עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  2. הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  3. אם כן מה השוני איך התוכנה והאם היא שווה את הסכום ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. ? ? ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by מיכה,

שלום לכולם. נתון, מחשב עם H.D המחולק לשלוש מחיצות: E , D, C, תוכנת הפעלה XP PRO, הותקנה ושמורה במחיצה C. מחיצה C התמלאה והייתי צריך להגדיל את הנפח של ספריה C, על חשבון מחיצה E. החלטתי להשתמש בתוכנה חיצונית המוכרת בשם: PARTITION MAGIC 8. במהלך תהליך הגדלת נפח ספריה C על חשבון מחיצה E ( ביצעתי פעולת RESIZE A PARTITION ), המחשב נתקע ונאלצתי לכבות ולהדליק את המחשב. לאחר ההדלקה, כשהמחשב עלה, התברר לי, שנפח מחיצה C לא השתנתה ולא גדל, ואילו, ומחיצה E שהייתה NTFS הפכה להיות PqRP. כשאני נכנס דרך האייקון: " המחשב שלי ", אני לא רואה את מחיצה E. כשאני נכנס דרך: מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים היא מופיעה בתור PqRP. אבל ב - PARTITION MAGIC, ניתן לראות את המחיצה. היא לא מופיעה כ…

6. Started by Swed,

אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית התקנתי את ה AVG שהיא מעולה אבל עכשיו רוצים כסף

8. הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by ychig,

http://img503.imageshack.us/img503/6496/fhduo3.png אין אפשרות לשנות את העוצמה זה נעול, שאני מקליט את עצמי בווינדוס זה שומעים די חלק אבל במשחקים למשל בCS יש הרבה רעש גם כשאני מחבר אוזניות. התקנתי את הדרייברים של הלוח (DS3) אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. Started by aldema,

עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום אני מחפש תוכנה טובה ללחידת וידיאו וגם שדוחסת ישר ב mpeg 2 ועטד שאלה מה זה frames dropped?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by dress,

שלום, אני זקוק לתוכנת WATERMARK לסרטים (או כיתוב או הטבעת תמונה וכדומה). התוכנות בקטגוריה זו שמצאתי הן רק לתמונות. ת ו ד ה .

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. Started by Nurit2005,

ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by CreativeX,

התקנתי את התוכנה, וכאשר אני מפעיל את התוכנה היא אומרת לי שאני יכול להפעיל רק 1 מתוך 4 בדיקות. כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקות, זה טוען לי את זה, ואחרי שזה גומר לטעון זה יוצא לי לDesktop בפתאומיות. האם אפשר לתקן את הבעיה הזאת, או שמחשבי פשוט חלש מדי? מפרט מחשב: P3 500 MHZ GeForce 4 MX440 640 MB Ram

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה וחג שמח ..! חבר שלי הוריד איזשהו סקין למדיה פלייר ואמרתי לו להתקין לי אותו,אצלו הסקין עבד אך אצלי הוא לא עובד ובגלל שהסקין החליף קבצי מערכת יש שגיאה: "מספר הגירסא של wmp.dll הוא 11.0.5721.5145 בעוד שהמספר שהיה צפוי הוא 11.0.5721.5230." כתוב שאינו מותקן כראוי ולכן הסרתי את הנגן והתקנתי מחדש ולא עזר. ככל הנראה אני צריך את הקובץ הזה של המדיה פלייר "'wmp.dll" . יש למישהו מושג מאיפה להוריד אותו? או האם מישהו יכול להעלות לי הורדה של הקובץ בבקשה..! תודה רבה רבה מראש!

16. לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה... האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ? אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך... אשמח לקבל קצת עזרה בתודה גידי

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by Shay17,

אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. קרה לי כבר והתקנתי מחדש וזה לא עזר ואחרי עקיפה מסוימת זה הסתדר, אבל זה חזר שוב. וכשזה מגיע זה דיי סתמי. קיצר, מה צריך לשנות בקונפיגורציה של התוכנה או בכלל בשביל לסדר את זה אחת ולתמיד?? :-*

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. הי כרום כל הזמן קופץ לי אל קידמת המסך אני מכווץ אותו אל שורת המשימות וכל פעם שיש איזה רענון מסך באיזה אתר הוא קופץ בחזרה זה סתם מעצבן אם ארצה לעבוד עליו אני יכול לבד לבחור בו למה הוא צריך לקפוץ?!? זה לא קרה בעבר, פתאום זה כן קורה. לא יודע, אולי זה בגלל איזה עדכון שלהם. בכל אופן איך מונעים את זה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by viper_sb,

אני צריך בבקשה לינק לדריבר לCREATVE VF0090 FOR XP תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  22. mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by alonezer,

שלום, לקחתי ממחשב אחר כרטיס Win TV 150 PVR ומשום מה זה לא מזהה את HOT כהממיר שלי (חיברתי רק בS VIDEO זה מספיק?) אבל עם הWMCENTER זה פשוט לא עובד לי אז אולי יש תוכנה אחרת טובה יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by surfface,

אני בונה HTPC מפרספקט וזקוק לתוכנת שרטוט תלת מימדית תביאו לינקים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים