תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני כבר מה זה מיואש...בחיי אני במיתקפה בילתי אפשרית לא מצליח להתקין את הקספארסקי = רק אנטי ספאם ולא רוצה להחליף את הNOD32 הקלאוד מארק מצויינת לי >>> מתקין את הטרייל מנסה להעביר פרטי כרטיס אשראי וכל הזמן זה כותב לי שישנה שגיאה ותאמינו לי שזו לא בעיה בכרטיס כבר לא יודע מה לעשות (והפתרון של גוגל לא בא בחשבון מבחינתי > כי אני צריך ליראות מה הפך לספאם) למישהו ישנו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התקנתי מחדש עשיתי restore כלום לא עזר אני מכניס כמה שירים ואז פתאום חוטף את כל ההודעות האלה http://img485.imageshack.us/img485/3089/i987uyfm5rh1.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2273/srequ0.jpg http://img245.imageshack.us/img245/1074/uy87lq8pv7.jpg האם יש תוכנה אחרת להעברת שירים ל-Ipod ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אין לכם מושג כמה אני .......... :'( :'( :'( :'([ :behead: :behead: פתאום!פתאום! יש את המסך הכחול הזה של הWIN הוא עושה RESTAR ושהמחשב עולה נמחקו לי כל המועדפים! פתאום! לא עשיתי כלום! :'( :'( :'( כל החיים שלי היו במעדיפים! היו לי שם איזה 150 אתרים! חשובים לי! ואני כמו טמפל לא גיביתי! ניסתי לעשות שחזור מערכת אבל המWIN לא מצליח לשחזר! :'( :'( :'( :'( :'( HELP ME
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אני זוכר שהיתה את האופציה הזו מתי שהוא ועכשיו אני לא מוצא אותה ב fh 10 או אם מישהו מכיר דרך לעשות punch לקו מתוך צורה ש"תחתיו" תודה, מצאתי! damm זה שונה ממה שהיה אבל הנה בוחרים את הקו modify alter path expand stroke אפשר לנעולה.תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
לא מופיע לי את כל מה שאני מוריד ומה שיורד ב " העברות " אימיול קדמליה , שרתים ******** העברות - פה הבעיה ************ לא מופיע לי כלום מה עושים ? :bash:
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בקיצור מה שאני מחפש הוא תוכנה שתיתן לי MULTI TAG עם אפשרויות חיתוך רבות ולא רק לפי TAG יחיד נגיד תמונה 1 - הטגים שלה הם: X Y Z תמונה 2 - הטגים שלה הם: Z X A אני אוכל לראות תמונות לפי האופציות של הראה רק תמונות שהם עם הטג X - אופציה מאוד פשוטה שיש לכל תוכנה מה שאני צריך הראה לי תמונות עם הטג' X וגם עם הטג Y אבל בלי הטג A הבנתם את מה אני מחפש?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין מה להוסיף, אני מפרמט בקרוב מאוד ואני רוצה להתקין חבילת קודקים אחת נורמלית ולא להגיע למצב של עכשיו כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חבילה ועוד התקנה מאיפשהו, כמובן שזה יוצר חוסר סדר ומלא "זבל" וברצוני להימנע מהעניין. המלצות... תתחילו לשפוך... כמו כן פרטו מה יתרונות החבילה שאתם ממליצים ולמה היא עדיפה על אחרת. תודה רבה לכולם ! 8) שבוע טוב ...!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, כמו שכבר אמרתי כמה מיליארדי פעמים, קניתי לעצמי בשעה טובה ומוצלחת מחשב חדש, עכשיו, העברתי את כל השטויות (ביניהן סרטים וסדרות שאני אוהב) למחשב החדש, והתקנתי עליו WINAMP, כמובן שבהתחלה שום דבר לא עבד, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע על החדש מוזיקה והיה קול גם במשחקים וכו' וכו'... הדבר היחיד שעוד לא עובד זה סרטים, אני אישית עובד רק עם WINAMP (אם תסלחו לי, WMP זה זבל טהור), והתקנתי כבר Combined Communiti Codec Pack (ידוע יותר בתור CCCP), ואחריו גם התקנתי מחדש את WINAMP, וכלום. הבעיה היא שאני מפעיל קובץ VIDEO AVI, שומעים את הצליל הראשון מהסדרה, לא רואים תמונה בכלל, וזהו, שם זה נעצר, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכנס לשרת ה FTP שלי דרך פיירפוקס (2.0.0.2) והוא לא מצליח להראות את תוכן השרת אבל במקביל אני רואה נסיון כניסה בשרת שלי השרת מזהה את הכניסה אבל למעשה פיירפוקס לא מראה את התוכן.... אני מניח שזה קשור להגדרות פנימיות של פיירפוקס.... משהו יודע איך להתגבר על התקלה ולשנות את ההגדרות הפנימיות או שמקור התקלה הוא אחר... אשמח לקבל עיצות לפתרון הבעיה אגב ליתר בטחון הפסקתי את חומת האש של ווינדוס (למרות שמוגדר שם שיש לפיירפוקס הרשאה)
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמסוגלת לתקן אוטומטית מאות/אלפי תמונות בבת אחת. רצוי שהתוכנה תוכל להוריד איכות/רזולוציה על מנת להקטין את משקל התמונות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-