עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי לוח ATI IPX 150 ואני לא מוצא עבורו את הדרייברים,לא משנה היכן חיפשתי תמיד הגעתי לאתר של AMD ושם פשוט הוא לא קיים. אודה בבקשה ממכם ללינק עבור מקום בו אוכל להוריד את הדרייברים ללוח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by gromeck,

למישהו יש את הפיצוח לתוכנת נירו החדשה בגרסת 7.7.5.1 אם כן, שלחו בכיף למייל שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Aviv C,

אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, יש לי מחשב עם התקנה של XP PRO עברית,וזה ממש מעצבן להשתמש ככה (רגיל לאנגלית..) יש איזשהי דרך להפוך את הממשק לאנגלית? (נגיד במקום התחל שיהיה Start ?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by wooper,

היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! אני מחפש בנרות דרייבר לIC25N010ATDA04 זה המודל של הhd הנייד שיש לי. שם המודל הוא sd2502a. כמובן שגיגלתי את הנ"ל וחיפשתי באתרים של Ibm ובעוד הרבה אתרים של downloads. קיבלתי עם הhd דיסק התקנה אבל הוא נשרט לי ואני ממש אובד עצות. אולי יש גרסא דומה שיכולה להתאים? המחשב מזהה אותו אבל אפילו הxp לא מצליח לעשות install כדי לקבל אותו. אשמח לעזרת מישהו... תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BloodyW,

אחרי שפירמטתי, המיקרופון פועל ממש חלש ושומעים אותי ממש חלש ב team speak. ואני לא יכול לתת בוסט למקירופון, ואופציית ה ADVANCED חסומה, איפה שהסמל הקון של הרמקול בצד. איך אני מגדיר אותו? וצריך איז דרייברים מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by RayZ,

אני כבר הולך להשתגע, ה Windows Messenger live מסרב להתחבר, לא משנה כמה פעמים אני מנסה! לפעמים אני מצליח להתחבר אבל זה מציג רק איש קשר אחד או שניים, אחר כך את כולם לאט לאט (או חלק) ומתנתק שוב לבד. ואחרים מצליחים להתחבר אליו בקלות, ללא בעיות.. זה כל הזמן מציג שגיאה שיש בעיה בחיבור. במחשב הקודם הייתה לי את אותה הבעיה, עכשיו קניתי חדש.. בהתחלה אחרי ההתקנה המסנג'ר התחבר מהר מאד והכל, בלי בעיות.. אבל עכשיו, אחרי יומיים הבעיה שוב חזרה. אני פשוט לא יודע מה לעשות.. עזרה, מישהו?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. קיבלתי קובץ *.cdr (השם הוא לא באמת כוכבית כמובן) ואני לא יודע איך לפתוח אותו (אני חייב את זה דחוף!) עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ הזה... נראה לי שזה קשור למשהו גרפי.

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  13. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by Frozen-Ice,

שלום קניתי מחשב חדש (עדיין לא הגיע) ואני צריך המלצה לתוכנות חיוניות למחשב וגם בכלל תמליצו על כל תוכנה שעוזרת לכם: אנטיוירוס.פיירוול.אנטיספייוור.עריכת וידאו/תמונות.תחזוקה.דפדפן.נגנים ובכלל כל תוכנה רק בבקשה לכתוב את הגירסה המלאה של התוכנה תודה נ.ב מפרט המחשב : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by shayzaguri,

יש לי כרטיס רשת Dynamode NC-100TX-R 10/100Mbps Ethernet Card פיזית הוא מחובר למחשב ואני לא מוצא דרייבר שלו בשום מקום כולל באתר החברה, את הדיסק אין לי. איפה אני יכול למצוא דרייבר שלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by ofir667,

עם איזו תוכנות אפשר לפתוח קובץ MDB?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין סקין ויסטה על האקס פי וראיתי המלצות על התוכנה WindowBlinds אז התקנתי והורדתי מדביאן ארט סקין,הבעיה היא שהוא לא מושלם ולא ממש תומך בעברית . יש למישהו הורדה לסקין יותר טוב או תוכנה אחרת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by gromeck,

אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by idodi10,

על איזה מערכת קבצים ויסטה פועלת?(FAT32?)

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי צורב LG 4167B ומותקנת נרו אולטרא... כאשר אני מנסה לצרוב DATA DVD IMAGE מה שלא יהיה הכל טוב ויפה.. בעיה היא עם AUDIO כאשר אני מנסה להוסיף מוזיקה במצב אודיו יוצא לי מסך מוות כחול הכל קורס ומחשב מאתחל את עצמו... למישהו יש מושג מי למה כמה ואיפה? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by B.D.B,

I edited my parents' vacation video with premiere elements, all fine and well. now, I'm trying to encode it to divx/xvid so it could be read by the DVD player (which supports divx/xvid). xvid didn't want to work, other than 1 pass, which looked like shit, so I use xvid, however even 3rd pass still looked all blocky and with artifacts (compression errors). the video is pal standard and I de-interlaced it and kept standard res, with 1500kbps, and non the less it still looks like it was taken by a cellphone. the video is a shaky but still... 1500kbps... what am I doing wrong?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

כשאני מפעיל דרך הMSN Messenger את האתר של Hotmail בשביל לראות את תיבת הדואר הנכנס שלי, היא מופעלת דרך הIE ולא דרך הFIREFOX. כיצד ניתן לפתור זאת? עוד משהו.. שמתי לב שהוא הרבה פחות מהיר מהINTERNET EXPLORER, לא רק בטעינה הכללית של האתרים אלא במיוחד בטעינת קבצים של תמונות. איך אפשר לפתור את זה? כי זה באמת אחלה דפדפן אבל דברים קטנים כאלו יגמרו לי לחזור לEXPLORER של MICROSOFT.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים