תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי DVD של הופעה חייה, כאשר הסאונד הוא בפורמט DTS (או DD5.1) . אני מעוניין להמיר את 6 ערוצי הסאונד לקבצי wav/mp3 סטריאו (Downmix), לפי Chapters. ניסיתי מס' תוכנות אך כולם תומכות רק בהמרה ממקור סטריאו. אולי צריך להפוך לקובץ AC3 ואחר כך לבצע downmix לסטריאו ? בכל אופן, אילו תוכנות אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Phenom בבית. שמעתי על הטכנולוגיה החדשה של AMD ועל התוכנה החדשה בשם AMD Fusion. האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה זו על מעבד Phenom רגיל?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכנסתי קליפ בעזרת התוכנה כשכל הקבצים הם מוקלטים על האיכות הכי גדולה (5 שניות בערך 100 מגה) ולאחר שגמרתי ניסית לעשות EXPORT גם באיכות המקסימלית (אחרת 3 דקות לוקח 4 שעות) והשמירה תמיד אבל תמיד נקטעת באותו מקום כשהקליפ הוא בדקה ה2:35 והגיע ל3.99 ג'יגה. יש לי עוד 20 ג'יגה פנוי בערך כך שזה לא בגלל זה ואין לי מושג מה הסיבה. נ.ב התוכנה הזאת פשוט אוכלת זיכרון טוטאלית !
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התגלתה אצלי בעייה בצורב, איני מצליח לצרוב על דיסקים של גודל 4.7. לכן רציתי לדעת אם זה בעייה בצורב או בעייה בתוכנת הצריבה עצמה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל הזמן אנשים ב EMULE שולחים לי את ההודע המוזרה הזאת: כל פעם מישהו אחר אבל אותה ההודעה. מה זה אומר "Sorry, you have not understood P2P"?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ברשותי וורד 2007, מותקן עם שפת ממשק (תפריטים) אנגלית. מערכת הפעלה: Vista 32bit באנגלית, עם Regional Settings של עברית\ישראל. יצרתי טמפלייט (קובץ DOT) שבו כל הסטיילים מוגדרים באנגלית. הכל מיושר LEFT TO RIGHT. הכל עובד לי מצויין, ותמיד כל סוגי הטקסט הם באנגלית ובישור לשמאל בברירת המחדל. הבעיה היחידה היא בתוך טבלאות. הטקסט בתוך טבלאות תמיד מיושר לימין והוא בשפה העברית בברירת המחדל זה חוזר על עצמו עבור כל שורה\תא שאני יוצר בטבלה. אני צריך ידנית לערוך את הישור והשפה בתוך כל טבלה שאני יוצר. לא מצאתי סגנון מיוחד שקשור לטבלאות. נדמה שהוא משתמש ב-Normal אבל הופך אותו לעברית כל פעם מחדש. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל פעם שמנסים ליצור משתמש חדש ניפתח דף הרישום אבל הוא ריק (זה לא בעיה בדפדפן ניסיתי בעוד סוגים) משהו פה לא הגיוני ....מה אף בן אדם לא יכול ליצור משתמש חדש במסנג'ר כרגע : ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכנתי לעצמי חתימה ראשונה בפוטושופ אחרי המון קורסים שעברתי. החתימה קצת ריקנית ואני יודע את זה כי אני אוהב את זה ככה. אני מקווה שהחיתוך יצא בסדר. תודה על התגובות מראש,רון.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
בעבודה שאני עובד בה אני מקבל לדוגמא 500 קבצים שהשם של כל הקבצים מתחיל במילה מסוימת ואחריו יש מספר לדוגמא: אביב 1 אביב 2 אביב 3... ככה איזה 500 קבצים ואני בטוח שהם לא משנים בעצמם אחד אחד כל קובץ... איך הם עושים את זה? יש איזו פקודה אוטומטית שמתבצעת דרך צירוף של כמה מקשים? או שזו איזו תוכנה אוטומטית? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-