תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה ליצור קובץ IMAGE בסיומת ISO. בד"כ מה שהייתי עושה, הייתי צורב בנרו לIMAGE והייתה לי אפשרות לבחור בין ISO לNRG. עכשיו הוא נותן לי רק NRG ואני צריך ISO. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי מסמך WORD האם יש תוכנה שיכולה להוף אותו לקובץ PDF ? אם כן אין היא נקראת?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש יל קובץ BIN בלי CUE איך אני יוצר לו אחד כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה להכין קובץ PDF (Acrobat Reader) מקבצי פוטושופ - PSD. חשוב לי שלא יהיו תוספות של התוכנה (כל מיני פרסומות קטנות כאלה של כאלה שלא משלמים), שהאיכות תהיה מעולה ושהכל יהיה בקובץ אחד ולא מלא קבצים. תודה לעוזרים! זה נורא חשוב!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כהקדמה, אני מודה שבנושא הזה אני אפס, אז נא להסביר צעד צעד.. אני רוצה לצלם עם הסמארטפון שלי כמה דפים מהספר, ובעזרת לא יודע איזה תוכנות (או תוכנה) להפוך את זה לקובץ אחד(!) של PDF. כמובן במחשב ולא בנייד. האם זה אפשרי וכיצד? תודה! נ.ב. הטקסט הוא גם בעברית וגם בלועזית, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש בגואסט (בעזרת דיסקט) פלופי 1.44 כדי ליצור גיבוי לדיסק קשיח (מדיסק לדיסק) היום אני רוצה ליצור קובץ איימג' כדי לגבות את כל הדיסק הקשיח שלי (ואיתו כל הקבצים ומערכת ההפעלה) באיזה תוכנה כדי להשתמש? האם התוכנה מתאימה לכל הדיסקים הקשיחים או שאני צריך גירסאות מיוחדות לסוגים השונים כמו WD ו MAXTRO? תודה לעונים :-)
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, תהיתי האם ניתן ליצור קובץ שבהפעלה שלו מעלה אוטומטית מספר אתרים \ תוכנות שונות. לדוגמא בלחיצה יפתחו מספר לשוניות בFF וגם WINAMP ווכד'. יתרה על כך, האם ניתן להגדיר לאתר שהDEFAULT שלו לא שומר נתונים (בנקים, מכללה וכד') שכן ישמור את הנתונים ויכניס אותם אוטומטית? תודה רבה! צחי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי התוכנה המומלצת ליצירת קובץ תמונה (ISO) לסרט DVD, ואיך עושים את זה? אני מניח שאחרי יצירת הקובץ תמונה, אפשר לצרוב את ה-ISO באמצעות תוכנת צריבה כ-DVD-ROM ISO. נכון?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה ( חינמית אם אפשר ) שיכולה לקחת מס' קבצי jpg שיש לי ולאחד אותם לקובץ jpg אחד , זאת אומרת שאוכל לראות מס' תמונות בקובץ אחד . אני פשוט רוצה ליצור wallpaper למחשב מכמה תמונות ( ניסיתי לעבוד עם הצייר של windows ע"י העתקה והדבקה אך התמונות יצאו מעוותות והתהליך עצמו דיי מיגע .
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני רוצה לייצור קיצור דרך (אייקון על הדסקטופ לדוגמא) שכשאני אלחץ עליו הוא ימחוק תיקיה מסוימת מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לעשות כיבוי מחשב בצורה כזו) ואולי גם יש לזה שם בשפה מקצועית יותר? תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמשת חדשה ב- one note ורציתי לברר אם אני עובדת על החוברת כחוברת משותפת עם אנשים אשר לא כל כך בקיאים בOne note ואני רוצה ליצור מעיין עמוד ראשי עם הפנייות, אשר בו יופיע קישור לכל נושא שאני מעוניינת שהאדם השני - יענה לו בו על שאלה- או ייתן את התייחסותו... בקיצור אני רוצה ליצור מעיין תוכן עניינים שיציג כל פעם רק את המשימות הפתוחות... האם אפשרי? המון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו - הכל דיגיטלי כמובן... (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי ש…
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי מה הדרך המהירה והפשוטה לחתוך קובץ mp3 כדי שישמש כרינגטון?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום (: אני רוצה ליצור רשימה של כל מספרי האייסיקיו שלי (בלי לרשום כל אחד בנפרד כמובן...) יש אפשרות מהירה וקלה לעשות זאת? תודה מראש, RedFox.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בוקר אור אשמח לקבל הסבר איך ליצור רשת בין 2 מכונות וירטואליות או יותר דרך התוכנה VB. גם דרך VMWARE זה יכול להיות נחמד בוקר מצוין.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני סטודנט וברשותי Word 2010 ואני מנסה ליצור ללא הצלחה שדות חובה בקובץ, למשל: ת.ז.- ________ < הכוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב להזין ערכים בשורה הנ"ל אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. ובהתאמה ליצור תיבות סימון לבחירה בקובץ, למשל: מצבך המשפחתי: [] גרוש [] רווק [] נשוי כוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב לסמן תיבה אחת או שתיים, אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. זה בשביל עבודה שאני מכין, אם נצרך תשלום אני מוכן לשלם. בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת איך אפשר ליצור תוכנה פשוטה דרך איזו תוכנה יוצרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בליצר תמונה המשמשת מפה למי שלא הבין את הכונה שלי הנה דוגמא לאחר בניית התמונה יהיה יכול המבקר ללחוץ על כול צעד בתמונה ולעבור לדף אחר האם יש כן משהו שאוכל לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר אי הצלחה למצא בפורום את מבוקשי אני פונה אליכם. איך אני יוצר תמונה מתמונות - הסבר : איך ניתן לבנות תמונה ממספר רב של תמונות שכאשר מסתכלים "מרחוק" רואים תמונה אחת ? כמו קולאג' של תמונות שלמעשה מהצבעים והניגודיות של שאר התמונות הקטנות נוצרת תמונה גדולה כמו פסיפס. תודה מראש , גל עריכה : תודה , עשיתי חיפוש לפי פסיפס ומצאתי תוצאות רלוונטיות .
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לצרוב הופעה, אני רוצה ליצור תפריט עם אפשרויות של PLAY, SCENES, BONUS TRACKS PLAY - ינגן את ההופעה מההתחלה עד הסוף (בלי הבונוס טראקס). בנוסף אני רוצה שתהיה לי אפשרות NEXT ן-PREVIOUS ,שאני יוכל לעבור משיר לשיר, ואם אני ילחץ על 6 הוא יעבור לשיר השישי וכו' SCENES - תפריט עם רשימה של כל השירים, ולחיצה על השם, תקשר לשיר (לאו דווקא "SCENES", אפשר לקרוא לתפריט הזה בשם אחר, לא קריטי) BONUS TRACKS - עוד תפריט דומה לSCENES, עם רשימה של שירים, עם אפשרות PLAY ALL. זה בערך הרעיון, איך אני עושה את זה ובאיזה תוכנה, ואיך אני צורב את זה?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-