עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Fertilizer,

שאלתי בנוגע לפורמטים של קבצי קול אני רוצה לדעת כמה אני דקות (או שניות) של מוזיקה אני יכול לדחוס בפורמטים הבאים: mp3,wav,AAC,wma,G726,g7xx אני יודע מנסיון שלי 1MB mp3 = 1min 10MB wav = 1min ברור שזה תלוי באכות השמע , אבל אותי מעניין הממוצע

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by 114508534,

באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. האנטי וירוס של AVG שעולה כסף הרבה יותר טוב מהגירסה החינמית או שאותו דבר ? ושאלה שניה מה אומרים פה באפשריות בהתקנת האנטי וירוס http://img292.imageshack.us/img292/9195/16669093pa6.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by Crash5,

אני צריך עזרה לקנפג את התוכנה תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Started by Ivan,

אז לבטל בהגדרות של דף חיפוש ב SEARCH SETTINGS

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by didi18,

פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\

10. Started by avi123,

שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by zerocool15,

לאחרונה מכרתי אופיס אקספי למישהו והוא לא הצליח להתקין את זה זה בא עם סי די קי מה הבעיה? זה OEM הוא אל הצליח לעשות אקטיביישן למרות שאני הצלחתי להתקין את זה מלא פעמים אחרי שעשיתי פורמט

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by GeForce93,

שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!

13. אחרי שאני סוגר את ה- outlook אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (מדובר על ה- outlook שמגיע עם אופיס 2007) וסוג השגיאה: אני לא מצליח להבין מה סוג השגיאה - ע"מ לחפש בגוגל. איך אני מתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by eyahalom,

שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by eladbu,

מחפש תוכנה לעריכת תמונות! משהו כמו נרו וויזין עם עיצוב תפריטים קל ונוח

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by patrik,

אני מעוניין לכווץ קבצים תחת DOS (מה שלא מתאפשר בווינדוס כי הם בשימוש) , מצאתי Winrar בגרסת DOS , אך אני לא יודע איך להישתמש: 1. לכווץ מקור כמו: "C:\" , "C:\foldername" , "C:\file.exe" 2. לחלץ למקור: "D:\" , "D:\newfolder" *עוד שאלה לא קשורה לנושא: איך אפשר לבצע העתקה בDOS של תיקיות עם כל הקבצים והתתי תיקיות (לדוגמא C:\Windows) למקור כלשהו (לדוגמא D:\newfolder) ? תודה מראש על כל עזרה.

18. איך משתמשים נכון ב 3D Transform שבפוטושופ? פעם יצא לי דבר כזה...: יש תמונה של בן אדם שיושב באמצע... סימנתי את הרקע ועשיתי את הפילטר הזה כך שיצא שהרקע הוא הבן אדם במוגדל...זה נראה מגניב כזה... אכשיו...לא הבנתי איך זה יוצא... פעם יוצא לי ופעם לא... איך אני משתלט עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Iko89,

-כותרת- יום בהיר אחד המחשב החל להתקע .. פוטושופ עולה אחרי משו כמו 15 דק', הFF לא זז וכל תוכנה לוקח לה שעות עד ימים להתקע.. פתחתי את המנהל משימות ואין תוכנה חריגה שלוקחת יותר מדיי זכרון או שימוש במעבד ניסיתי שיחזור מערכת אך ללא הועיל ניסיתי גם להריץ סריקה עם הנוד 32, חזרתי אחרי 3 ימים והסריקה היתה על 12 אחוז () איך אפשר לפטור את הבעיה בלי פרמוט ?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום שוב פורום תוכנה, אתם זוכרים שהמלצתם לי על הNero start smart, שאמרתי לכם שאני משתמש בסטודיו 9? יופי, כי הנרו כבר אצלי והחלטתי להמשיך עם התוכנה הנ"ל. רקע (+-) הכנתי בתוכנה סטודיו 9 קליפ לכבוד אבי, שמתי כל מיני צילומים שלו מילדותו שלא היה אודיו בצילום, רק תמונה, שילבתי מוסיקה מהמחשב שלי וערכתי סרט. אחר כך שאתה מסיים לערוך את הסרט לפני שמירתו, התוכנה שואלת אותך לאיזה פורט לקודד, יש פורט AVI, יש MPEG ויש עוד פורמטים. בחרתי בMPEG, זה קודד (מ2GB זה ירד ל120MB) ושמרתי. אחר כך שמתי דיסק DVD בכונן (3540A אם אתם מתעקשים), הפעלתי את הנרו, ולא הצלחתי לצרוב את זה בתור DVD. הסתכלתי והבנתי מה הבעיה, הנרו לא יודע אוטומתית לקחת את הMPEG ולהפוך אותו לDVD. הכוונה לסדר אותו בתקיות כמו סר…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום חברים אני זקוק לתכנת צריבה שתהיה אמינה צריכה לצרוב מMP3 לאודיו רגיל שיא האמינות שיש יש איזה המלצות? בנתיים עובד לסירוגין עם BURRRN וNERO שהNERO מאכזבת לעתים תכופות הצורב הוא חדש Samsung SH-S182M תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

23. בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. משום מה בזמן האחרון כל פעם שאני פותח bsplayer נפתח לי גם חלון שחור שרשום עליו activemovie window וסגירה שלו גורמת לעצירתו ותקיעתו של הסרט. אשמח לדעת איך אפשר לבטל את הפתיחה של החלון הזה.. כחלק מהניסיונות שלי להפטר מהמטרד מחקתי את ה K-Lite Codec Pack שהיה לי והתקנתי את הגרסה המעודכנת ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.