תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא מצליח להיכנס לצ'אט של נענע ב-IE (פיירפוקס בכלל עושה בעיות עם נענע, אז אין מה לדבר עליו). מצורף סקרינשוט של הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Java Runtime Environment, אך הבעיה לא נפתרה. http://img295.imageshack.us/img295/6389/nanaqp5.png תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני צריך לרענן כל דקה (או כל זמן נתון אחר, לא חשוב) דף אינטרנט מסויים, לא בצורה ידנית. יש איזה תוכנה או תוסף ל-Firefox שיוכל לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היה לי תוכנת סינון אתרים (מסננת) של netvision . מאחר ולא היה אפשר להחליף סיסמא שלחו לי מסננת אתרים עם קוד מוצר חדש להתקנה . נסיון ההתקנה לא הצליח והודיע general error . דהיינו ההתקנה לא הושלמה. משום מה -אחרי ההדלקה של המחשב הופיע למטה סימן צהוב עגול של puresight שחוסם את כל האתרים ומביא דף של 012 שמפנה לתמיכנ שלהם. - דברתי איתם והם אמרו שהדרך היחידה היא להוריד את התוכנה ולהתקין מחדש ואז לעשות הסרה. - נסיתי זאת וגם כאן ההתקנה לא מסתיימת בגלל general error . כמבן שהתוכנה לא נמצאת בלוח הבקרה ( בהסרת תוכניות ) . אני כרגע תקוע ??.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל 2 חלקים ואני רוצה לחבר אותו מתי שאני מחבר אותו אם Easy Video Joiner אני לא יכול לראות את הסרט שהתוכנה חיברה לי אבל שאני רוצה לראות את שני החלקים לפני שחיברתי זה כן מראה מה אני יכול לעשות בשביל לראות את הסרט אחרי שהתוכנה חיברה לי אותו? הורדתי את Cole2k[1].Media.-.Codec.Pack.V6.0.6.-Advanced-.Setup וזה גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדוגמא... תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתמול התחילה לי בעיה מואד לא מובנת לא נגעתי בהגדרות לא עשיתי כלום ואני לא יכול לקבל ולשלוח EMAIL מופיע לי הודעה ( החשבון ב GAMIL אני יכול להכנס לחשבון שלי דרך האתר כך שהחשבון בסדר )
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את החבילת מקודדים / קודקים הכי טובה והכי חדשה שיש שיפעלו טוב גם ב MP10 וגם ב BSPlayer 2 ... הורדתי איזה משהו של XP Codec Pack 2.0.7.1 ואני לא מרוצה כל כך ... מה הכי הכי טוב שכדאי וגם לינק יעזור.. בתודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלום, במסגרת עבודה כלשהי שיש לי, אני צריך למצוא דמויות בגרפיקה תלת מימדית (אתם יודעים... 3d, כמו במשחקי מחשב), ולהפוך אותן למוטציות (אני לקחתי דמויות ממשחקי מחשב שונים ועשיתי להן שינוי בפוטושופ). נגמרו לי מלאי הרעיונות, אז חברה, אם למישהו יש רעיון איך להפוך דמות 3d למוטציה, אשמח מאוד אם תשתפו. תודה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 סרטים CD1 וCD2 ל קובץ אחד גדול מבלי לפגוע באיכות של הסרט. רק להדביק בלי לקודד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני משנה את הnavigation toolbar (למתקשים, את הבאר של back, home, history ) לפי ההעדפה שלי, וסוגר את הדפדפן, כשאני פותח מחדש, הוא חוזר לתצורת ברירת מחדל. וזה ממש מעיק. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. אני מנסה למצא דרך שבה אוכל לבצע רקונסטרוקציה של עצם שנע במרחב (נאמר בוכנה שנעה) כאשר הוא מצולם מכל מיני זוויות (התנועתיות של העצם חוזרת על עצמה כל שניה לערך), QT-VR עושה את זה בסטילס אבל אני מחפש תוכנה שתדע לעשות את זה לעצם שנע במחזוריות . האם יש תוכנה שיכולה לצרף סרטונים שצולמו מכל מני זויות של אותו אוביקט נע (האוביקט נע ב LOOP) ולקבל אפשרות לראות את זה מכל מיני זויות צילום שונות. 2. עם איזה תוכנה אפשר ליצור סרטים ל QUICK TIME VR , האם יש תוכנות חינם שיכולות לעשות את זה . תודה.
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בטעות לחצתי DECLINE במקום ACCEPT בהודעה ממישהו שלא היה ברשימת האי סי קיו שלי ....... משתמש חשוב שנתתי לו את המספר שלי וכביכול זה הוא אפשר לעשות משהו ? זה רושם איפה שהו בתוכנה את כל ה "DECLINES" שאיי פעם לחצתי ? או באתר אי סי קיו ? בתוכנה חיפשתי תחת "SYSTEM NOTICE" אבל כתוב שם רק אישורי בקשות ומי שהוסיף אותך לרשימה שלו . יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כשאני פותח ישום של ICQ, כמו הוספת תמונה שלי אז קופץ לי ERROR איך אני יכול לטפל בזה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה מאוד לכיווץ קבצי וידאו. שמעתי על Virtual Dub וגם ניסיתי אבל היא לא ממש עוזרת לי. אני מחפש תוכנה טובה שמכווצת סרט של 600MB ל30MB ומשאירה איכות גבוהה.
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-