תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משום מה בזמן האחרון כל פעם שאני פותח bsplayer נפתח לי גם חלון שחור שרשום עליו activemovie window וסגירה שלו גורמת לעצירתו ותקיעתו של הסרט. אשמח לדעת איך אפשר לבטל את הפתיחה של החלון הזה.. כחלק מהניסיונות שלי להפטר מהמטרד מחקתי את ה K-Lite Codec Pack שהיה לי והתקנתי את הגרסה המעודכנת ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה עם הרמקולים האלה והכרטיס קול SupremeFX Xf-i אני משתמש בוויסטה 64 ביט אני לא מצליח לשמוע בכל הערוצים כשאני משתמש בקידוד PL II הוא מעוות לי קבצי מוזיקה, משחק עם הווליום ולא מעביר טוב לערוצים האחוריים ולסנטר יש למישהו מושג מה לעשות או אילו דרייברים אני צריך בשביל שזה יסתדר? ניסיתי להשתמש במה שמגיע עם הדיסק התקנה של לוח האם אבל זה עושה לי בלאגן עשיתי גם הסרה אבל כל פעם שאני מאתחל הווינדוס מתקין לי אוטומטית איזה דרייבר שאני לא מזהה שם בלי רשות ומשבש לי הכל כשאני שומע באופציה של 6 channel הכל בסדר אבל המערכת אמורה להוציא לי שמע טוב יותר עם הכרטיס קול הזה לא ?! תודה רבה רבה לעונים זה הרס לי את שנת הלילה אתמול לגמרי
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 ultimate . האם יש טעם להתקין smplayer מבחינת עדיפות על wmp? האם ישנם קבצי וידאו (כמו flv) שה- smplayer ינגן וה- wmp לא ינגן? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
COD6: MW2 יש לי בעיה גראפית מוזרה שלא נתקלתי בה לעולם. אני לא רואה כתב במשחק. המשחק עובד הכל רץ אבל אין אותיות, אין כתב, גם בתפריטים וגם במשחק עצמו. תמונה להמחשה: הורדתי דרייבר עדכני, החלפתי קראק. אין עוד מה משהו שעולה לי בראש שאפשר לסדר את הבעיה. יש הצעות? אני מת לשחק כבר במשחק הזה! כרטיס מסך: Radeon X1950Pro , ע"פ הדרישות אמור להריץ!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני יוצא מהמשחק האייקונים מבולגנים לגמרי ואני צריך לסדר אותם, איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת קובץ MP3 לפורמט MIDI תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה? כותרת עודכנה ע"י multicore דפדפן זה לא אינטרנט ונא לרשום כותרות אינפורמטיביות לבעיה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית (ואפילו יותר לקוד פתוח)) פשוטה שאפשר לארגן איתה את אוסף הסרטים (ולשלוף בקלות בשעת הצורך). מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
קניתי צורב, ועם הצורב הגיע לי דיסק של תוכנת צריבה נראה לי NERO עכשיו אני לא יודע אם להתקין או להוריד מהאנטרנט תוכנה טובה יותר? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לכבוד שנת העבדות החדשה (יב' ) http://www.deviantart.com/view/22592918/
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום התקנתי את חבילת office 2007. ויש לי אותו Groove 2007. הוא הוסיף לי למחשב אופציה של sync. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-