עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by zolder,

שמתי לד שכשאני עושה עריכה ל-VCD מס' 3 אז כשהתרגום הוא SUB FILE ואני פותח את התוכנה הראשונה(SSA להמיר את התרגום לפורמט הזה) אז כשאני בוחר את התרגום נפתח לי עוד חלון קטן שאני אמור לבחור את הסרט אבל שהתרגום הוא SRT FILE אז החלון השני לא נפתח לי. איך אני מתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by Erez44,

איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by coolspot,

איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יכול להיות שבקומפליטד יופיע ערך גדול מבטרנספרד? במקרה זה זה 720/690. תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by omnius,

עם איזו תוכנה פותחים קובץ OGM?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

שוב נתקלתי בבעיה לאחר שהמחשב של נמחק משהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ניר.,

מישהו יכול להגיד ולהסביר לי מה זה התוכנה / העדכון Microsoft Windows Media Format ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by premier,

יש לי אינטרנט בכבלים של ברק ובזמן האחרון האינטרנט זוחל כמו 56KBIT (לי יש אכשיו 756) וכשאני מפעיל EMULE המודם מתנתק ומסתנכרן כל פעם מחדש כל כמה דקות אני לא יודעה מה לעשות !!!!!!! HEEEEEELLLLLPPPPPPP !!!!!!!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. אוקיי אז אני לומד ASP ... כדי להפעיל את הקבצים שאני מכין המחשב צריך להיות שרת אז יש תוכנה כזאת לדוגמא PWS שמותאמת ל WIN 98 לי יש XP יש תוכנה שמתאימה לה? שתהיה גם פשוטה... עד עכשיו השתמשתי ב 98 שבמחשב השני שלי שהוא איטי רצח P1

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by TalTurner,

בימים האחרונים האימיול שלי פשוט לא מוריד. אפילו שירים שהיה לוקח לו כמה דקות [או לפעמים שעות, אבל לא יותר מידי], הוא בכלל לא מוריד... כל ההורדות שלי נמצאות כבר כמה ימים על 0%. רציתי לשאול, מה יכול לגרום לזה? אם זה עוזר אז יש לחמור את הכיסוי עיניים.. איך מורידים אותו? תודה ;D טל.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד של AMD סוקט 939 שהוחלף לו לפני כמה חודשים לוח שנקנה פה באתר יד שניה. אני מחפש לו את הדרייבר של הקול אך ללא הצלחה, לא זוכר איך מצאתי אותו פעם שעברה, אולי תוכלו בבקשה לעזור לי. אני יודע שהלוח הוא של MSI וכנראה נשלף ממחשב של HP, הדגם הוא MS-7050 ורשום עליו גם N1996. אני פשוט רוצה לסדר את המחשב הזה לאחים הקטנים שלי. זו התמונה של הלוח: אפשר לנעול מצאתי את הדרייבר, הייתי צריך לחפש אותו תחת השם של המחשב של HP ולא תחת השם של הלוח . HP dx5150 Microtower PC

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט. ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה: יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Ferrari599,

יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by shafik,

שלום רב, במקום עבודתי לאחר המשתמשים ישנה בעיה כשהוא מנסה לפתוח נוסחאות ב office 2010 שנוצרו ב MathType גרסה 5 הוא מקבל שגיאות (כרגע יש לו גרסה חדשה יותר של MathType) כשהוא מנסה לבצע REPAIRE כמו שהוא מתבקש הוא ממשיך לקבל שגיאות והתקלה לא נפתרת מצורף תצלום מסך לפי סדר הפעולות והשגיאות שהוא מקבל תודה רבה http://www.*צונזר*/my/zijnrywzjmmu.jpg http://www.siz.co.il/my/2qnkyktxdfzn.jpg

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.