עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avihneo,

נגיד על המחשב שלי יש ווירוס כשאני צורב משהו לדיסק או מעביר מוזיקה לMP3 יכול להיות מצב שגם הווירוס יעבור או אין מצב שזה קורה ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, אני רוצה להשתמש ב flash על מנת ליצור מיני מצגת ( הכוללת אינטרקציה עם המשתמש) לשימוש באתר שלי. אין לי שום ניסיון בפלאש וללמוד את ה flash pro נראה הרבה עבודה.... מישהו מכיר תוכנה קלילה וידידותית יותר שתקל לי את העבודה? תודה!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Frozen-Ice,

כשאני מחובר למסנגר ה ZONE ALARM מנתק אותו כל 5 דקות ואני חייב להתחבר עוד פעם מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by gjook,

(אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים , פשוט לא ידעתי עם כאן או בתמיכה תכנית..., מקווה שהניחוש הצליח.. :-\...) אז ככה, היום שלחו לי לאי סי קיו את הקישור הבא: h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe (ממש לא ממולץ לכם לפתוח-שמתי כוכבתי אחרי h , כדי שלא ילחצו בטעות...) ובכל מקרה עשיתי את הדבר הכי טיפשי והרדתי את זה, פשוט זה מישהי שאני מכיר אז חשבתי...בכל מקרה לעולם על תעשו את זה.. הורדתי את הקובץ , ובתיקיה שהורדתי היה קובץ exe בשם it, אני כמובן חשדתי , ועשיתי סריקה של האנטי ווירוס-avast. והוא אמר שזה אחלה קובץ ואני יכול לפתוח.. ופתחתי.. לכאורה אני לא רואה שום דבר שנפתח , אבל מצד שני גם שום דבר שקורה, מלבד זה שאני לא מצליח לפתוח עוד את האי סי קיו... אחרי חיפוש קצר , או בעצם די …

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by d3vil,

היי, יש לי את winamp 5 למוזיקה, ואת bsplayer לסרטים. יש לי שלט פשוט שלצערי יכול לשלוט רק בתוכנה אחת ולכן אני מחפש נגן מולטימדיה טוב שתומך בניהול של אלפי שירים (media library) וגם תומך בהצגת סרטים (כתוביות, סכרון האודיו לוידאו ופיצרים דומים לbsplayer). (אני לא אוהב את הנגן וידאו של ווינאמפ...) מישהו מכיר חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by x-dude,

התחילה לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו שאמור להיפתח בדף חדש (לא טאב), אני מקבל שגיאה: TypeError: url has no properties (אם אני לוחץ על הכפתור הימני ובוחר open link in a new window אין את השגיאה). אני לוחץ על OK והדף עולה לי בסדר אבל השגיאה מעצבנת, הכל התחיל עם איזה תוסף שהתקנתי אבל העפתי אותו, איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  10. מחפש דרייבר לכרטיס רשת NVIDIA nForce Networking Controller לויסטה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איך התוכנה מחלקת את המקום למחיצה החדשה? יש לי 2 מחיצות, בכל אחת יש לי 8 גיגה פנוי, אני רוצה לפתוח עוד מחיצה בגודל 5 גיגה בשביל להתקין עליה לינוקס, אבל PM לוקח לי מ-D רק 700 מגה, ומ-C לוקח 3 גיגה. מה הבעיה שלי? איך אני אמור לפתוח מחיצה של 5 גיגה כשהוא מביא לי רק 3 וקצת...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אהלן חברים, אני מחפש תחליף לנגן BSplayer, חשוב שהוא יתמוך בכתוביות בעברית בלי בעיות, כדי להקל עליכם אין צורך להציע גם את הנגנים האלו: VLC,GOM,ZOOM,MV2,MicroDVD תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by navk2,

1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by 21gy,

למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. החיפוש באתר הזה לא מניב תוצאות אלא טוען את הדף מחדש, באקספלורר זה עובד, תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by mostwanted,

התוכנה שומרת כל סירטון שאני עורך באיזשהו פורמט או לא יודע מה כך שהסירטון יוצא רחב יותר והאיכות פחות טובה איך אני יכול לשמור סירטון אחרי עריכה ושהוא ישאר באותו הרזולוציה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by shabis,

קניתי לפני חודש ,הכנסתי דרייברים מהדיסק המקורי המצורף והכל עבד ללא בעיות. בימים האחרונים החלה לצאת הודעת שגיאה : RTHDCPL.EXE ILLEGAL SYSTEM DLL RELOCATION בדיקה קצרה הראתה שמדובר ברכיב האודיו של הלוח. האם יש מישהוא היכול לפתור את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by HardGore,

היי, ברשותי מסנג'ר לייב 8.1 ההכי חדש. זמן רב הוא עבד לי עד יום אחד שהוא נתקע ואז "סיימתי משימה" ומאז הכל התפקשש.. כשאני לוחץ על האייקון על מנת להפעילו , הוא מופיע רק בtask manager, ואיני רואה דבר חוץ משמה.. ניסיתי להפעיל את גרסת 8 גם..הוא עולה אחרי כמה שניות, נתקע ואז חייב לסיים את המשימה..(לפעמים 8 הוא עבד לי איזה פעם פעמיים..) כנל עם 7.5 גם שניסיתי ניסיתי הסרות והתקנות מחדש.. נעזרתי גם בadaware,spybot,סריקה כללית של וירוסים וכו, system mechanic , אך לשוא.. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל עזרה תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. יש לי בעיה עם שיש קיבצי dll בשמות: kernel32.dll ntdll.dll שנימצאים C:\WINDOWS\system32 והם גורמים לי לצאת ממשחק מחשב אחרי שכבר הוא עולה מה זה הקבצים האלו? הם אולי שייכים לDirectX ? אם כן אז איך אני מסיר אותו ומתקין אותו מחדש?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. פיצלתי סרט לשני חלקים צרבתי את החלק הראשון עם נירו כVCD אבל כשאני מנסה לצרוב את החלק השני לאותו הפורמט הוא ניתקע. זה קורה אחרי שאני גורר (ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בדרך הרגילה וזה ניתקע בכל זאת) את הקובץ לחלון -הוא מפענח ואז ניתקע. ניסיתי לרסטט- לא עוזר. ניסיתי להחליף דיסק ריק לאחד אחר - לא עזר. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by D-Bang,

כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by gil678,

כאשר אני מעלה את הסרטון באינטרנט הוא מופיע בגוונים ירוקים כחולים ואדומים. מה עושים? דרך אגב ניסינו להוריד קדוקים אם יש קודק מסויים נא להודיע. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים