עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IRONMAN153,

התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

3. הסרט עובד מצויין אך ללא כול..... ובטיפשותי הרבה התקנתי מלא חבילות על גבי חבילות של קודקים...... פשוט רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להסיר את כול הקודקים ממחשב......(ניסיתי דרך ההוספה הסרה אבל זה לא מוצא את כולם) כדי שאני יתקין רק חבילה אחת ולא מאה...(בתקווה שיעזור) תודה מראש לכולם !!

4. Started by tick tak,

היי משהו מוזר עובר על הפיירפוקס שלי בזמן האחרון לפני כמה שבועות שמתי לב שאני למשל גולש ב-hwzone המעבד על 100% ושאני סוגר את טאב(ןנישאר עם טאב אחר)אז המעבד יורד ל-0% וכאילו זה לא מוזר ניסיתי ליפתוח באותו שניה את האתר hwzone באקספלורר והמעבד היה על 0%+ עוד מיקרה: הגלישה פיתאום איטית , ואם זה לא מספיק היום התחילה בעיה חדשה שפיירפוקסז פשוט לא מעלה אתרים(newegg,זאפ......)ואפילו גוגל לא עלה לי כמה פעמים ובכל אותם פעמים פתחתי אקספלורר ופשו גלשתי לאום אתרים בלי בעיה ופי כמה יותר מהר מפיירפוקס *אני גולש על 012 והיתה להם בעיה בימים האחרונים אם לא שמעתם-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307730,00.html *הפיירוול שלי-kerioPF 4.3.268.0 *אני מישתמש בגירסה האחרונה של פיירפוקס-1.5.…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by bezadon,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by AMIT_MEG,

אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. היתה לי TV TOOL ולאחר זמן מה היא התחילה לזייף (6.5,6.8,6.8.2) מה שמסופק עם כרטיס המסך ממש לא עוזר. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Frozen_Volcano,

אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. Started by izikd,

Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by שבע-שנים,

שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by composite,

שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by Vega,

הכותרת די מדברת בעד עצמה....

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?

15. זאת תוכנה שצורבת קיבצי MDS ו MDF??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Xilver,

עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by shaharZur,

שלום לכולם, יש לסבא שלי בעיה עם אופיס. הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל . אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד. מה אתם חושבים שצריך לעשות??? הכל אצלו מקורי (אופיס והווינד…

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  18. יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by yz101,

כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP. יש למישהו עצה?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  20. גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Domovoi,

היי אני מחפש directshow codec תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by LORIANTA,

על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by SEangel,

אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית (ואפילו יותר לקוד פתוח)) פשוטה שאפשר לארגן איתה את אוסף הסרטים (ולשלוף בקלות בשעת הצורך). מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. הורדתי דרך האתר של מייקרוסופט ישראל את אינטרנט אקספלורר 7 בעברית ל-XP SP2 ומשום מה כשאני רוצה להתקין אותו אני מקבל הודעה שאומרת:"התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." יכול להיות שזה בגלל שהווינדווס עצמו במקור הוא באנגלית ואז התקנתי עליו MUI בכדי שיהפוך לעברית? חשוב לציין שהכל חוקי עם רישיון ולא פרוץ וכ'ו...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים