תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אני מקליט מהטלוויזיה ע"י כרטיס LEADTEC WINFAST 2000 XP את הוידאו אני מקליט ע"י DIVX 5 אבל את האודיו הוא מקליט ע"י PCM שתופס המון מקום. (יש שם עוד כמה קודקים שאני לא מכיר, אבל אין ברשימה MP3) אני מחפש MP3 ENCODER שאוכל להגיד לתוכנה (שבאה עם הכרטיס) להקליט אודיו באמצעותו האם יש כאלו חופשיים? אם לא אשמח לקבל לינק גם לכאלו בתשלום תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון אני רוצה להגיד שביצעתי חיפוש שפורום ובגוגל ועדיין לא מצאתי פתרון אני מנסה להתקין איזהשהי תוכנה ומופיע לי error 0x80040708 עכשיו ככה, מצאתי איזהשהו אתר שלמישהו היה את הבעיה הזאת והוא הצליח לפתור אותה אבל אני לא מבין- http://community.macrovision.com/archive/index.php?t-158501.html מישהו יכול לתרגם לי או לפחות להגיד לי איך אני נכנס להגדרות DCOM כמו שמצויין שם? או אולי אם מישהו מכיר שיטה אחרת לפתור את הבעיה אז שיגיד תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי סרט ויש לי תרגום...אני רוצה לחבר אותם לקובץ אחד..איזה תוכנה חינמית אתם יכולים להמליץ לי עליה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע היעוד שלה הוא לבצע הקלטות של ספריות במחשב. קורה לי הרבה פעמים שאני צריך להעביר כמה ספריות גדולות ממחשב אחד למחשב שני (רשת). אם אני מקליט ספרייה אחת, אח"כ מקליט ספריה נוספת, בו זמנית, זה מאט מאוד את המחשב, וגם את ההקלטות. כמובן גם שאני לא רוצה לשבת ליד המחשב, לחכות עד שתסיים ההקלטה ואח"כ להקליט, אלא "להגיד" למחשב שכשהו מסיים את ההקלטה הנוכחית, הוא יבצע הקלטות נוספות, לפי הסדר. מדובר על הקלטה, העברה ומחיקה (אלא אם כן, יש עוד אופציות אחרות שימושיות). תודה רבה ושבוע טוב, מןשיקו
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בד"כ כשלוחצים Ctrl+Enter זה אמור להוסיף את הסיומת יום אחד זה פתאום הפסיק להוסיף לי ..וזה לא מוסיף לי יותר..מישהו יודע איך משנים את זה?!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ להגדיר ב לשונית 3D שככוללת בפנים AA וכו' כדי לקבל את המקסימום ביצועים במשחקים ובסרטים תודה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לדעת אם מישהו כבר ניתקל בבעיה הזאת , אני רוצה עכשיו להתקין KASPERSKY והוא אומר לי שאי אפשר אתה חייב להסיר את הAVG אוקיי הסרנו אותו מADD/REMOVE עדיין נשארה הבעיה ניסיתי את HIJACK THIS , CCLEANER , TUNE UP UTILITIES , REGISTRY MECHANIC כדי להסיר כל מה שקשור לAVG מבחינת REGISTRY וקבצים.. וכאשר אני מנסה להתקין את הAVG שוב , הוא נותן INTALLATION FAILED מה עוד אפשר לעשות בנדון הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-