תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך להרצות ביום שני עם מצגת, אבל אני לא יכול לעשות את זה בלי רקע טוב, אז בבקשה אם מישהו רוצה קצת פירסום \ אני כבר אדבר על משהו אחר אנא צרו איתי קשר, וזה די דחוף מסנג'ר - roman_15@walla.co.il ICQ - 742874 תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני בטוח במאה אחוז שמישהו פרץ לי... אני לא יודע איך אולי נכנסתי לאיסיקיו בבית של מישהו ואז ככה הוא פרץ... מה שאני יודע זה שהבנאדם מכיר אותי... בקיצור אני רוצה לדעת אם שינוי הסיסמא יעזור? כי הבנתי שיש תוכנה שגם אם מחליפים סיסמא זה לא עוזר כי זה משתנה גם בה ואז הפורץ יודע את החדשה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עריכה אחרונה =\ רק בשביל שזה יהיה יותר נקי.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי .אני מחפש תוכנה שמסוגלת ללכוד את הנעשה על גבי המסך (משהו כמו PRINT SCREEN) אבל בתור קובץ וידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?
-
שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש בנרות לינק למקום שאפשר להוריד MPEG2 ו- MPEG4, וגם AC3. תודה רבה, תודה תודה תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כידוע הם קבצי MPEG אז רציתי לכווץ אותם ל DIVX והשאלה שלי היא עד כמה אני יכול לכווץ את הקול בלי לפגוע באיכות (MP3)?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות , ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... 1. יש דרך לעקוף את הסיסמא של משתמש מסוים בווינדוס XP ( משתמש רגיל , לא Admin ) ? 2. אני מחפש תוכנה שמרגע שהמחשב נדלק , היא תקליט כל פקודה שהמשתמש עושה . בין אם זה הפעלת תוכנה , הקלדה על המקלדת וכו' ... 3. אח שלי התקין במחשב תוכנה שנקראת Lock it and protect it , שפשוט חוסמת תיקיות במחשב . יש דרך לעקוף אותה ? |: תודה מראש D=
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-