עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אאאאאא

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by nuctornal wisdom,

התבלבלתי עם פורום תמיכה תכנית, למחוק

3. Started by weissby,

באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביות עם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shirNoshe,

מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by ex_,

יש עוד כמה רעיונות בדרך, אם יהיה זמן... זה נעשה בעיקר בגלל הטקסט(התפוז המכאני) נראה לי מתאים לכל הרעיון [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by eladbu,

האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by unicorn,

בס"ד אני חוזר לפלאש אחרי הרבה זמן שלא נגעתי ונתקלתי במשהו מוזר עשיתי כפתור שהוא בסך הכל ריבוע עם טקסט. ומה שקרה זה שבאזור של הטקסט הכפתור לא לחיץ אם אני עובר עם העכבר על הגבול של הכפתור או על אזור מחוץ לריבוע של הטקסט הכפתור מתנהג רגיל (אני רואה לפי השינוי של המעבר עכבר) אבל אם אני על הטקסט הוא מתנהג כמו טקסט רגיל, למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

הורדתי טקסט מסויים והכל יצא הפוך. אני משתמש בויסטה עם אופיס XP והיא משתמשת בXP, עם אופיס 2007 אז אני צריך להפוך שם הכול

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by POD,

אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה יכול לגרום לזה? הגירסה היא 19.0.2 דוגמה מהפורום שגוללים למעלה למטה מספר פעמים או מסמנים את הטקסט זה יכול להסתדר. הקידוד תווים על יוניקוד UTF-8

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הכוונה לטקסט שקופץ בריבוע צהוב כשהסמן של העכבר נשאר כמה שניות על טקסט/איזור מסוים במסך. למשל פה בפורום כשאני משאיר את הסמן מעל האייקון של הוינדוס, קופץ ריבוע קטן שאומר איזה גירסה אני משתמש. בכל שאר הדפדפנים הטקסט הזה כן מופיע (אקספלורר 9 ואופרה 11.1) רק בפיירפוקס יש את הבעיה הזאת. אודה למי שיעזור לי איך לפתור את זה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sashaefi,

איך ניתן להפוך לקובץ וורד ללא ההיפוך?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by NaNdoS,

אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מצאתי מלא קישורים לתוכנות ביוטיוב אבל כולם וירוסים... יש תוכנה אחת נורמלית?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by dog,

Win32/Hadsruda!bit צרה צרורה שעלתה לי בימים האחרונים בהתראות חוזרות ונשנות של ה- וינדוס דפנדר ( וינ 10). מסתבר שזה איזו וירוס סוס טרויאני חדש די מסוכן. יש לא מעט הצעות איך להסיר, כולל של מייקרוספט , אבל זה לא עבד לי עד עכשיו. עשיתי את כל הסריקות האפשריות. הכלים של וינדוס מגלים וכאילו מוחקים אבל זה חוזר שוב. התקנתי שתי תוכנות לניקוי טרויאנים וסרקתי, לא עזר. מישהו קרה לו והצליח להסיר ? כאן למשל אחת ההצעות. How to delete Program:Win32/Hadsruda!bit ? (virus removal solution) - EasyVirusKilling.com זה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/security/po...1&enterprise=0

22. Started by Boomerang,

נו, כולם משויצים בדברים. הנה דבר נחמד שעשיתי לפני כמה זמן ב- Max. התמונה מצורפת, והנה לינק לוידאו. אם אף אחד לא ינחש נכון איך עשיתי את זה, אני אסביר עוד כמה ימים (עריכה) אופס, נגמר ה- bandwidth לוידאו, אבל שמתי למטה תמונות משם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by POD,

Type in WORD the following: "=rand(200,90)" without the quote and then hit Enter מייקרוסופט מבטיחה פרס למי שיודע איך זה קורה. נחמד לא

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by 104952,

ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by INONDAV,

פעלתי על פי ההוראות ליבוא, אך באאוטלוק נראות כרטסיות אנשי קשר רקות-ללא שמות וכתובות דואר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.