עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מיתכוון ... יש לי דפדפן מקסטון ועברתי לפיירפוקס ועכשיו אני רוצה להעביר את כל הלינקים של הסימניות במקסטון לסימניות של פיירפוקס . איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by nw,

באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. יש לי KASPERSKY ANTI VIRUS 7 התוכנה הזאת כוללת עוד משהו חוץ מהאנטי וירוס? כמו לדוגמא FIREWALL או שזה רק אנטי וירוס והגרסה של INTERNET SECURITY כוללת אנטי וירוס, פיירוול ועוד תוכנת אנטי ריגול? כי אני רוצה שיהיו לי כל התוכנות האלו(חומת אש,אנטי ריגול וכמובןן אנטי וירוס) בתוכנה אחת ולא להפעיל בשביל כל דבר תוכנה נפרדת.. תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by נמשל,

שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אשמח לקבל שם של תוכנה שעושה את כל הפעולות הכרוכות לתחזוקת/ניקוי המחשב , אם אין אחת כזאת אז לפחות שתיים,שלוש תוכנות שמשלימות את כל הפעולות הנזקקות לעבודה חלקה,מהירה ותקינה של המחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by marlboro,

אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shibi,

בוקר טוב לאחר התייעצות הצטיידתי בכל הדרוש מבחינת החומרה ועכשיו הגענו לתוכנה התוכנות שאני ראיתי בסקירה מהירה באינטרנט הם: 3D MAX MAYA ZBRUSH - מה שייתן לי את היתרון לעבוד עם סינטיק(CINTIQ) VRAY וניראה לי זהו... עכשיו רציתי לדעת.... מה ההבדל בין כל אלה?????? אני רואה שאנשים מתחילים פרויקט באחד מהם ומסיים באחד אחר ולפעמים משתמשים ביותר מ-2 חשבתי כולם אותו דבר ועכשיו אני מבין שלא אבל לא מבין למה לא... אם אפשר הסבר על התכנות ודוגמאות למשל במה אחת יותר טובה מהשאר ודברים כאלה אני אשמח וזה יעזור כי האינטרנט רק מבלבל אותי יותר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ncoder,

בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by qpalzm,

?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה.. זה התחיל ממזמן כשניסיתי להתקין פלאש והמחשב התקין לי אותו אבל לא הפעיל לי אותו כלומר הכל נטען ויפה אבל הפלאש לא נפתח.. עכשיו אמרתי מה זה? באתי להתקין נורטון 2005 התקנתי ההתקנה עברה רגיל ואז מה? שוב לא פועל לי הוא רק נטען וזהו.. עשיתי סריקה של רוגלות ויש כמה רוגלות עקשניות שלא רוצות שאני ימחק אותם תמיד הם מופיעות מחדש בסריקה אבל אני סבור שהן לא שיכות.. היום באתי להפעיל את הפוטושופ הוא נטען ושוב אותה בעיה ועם הפוטושופ הבעיה לא הייתה קיימת.. כאילו משהו "מכבה מערכות" במחשב שלי ולאט לאט משתיק לי אותו.. ניסיתי אפילו להתקין אנטיוירוס אחרים עם המלצות טובות יותר הוא פשוט מנתרל אותם.. אני לא יודע מה לעשות אני יגבה את הכל לפני שהוא יכבה לי את נרו.. מה זה לדעתכם? ומה…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. יש לי בעיה גדולה עם התוכנה כאשר מתקבלת אחרי 10 ד' בערך הודעה שאין מספיק מקום, מה שלא נכון כמובן, והלכידה נפסקת. אם יש כאן מישהו שמצליח לעבוד עם התוכנה כהלכה והתגבר על הבעיה, אודה לו מאד אם ייצור קשר. זו התוכנה היחידה שמאפשרת לי ללכוד ללא אובדן פריימים. תודה מראש. ICQ - 279161359

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. יש כאן משתמשי התוכנה של ADOBE בשם "אפטר אפקט" ?? השאלה שלי אם כרטיס מסך של בין 350 - 800 שקל AGP יספיק לעריכה איתה ואם יהיה הבדל בין 128 ל 256 MB בשביל תוכנה מהסוג הזה ? איזה דגם \ סוג כרטיס ועוד שאלה .....כרטיס מסוג QUADRO 700XGL 64M של NVIDIA יספיק ? האם הוא ייתן לי יותר מאשר 9600 PRO בתוכנה ? אני צריך כרטיס ישעשה כמה שפחות רנדרינג 10x תודה רבה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by esaly,

???

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי 2 אנטי וירוסים במחשב - AVG וקספרסקי זה בסדר או למחוק אחד מהם?

22. Started by SpEcToR,

הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מחקתי מחיצה שיצרתי וכעת כל השטח שלה לא בשימוש ומוגדר כשטח '' לא מוקצה'' כיצד אני יכול להוסיף את השטח לכונן שאני רוצה מבלי ליצור מחיצה חדשה [אין צורך בעוד מחיצה...] תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.