עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by raananan,

שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. טוב תראו קנו לי מעבד חדש אחרי שדפתי תאחרון חחחחחח יש לי: E5400 @ 2700GHZ 2X 1GB RAM GFORCE 9500 1GB RAM בעיה שלי זה שנגיד אם אני מריץ משחק כמה פעמים הוא לא רק חלק ממש ממש קשה לו אולי יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי לשפר את ביצועי המעבד?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  4. Started by galh_5,

איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by udi,

יש אתרים כמו הפורום הזה למשל שכל פעם שאני נכנס אלהם התוכנה אומרת לי שהיא צריכה לעשות DEBUG האם אני רוצה לעשות או לא וכאשר אני רושם כן אז היא מגיעה למי שמכיר תיכנות אז כמו כתיבת תוכנה שבה אני אמור לשנות משהוא אבל לא רשום מה לשנות מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?

8. Started by etay34,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. לאחרונה קניתי צורב DVD ועברתי לשיטת הקבצים NTFS הבעייה שלי היא שכול פעם שאני מנסה לפתוח קבצי RAR גדולים אז הוינראר נתקע אחרי כמה אחוזים(משתנה מפעם לפעם) וכותב הודעת שגיאה כזו write error in the file*****probably the disk is full מה השגיאה הזו אומרת? יש לי 10 ג'יגה פנויים.. ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בWINACE אבל שם הוא לא מתחיל בכלל לפתוח אלא נתקע על ההתחלה.. בבקשה תעזרו לי ??? צירפתי גם תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by sweet_boy,

אז ככה חברה אני צריך BOOT CD שנגיד קרסה לי המערכת הפעלה להכניס את הדיסק מה BOOT ואז זה יעשה לבד CHKDISK ועדיף כמה פעמים אם יש למישו דבר כזה או רעיון איך יכולים לעשות את זה בבקשה שיענה לי כי זה באמת הכי דחוף שיש windows xp מערכת קבצים NTFS

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  11. היי כולם. עקב מליון בעיות שהתגלו במחשב שלי לאחרונה, אני ממש חייבת להקין מחדש את ה- XP. היות וכך ובתאם לזאת זו הזדמנות נהדרת ללהוריד דרייברים חדשים ולהתקינם באופן נקי. שאלתי: היות וחלק מההתקנים (למשל צורב, מדפסת, מקלדת לוג'טק) הגיעו עם דיסקים שבתוכם תוכנות ודרייברים כאשר מצד אחד איני רוצה להתקין דרייברים ישנים ועליהם חדשים (שמעתי שזה ממש לא מומלץ), ומצד שני אני חוששת שאם לא אשתמש בדיסקים המצורפים אולי אפסיד משהו שבכל אופן אני צריכה, כיצד עלי לנהוג? האם ניתן לסמוך שבאופן גורף העידכונים באתרים מכילים את כל מה שיש בדיסק (אבל מעודכן) או שהם מצפים ממני להעלות את הדיסק המצורף ובעקבותיו לעדכן את הכל? זאת ועוד, האם בהתחש בעובדה שלא בהכרח אוכל לזהות מהיא תוכנה שיש לה עדכון ומה לא, …

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by idanm19,

שלום לכולם ! האם מישהו מכיר אתר המספק שירותי דואל בחינם נוסף מלבד HOTMAIL.COM שמאפשר למשוך/לשלוח דואל דרך תוכנה (לדוגמה אוטלוק) ? בשבוע האחרון אני מקבל ספאם בקצב של הודעה לדקה (לא הגזמה!!) למייל שזה בלתי נסבל, ושום סינון ספאם לא עזר.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by ellell,

שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by shaniks,

שלום לכולם, אני צריכה (די דחוף) תוכנה לעריכת שירים, לחיבור של מס' שרים ברצף... צריכה רק שם של תוכנה טובה. על מנת למנוע את המעברים משיר לשיר.. אם מישהו מכיר - זה יעזור לי המון!!!!!!!! תודה, שני.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Galit17,

יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by Duke Of Luck,

שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by weissby,

התקנתי את הגרסה העדכנית של הפלייר וזה מתקין לי ביחד עם זה איזה שטות לא נחוצה שנקראת whenUSave וכל כמה דקות קופצים חלנות של זה סתם ככה ואני רוצה להעיף את זה ולאדע איך כשנכנסים לadd/remove programs אז אי אפשר, חייבים להעיף את הBS פלייר ורק אז להעיף את הwhenusave, אני רוצה להעיף רק את הwhenUSave בלבד

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by rbeny10,

הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by ZXY1,

שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by jeyjey,

איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים