עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ כותרת.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by Yakim Peled,

רציתי לקרוא לכותרת "FF15 עוד פעם מתנהג מוזר" אבל אני יודע שכותרות חייבות להיות אינפורמטיביות אז ויתרתי. ;D בכל אופן, אם פתוחים אצלי 2-3 טאבים ואני פותח בבת אחת 10 טאבים תוך שימוש ב-Open all in Tabs אז פתאום פתוחים רק ה-10 שנפתחו אחרונים. הטאבים שהיו קודם נעלמו. חשבתי שאולי זה קשור למספר הטאבים האפשרי וחיפשתי איפה אפשר לקבוע את זה אבל פשוט לא מצאתי. אגב, לפי המלצה קודמת התקנתי את Tab Mix Plus אבל גם שם לא מצאתי את זה. ואולי זה משהו אחר לגמרי?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. שלום אני מחפש תוכנה בסגנון של Visio, חינמית או בתשלום, כשמה שאני צריך ממנה בעיקר זה את הנושא של בניית תרשימים פשוטים, (כוללים צורה כלשהי שאפשר להכניס בה טקסט, וקוים מחברים). תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. אהלן, לפני כמה שבועות עבדתי עם הארדיסק נייד טיפה ישן וכנראה שיש לו איזשהי בעיה עם מתחים וכאלה, כי הוא כל הזמן עלה ונעלם אחרי דקה, ואז שמתי את התקע יו אס בי שלו בשקע אחר במחשב והכל עבד. מאז, כל פעם שאני שם את הדיסק און-קי שלי בשקע ההוא , אני מקבל את ההודעה שצירפתי בתמנה. מה זה לדעתכם ? אני אציין שאישית אני לא רואה איטיות משמעותית בעבודה השוטפת איתו כשהוא בשקע הזה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. הבעיה אצל חבר שלי. הוא אומר שמגיעים אליו כל הזמן 6 עותקים של מייל. אם אני(או מישהו אחר) שולח לו מייל 1 אז מגיעים אליו 6. מה עושים? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. ערכתי לפני זה חיפוש ולא מצאתי התשובה (כמו השיר של משינה) בקיצר, ה LOW ID משגע אותי. הפיירוול של WIN סגור. אין לדעתי בעייה עם הפיירוול של האנטי וירוס. הגדרתי PORT בראוטר האלחוטי לפי הפורטים של EMULE וזה עדיין לא עובד כשאני מבקש מהאימיול לבדוק את הפורטים הוא אומר שיש שגיאה וכנראה שהם לא פתוחים TCP FAIL או משהו כזה.. בכל מקרה נעזרתי גם פה: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=125 ופה.. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/66716 נמאס לי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. אני עם השטויות שלי, יש כונן C יחיד של 80GB ורציתי להשאיר ממנו 20GB ואת שאר ה-60GB להשתמש כמחיצה חדשה. עשיתי את זה דרך תוכנת Norton PM8 ומאז המערכת הפעלה לא מוכנה לעלות. זה אומר לי שהיתה בעיה, שואל אותי אם אני רוצה להפעיל רגיל, במצב בטוח ושאר דברים ושום דבר מזה (ניסיתי) לא עובד. כל מה שאני רוצה זה לחזור למערכת הפעלה לגבות כמה קבצים (בישביל זה עשיתי את המחיצה השנייה מראש) ולפרמט

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  10. איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

12. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. :AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. Started by DarkShock,

אוקיי, אז אני אתחיל בקצרה על הבעיה שנפתרה סוף סוף, אבל בעקבות פתרונה נוצרה בעיה דפוקה לגמרי! יש ברשותי כרטיס טלויזיה FLYVIEW FLYTV P30+, הוא מחובר לממיר YES. כשהייתה לי מערכת הפעלה של XP, הכל היה טוב... ראיתי טלויזיה במחשב, ללא שום בעיה. הבעיה התחילה כשהתקנתי את ווינדוס 7, אשר אני משתמש בו כיום. התוכנה לא זיהתה לי את הכרטיס טלויזיה, המנהל התקנים זיהה אותו והיה דרייבר מותקן והכל. אבל, שום דבר... ניסיתי הרבה דברים, עד שאתמול מחקתי את הדרייבר מהמנהל התקנים ועשיתי ריסטרט. אז הווינדוס הוריד מחדש את הדרייבר אוטומטית, ופתאום התוכנה זיהתה (התוכנה WinDVR 3) את הכרטיס טלויזיה. שמחתי, חשבתי סוף סוף יהיה אפשר לצפות בטלויזיה שוב במחשב. אבל אז, צצה לי עוד בעיה שמשגעת אותי. יש …

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. שלוםם.. המחשב אומר לי כל הזמן : "נא לסגור את תוכנית Explorer.exe כדי להגן על המחשב שלך" ואז אניח סוגר ואני לא יכול להוריד כלום כל ההורדות חסומות ליי מישהו יודע מה זה ואיך אני מחזיר את זה לפעול?? תודה!!

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה

20. שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  22. נסיתי כמה כולם על הפנים, מישהו מכיר תוכנה טובה ?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. אז שלום. יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4MHz (133MHz) Memory: 256MB 166MHz DDR HD: 60 GB - splitted into 2 Partitioned - C: with 15 GB. D: with 43 GB. Windows XP Pro SP2 מותקן לי על המחשב Norton SystemWorks 2004 Pro, והמחשב עובד יחסית לאט (אתם יודעים, יחסית לדרישות). כלומר לוקח בסביבות ה 10 שניות לאקספלורר לעלות, והכל עובד יחסית לאט. האם כדאי לי (במיוחד עכשיו כשהתקנתי את ה SP2) להוריד את כל התוכנה הענקית והמאסיבית הזאת, ולהשאיר רק את האנטי וירוס ואת הפיירוואל? מה אתם אומרים על העסק? האם התוכנה באמת כל כך מאסיבית וגורמת למחשב לפעול באיטיות שכזו?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים