עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Wiz20,

שלום רב, לאחר הזנת המשתמש והסיסמא באתר והקלקה על התחברות אני מועבר לדף "לא ניתן להציג דף זה". כך גם בסיום רישום חשבון חדש. אני מופנה לדף הנ"ל ולא מצליח להתחבר. התקנתי את פקד ה ActiveX הדרוש, אם זה קשור. כשאני לוחץ על לחצן ההתחברות אני מופנה לכתובת שתחילתה: https://auth.bay.livefilestore.com (סתם ככה גם במיקרוסופט ישראל יש לי בעיה דומה כשאני לוחץ על הבאנר בפינה למטה שמפרסם הורדות של תוכנות וכו'. זה מפנה אותי ל g.microsoft.com.... וגם זה לא מציג שום דף אינטרנט) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Rafi921,

איך עושים את זה, ודרך איזה VM אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by The Dom,

עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים. בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת... בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם.. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד.... WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.ב חשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לערוך קבצי MPEG ברמה בסיסית פלוס גזירת קטעים חיבור פס קול וכו' איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב? תודה

6. Started by ליאו,

שלום יש לי לפטופ DELL בן שנתיים..בימים האחרונים אין סאונד.. הדרייבר ישנו והוא מעודכן.. בניתי אפילו משתמש נוסף רק כדי לבדוק . ..ואין שום צליל במערכת. (אני משתמש יחיד) WINDOWS AUDIO בתוך SERVICES פועל LOCAL SYSTEM יש לי הרגשה שהבעיה אולי בהגדרות בתוך SERVICES. מבקש עזרה ..הנושא קצת דחוף תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by ori-silver,

הורדתי הופעת dvd של מטאליקה,במקור ההופעה היא על 2 דיסקים שכל דיסק שכל דיסק הוא 7.5 ג'יגה,מי ששם את זה באינטרנט חתך את ההופעה ל-4 קבצי iso יש דרך שאני יכול לאחד ביחד את ארבעת הדיסקים ל-2 דיסקים כמו במקור?

8. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

9. Started by joe44,

לאחרונה הפכתי קצת היסטרי בנושא תוכנות ריגול. בעזרת התשובות שקיבלתי כאן לא מזמןהתקנתי את Adaware והיא מצאה כמה וכמה תוכנות ריגול שהסרתי בעזרתה. בתי העירה את תשומת ליבי לרשימת התוכניות שמופעלות במחשב אצלי. מישהו יכול לומר לי אם ביניהן אכן יש תוכנות ריגול? ואם כן איך להסירן? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by נגרי,

הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by 3pac,

האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Semyon171,

שלום, כל פעם כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים תחת שם המשתמש שלי אני לא מצליח בגלל שלא מופעלים אצלי cookies. איך להפעיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  14. יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by MetalB,

IE 6 פתאום נדפק לי לא מראה פלאש ועוד כל דברים כמו המבזקים באתר ynet וכדומה... כנראה כל מה שקשור ל activex control באתר youtube כשאני מנסה להפעיל סרטון כותה לי Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. ניסיתי לשחק בהגדרות ראיתי שמופעל activex controls כמו כן ביטלתי פיירוול ואנטיוירוס סגרתי כל process שאפשר אבל כלום לא עוזר.... זה קרה לי אחרי שהתקנתי כל מיני דברים היום תוכנות אנטיוירוס ו spyware ניסיתי כמה דברים...

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by snupi58,

שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by amisha,

מודעה: דרוש חמור עבודה מהיר שלא אוכל הרבה ( רוחב פס ) . וגם שיהיה חסכוני במשאבים.... אין לי מושג איזה מוד לקחת ואיך להתקין אותו אפשר הסבר מעט מפורט על איך מתקינים את המודים למיניהם ? וכול הדברים האלו ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by snop,

יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by lir@n,

שלום כולם ! יש לי אופיס 2003 מותקן על המחשב, בגלל שכל המחשב שלי באנגלית הוא אוטמטית מתקין את האופיס ללא תמיכה במילון עברי מה שלא מאתר ומוצא שגיאות כתיב, אני מקליד מאוד מהר ויש פעמים שמתפספסת לי פה ושם אות וזה דיי בעייתי בלי הסימון האדום והמרגיז מתחת לאתר אותה, ניסיתי קצת לשחק בהגדרות ספליניג וגרמר והבנתי שאני צריך להוריד איזה קובץ מסויים או משהו בסגנון, אני אודה לכם אם תכווינו אותי לקובץ \ תאירו את עיניי לפיתרון בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. השאלה מתייחסת ל- DRIVER קול אבל אני מניח שהיא כללית לכל סוג של DRIVER. הורדתי DRIVER קול עם ורסיה חדשה יותר ואני רוצה להתקין אותו. אבל אני רוצה פתח נסיגה לשמור על ה- DRIVER הישן במידה ויהיו בעיות. מהם הצעדים התהליך הנכון? כאשר אני נכנס ל- DEVICE MANAGER אזי מתחת ל- AUDIO מופיעים הרבה רשומות ואני לא יודע איזה מהן הפעילה או החשובה. מע הפעלה שלי XP מדובר בכרטיס קול מובנה בלוח האם של INTEL והורדתי את ה- DRIVER מהאתר של INTEL. בתודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by totah,

בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  24. Started by yotamoo,

טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  25. לפני איזה חודש הורדתי כמה קבצים בביטורנט, הייתי צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר ולפני כמה ימים החזרתי לכונן שבו זה היה בהתחלה וכל הקבצים התחילו את ההורדה מחדש.(הקבצים נמצאים עדיין בתקייה בגודלם המקורי). מה לעשות?יש איזה דרך להוריד מאותו המקום שהפסקתי?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים