עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoMo-P,

יש לי בעיה שהתחילה לפני חודש בערך... כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב או פשוט מדליק אותו מופיע לי מסך שכדי להמשיך אני חייב ללחוץ F1 או F12 (ראו תמונה). זה התחיל אחרי שפעם אחת קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה על הדיסק הקשיח (D) ואתחלתי את המחשב ואז התחילה להופיע ההודעה הזאת, חשבתי שזה משהו חד פעמי.. החלונות עלו, נכנסתי למחשב שלי ואין שם כונן D ! כאילו מת.. שוב אתחלתי ובפעם הזאת D חזר למצב נורמלי תקין.... אני לא יודע אם יש קשר ישיר בין השניים אבל אני לא מאמין בצירוף מקרים. קיצור השאלה שלי. מה אני יכול לעשות כדי להעיף את המסך הזה ושהמחשב יעלה אוטומטית ללא לחיצת כפתור?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. (אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. טוב שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת יש לי קבצים של אנימצית וידאו במחשב שהסיומת שלהם היא ALZ. ניסית כל תוכנה מוכרת כדי להריץ את הקבצים אך לשווה כולל ניסיון לרשום סיומת שונה mpg avi וכו יש למישהו רעיון??????? עריכת המודר: דימן שאלה אחד מספיק. תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by chap123,

בגרסא זו לא צריך להתקין את התוכנה אלא פשוט להוריד את המסמך ואז לפתוח אותו באמצעותה. אבל כשאני בא להדפיס מסמך (הוא מזהה את המדפסת שלי) הוא רושם שהמסמך אינו יכול להיות מודפס כי: There were no pages selected to print למה הוא רושם דבר כזה ואיך אני פותר את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  5. הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by RGod,

קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלום למומחים איך אני משנה את ברירת המחדל שלי- דפדפן ברירת המחדל? איך קובעים שהאקספלורר יהיה ברירת מחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Amit Adler,

אני מחפש וצריך תכנת עיבוד תמלילים דגש pro מפעם באופן שיהיה ניתן להתקין במחשב בחדש שלי

11. Started by שמעון 17,

חברה אני צריך תוכנה להמרה מקובץ audio ל mp3

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  12. שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by qwerty2,

אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  14. Started by shlomik101,

שלום,אני משתמש בזון אלארם ונוד 32 כל כמה זמן לא קבוע האינטרנט מתנתק וזה בוודאות מהפיירוול אין לי מושג איך לנסות ולהגדיר את זה ,ניסיתי לאפשר פינג וזה לא עזר אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Xanadu,

שלום לכולם , אני אמור לחדש את המנוי לתוכנת SPYSWEEPER שלי ורציתי לשאול לפני שאני מחדש אם למישהו יש המלצה על תוכנה אחרת יותר טובה או ש-SPYSWEEPER הכי טובה בשוק כרגע? הבנתי שישנה תוכנה שנקראת SPYDOCTOR שאמורה להיות מתחרה רצינית ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Dan4,

יש לי סרט AVI ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק ככה שאני יוכל לראות אותו בDVD בסלון,איך עושים את זה???

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. כרטיס אלחוטי: Edimax EW-7128g לא מצאתי באתר היצרן. האם יש סיכוי ש- WIN 7 תזהה בעצמה את הדרייבר?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladh777,

שלום. יש לי את התוכנה Total Uninstall 4. היא מסובכת מדי והיא לא נראת לי נוחה במיוחד. התקנתי את התכונה Revo Uninstaller, והיא נראת לי נוחה וקלה. איזה תוכנה אתם ממליצים לי מביניהם? תמיד כשהייתי מתקין תוכנה מסוימת אז התקנתי אותה דרך Total Uninstall 4, וגם מחקתי אותה משם. גם דרך התוכנה Revo Uninstaller צריך להתקין תוכנה דרכה? הרי התוכנה Total Uninstall 4 שומרת "נקודת זמן" לפני התקנת תוכנה מסוימת, ואז כשמסירים אותה , היא פשוט חוזרת לנקודת הזמן ששמרה. איך Revo Uninstaller עובדת? היא פשוט מוחקת את מפתחי הרגיסטרי וזהו, אין זכר לתוכנה? איזה תוכנה יותר טובה? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by אקו1,

שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by eladhor7,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמאיצה את המיקרופון. אני כבר ראיתי כזאת תוכנה, והמטרה שלה שפשוט תוכל לדבר למיקרופון וישמעו יותר חזק מהרגיל.(שכך אפשר להתרחק מהמיקרופון ולדבר רגיל). הבעיה שלי היא שאני מדבר במיקרופון בסקייפ נגיד, אז מי שאני מדבר איתו, הוא שומע אותי ממש חלש, ואני צריך ממש להתקרב לפתח של המיקרופון. התוכנה דומה לאופציה שיש ב xp, בסרגל כלים שליד השעון לוחצים על האיקון של הרמקול-עוצמה, ויש אופציה -"מתקדם" למיקרופון, שצריכים לסמן את mic boost האופציה הזאת שבה xp קצת עוזרת להאצת המיקרופון, אבל יש לבן דוד שלי, את האופציה "האצת מיקרופון" בתפריט של הכרטיס קול שלו, שבמחשב, ושם האופציה ממש טובה, והוא מדבר רחוק מהמיקרופון, ובסקייפ אני שומע אותו חזק מאוד, ומצוין. אם מישהו מכיר …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Shlompy,

חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by srulikg,

ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by טריפ,

שלום !!! אני מחפש תוכנה עם אקולייזר יעיני שיש בה את הסיגנונות של השירים כמו שיש במדיה פלייר אבל בתוכנה אני יכול גם לעשות שלא יהיה קול לעלות ולהוריד את הבאס וכול מיני שטויות כאלה אבל אני לא רוצה איזה תוכנות למיקסים זה תוכנה שאני רק עושה את הסגנון של השיר וזה מתאים לי את השמיעה הכי טובה לשיר הזה כול היודע למה אני מתכוון שיעזור לי למצוא אותה תודה למי שניסה לעזור לפחות

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.