עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RONEN1N,

שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ptyahoo,

החודש קיבלתי הודעה מגוגל שאני צריך לעדכן את תוכנת הדרייב שאיתה אני משתמש. יש לי 3 חשבונות שאני משתמש בהם במקביל ומגבה דרכם. (לימודים, עבודה ואישי) לא מצאתי איך להוסיף חשבון נוסף שיגובה בו זמנית עם חשבונות נוספים. (התוכנה דורשת התנתקות מחשבון קיים על מנת להוסיף חדש) האם מישהו מצא פתרון לעניין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. Started by שלומי6782,

שלום לכולם אני עובד בחברה גדולה במרכז הארץ,ברשותנו 10 עמדות טרמינל המחוברות לשרת server2019,+sqlהמעבר בוצע לפני שבועיים בגלל הפסקת התמיכה של מיקרוסופט בשרתי 2008,מאז אנחנו מתמודדים עם בעיה של ״מסכים שחורים״ בזמן שחשבשבת שולפת מסמכים או מבצעת פעולות מהdata base,הדפסות איטיות,קישור של השרת עם יציאות com בlocal אני נמצא בקשר עם מפתחי התוכנה ועושה רושם שאנחנו מגיעים למבוי סתום,למישהו יש רעיונות יצירתיים לבעיה כזאת?האם העלאת משאבים יכולים לפתור בעיה כזאת?

4. Started by 114508534,

היי חברים יש לי בעיה עם הנוד 32 , הורדתי קובץ כלשהו באימיול שהתחזה לתוכנה מסויימת והפעלתי אותו, לא הייתה שום התראה על וירוס, לאחר מכן המחשב איתחל את עצמו, עכשיו שחלונות עלה האנטיוירוס נוד 32 לא עולה ומוצגת הודעת השגיאה הנ"ל יכול להיות שיש איזשהו וירוס, כיצד אני מטפל בזה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by nim901,

אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

ראיתי במקרה את התיקיה הזאת היא שקלה כמה עשרות מגה, מחקתי אותה . פתחתי פיירפוקס שוב והנה היא שוב נוצרה , יש לי חשד שהיא תוכנה זדונית . אני צודק ? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by et_gershon,

עשיתי אותה נראה לי ייצא נחמד: תגובות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yairi1234,

יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  9. Started by talisman,

שאלה: עד כמה זה באמת חשוב שיהיה מותקן אצלי אנטיוירוס קבוע? יחד עם הפיירוול של וינדוז והפיירוול של הראוטר האם זה באמת חשוב שיהיה לי אנטיוירוס קבוע?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 0ראיתי קישור באינטרנט להורדת spotify(תוכנת האזנה למוזיקה) פרוצה. רציתי להוריד ולבדוק את התוכנה בכדי לראות האם היא נוחה לי לשימוש והאם לקנות אותה. הchrome הזהיר אותי ובכל זאת התקנתי אותה. היא התקינה לי בלי רשות תוכנה של note כל פעם שאני פותח את הדפדפן הוא נכנס ישירות לאלי אקספרס לדף מסויים וכרטיסיה ברוסית (הchrome מוגדר לפתוח כרטיסיה ריקה). כרגע אני מריץ בדיקה של windows defender אני חושב שזה HPREYOS או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי איך להתמודד עם הבעיה ואיך לפתור אותה ? בתודה hagayben

11. Started by DJO,

אהלן, יש לי בעיה מוזרה ומטרידה. אני במחשב WIN7 עם FF19. היום בבוקר שקמתי ראיתי שבפיירפוקס פתוחים לי הרבה טאבים של כל מיני כתובות מוזרות, בכל כתובת נפתח לי דף לבן. סגרתי הכל, הרצתי בדיקה מלאה עם Microsoft Security Essentials ועם Malwarebytes שלא גילו דבר. בצהריים עזבתי את המחשב לשעה, שוב חזרתי, ושוב אותו עניין. אלו הטאבים שהיו פתוחים - https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://photos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-profile-a.akama…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Electric Boom,

המחשב שלי עובד רצוף על 100% ניצול מעבד,אז פתחתי ת'task manager וכשאני סוגר את אחד הscvhostים אני מקבל ת'אזהרה הזאת שהוא הולך לעשות ריסט אבל הפלא ופלא הניצול מעבד יורד ל0-2אחוז... זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קרה לי ואני חושד בgaobot הקטע אבל שkarsepsky לא גילה שום דבר... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by eegg,

יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

עשו לי חתימה ואני לא יודע איך לשים אתה מישהו יכול להגיד לי

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by sebi,

טוב אני דיי חדש כאן כמו שאתם יכולים לראות לפי כמות ההודעות, בינתיים אני סתם מסתכל בפורומים מגיב פה ושם...הנה סתם חתימה שעשיתי לפני איזה שנתיים מאז לא נגעתי בפוטושופ, מצאתי אותה על המחשב אז סתם חשבתי להראות... שרפתי את התמונות קצת יותר מדי אבל חפיף...לפחות הרקע עשיתי יפה O0

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום, יש לי חתימה ב GMAIL אבל היא מופיעה רק כאשר אני שולח הודעה חדשה. איך ניתן לעשות שהחתימה תהייה גם כאשר אני משיב להודעה? כמו שיש ב outlook כלומר שאני לוחץ "השב" אז החתימה שלי גם מופיעה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by isenberg,

שולם לכולם רציתי לברר איך אני יכול להוסיף חתימה דיגיטלית למסמך וורד שאני כותב. הכוונה שלי היא שיהיה אישור שאני אכן כתבתי את המסמך. כמו כן, האם חתימה כזו היא משהוא וירטואלי או שזה מובנה בקובץ או שגם וגם. מהברורים שעשיתי עד עכשיו נראה שאם רוצים חתימה כזו שבאמת תהייה שווה משהו אז יש להשתמש בשירות של חברות מסחריות. האם למשהו יש המלצות ספציפיות וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש לכל העונים. אורי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

שלום, מישהו אולי יכול להסביר לי יותר טוב מה זה בעצם חתימה דיגיטלית. והאם אני יכול "לחתום" על מסמך WORD בשביל להוכיח שהוא אותנטי ולא מזוייף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sagi88000,

יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oDot,

שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by MicroChip,

מה אתם אומרים על החתימה שלי?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by x-pac,

אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by PsYshaY,

חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.