תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היה לדוד שלי פעם תוכנה שליכווץ שירי MP3 שמקטנה את הגודל של השיר בהרבה (וכמובן פוגעת באיכות) אבל אני צריך אתזה בישביל הפלאפון... מישהו מכיר את התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שהייתי על ZA פתאום התחיל להיות לי תקיעות במשחקים והגעתי למסקנה שזה ה ZA גורם לזה אני צריך משהו שדומה ל ZA (שיהיה פשוט קל ולא אוכל משאבים)... תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך קובץ quicktime לקובץ צפייה במדיה פליר חלונות. האם ניתן? בבקשה פירוט מלא איך מבצעים והאם יש תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לפעמים קורה שאני רואה סרט והכתוביות מגיעות בDELAY או להיפך וכנל לקבי הפס קול האם יש תוכנה שמאפשרת לתקן את הDELAY הזה?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
באתר של התוספים של המון תוספים שמותאמים רק לגירסה 1.5 ואני זקוק להם, אז רציתי לדעת אם יש דרך לשנות אותם כך שיתאימו לגירסה 2 או לבנות אותם מחדש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
עדכנתי את דפדפן הפיירפוקס לגרסה החדשה ומאז מס' האתרים בשורת הכתובות הצטמצם לי ל-8 ואני רוצה להגדיל את זה ל-12. אני זוכר שהיתה דרך להגדיל את מס' האתרים,כי עשיתי את זה בגרסה הקודמת. רק שהפעם אני לא מוצא את האפשרות הזו. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי איי סי קיו גירסה 5.06 עכשיו שאני הולך לחברים שלי אני רואה שהם מדברים עם משהו אז הם רואים תמונה של אלו שהם מדברים איתם עכשיו יש לי 2000 משתמשים ואין אפילו תמונה אחת והרבה מי המשתמשים האלו יש אותם לחברים שלי ורואים אצלם תמונה אתם יודעם איפה שאני מדבר עם משהו אז בצד ימין בסוף בסוף יש תמונה שלי ויותר למעלה תמונה של משהו שאני מדבר עכשיו רק אצלי אין את זה אני לא יודע למהההה אז בבקשה תעזרו לי תודה. יש כאן משהו שיש לו בעיה בדיוק כמו שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=107664.0
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי חיווי של מהירות המאוורר של הכרטיס מסך וטמפ של המעבד הגראפי. כמו כן נתונים כלליים על הכרטיס מסך תודה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-