עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הייתי אצל דודה שלי כדי להתקין לה כמה דברים על המחשב ולסדר לה אותו באותו זמן. נתקלתי שם בבעיה באקספלורר שהוא מסרב למחוק כל מיני קבצים של אתרים עם ססמאות שלי שמוזנות באותם אתרים. ניסיתי לנקות דרך כלים, אפשרויות אינטרנט (כל מה שיש שם) אך זה לא עזר. אותם קבצים עדיין נשארים בשורת הכתובת של האקספלורר. ניסיתי גם דרך spysweeper אך הוא לא גילה שום מזיק או תוכנת ריגול.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by blanco,

תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by amitaiz,

שלום אני רוצה ליצור קובץ IMAGE בסיומת ISO. בד"כ מה שהייתי עושה, הייתי צורב בנרו לIMAGE והייתה לי אפשרות לבחור בין ISO לNRG. עכשיו הוא נותן לי רק NRG ואני צריך ISO. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. Started by moshen1169,

שלום יש לי תוכנה איחוי למחשב .עכשיו יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה וכשהתקנתי את הדיסק הקשיח היה לי מקום כולל פנוי בדיסק 298 ג'יגה 1.מה המחשב לוקח הרבה מקום מבלי שהשתמשתי בכלום מהדיסק הקשיח מ320 ירד ל298? 2.וכמה מקום פנוי צריך לפנות מהדיסק הקשיח כדי שהאיחוי יהיה הכי אפקטיבי והאם לחשב את פינוי המקום מה 320 או מה 298 הנוחכי?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. יש לי דיסק שהוקלט על מקליט DVD עכשיו, שאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא מראה לי קבצים על הדיסק, אבל שאני פותח את הנירו ומסתכל במידע על הדיסק אני רואה שני טראקים , אחד שרשום אנרידבל, ואחד שנראה בסדר ניסיתי להעתיק את הטראק למחשב בתצורת קובץ תמונה (אימג' - ISO) אבל ללא הצלחה, הטראק הראשון בכלל לא הצליח להעתיק, ובשני הוא נתקל בתקלה כלשהי וכנראה שצריך לסגור את הדיסק ניסיתי לסגור את הדיסק אך ללא הצלחה אני חושב גם שלא מצאתי איך לעשות את זה ולאחר מכן ניסיתי אולי לעשות סגירת session אבל גם את זה לא הצלחתי התוכנה שהשתמשתי בה היא נירו 7 כי לא הצלחתי באף תוכנה אחרת כגון magiciso,magicdisc, poweriso וכו... איך אני יכול לסגור צריבת VR? מישהו יכול לעזור לי? כי אני לא מצליח לעזור לעצמי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. שמי שמקבל את המייל יראה בעמודה של שם השולח את השם שלי. (זה בשורה של שורת הנושא של המייל)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516912.msg4418460#msg4418460 נראה לי שנדרש פה בכלל פתרון תוכנה: אשמח לעצה - עדיף משהו מוכח ומעשי. תודה!

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  8. קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by אנדי,

שלום לכם חברות וחברים, כדי להאיץ את את מהירות העבודה של 'פיירפוקס' החלטתי שאני מעביר את המטמון שלו ל- RAM. לצורך כך נכנסתי להגדרות המתקדמות שלו (about:config) וביצעתי כמה שינויים עפ"י הנחיות שמצאתי ברשת. אחת מהן היתה שינוי הערך של ההגדרה - browser.cache.memory.capacity, שכברירת מחדל הוא 65536KB. ניסיתי להגדיל את הערך הזה אלא שפיירפוקס משום מה מתעקש להשאר תקוע עם הערך הנוכחי (אחרי כל נסיון הפעלתי מחדש את הדפדפן). נפח ה- RAM הכולל המחשב שלי הוא 16GB. האם עשיתי משהו לא נכון? תודה מראש לכולכם!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שמראה את כל התוכנות (גם המוסתרות) שרצות על המחשב

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום לכולם, כשאני מעלה קובץ ZIP לאחד הפורומים פה, קופצת לי הודעה ש- IE ביצע פעולה לא חוקית וצריך להיסגר. התגובה שלי נקלטת במערכת בכל זאת :s05: מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. יש לי קובץ שנשלח אליי באוטוקד אני רואה את הכיתוב בג'יבריש. ואני לא מצליח לקודד אותו לעברית! בכל מקרה יש לי אפשרות לכתוב בעברית והוא אל עושה עם זה תקלות.

15. Started by shaithebest,

שלום חברים מדובר על מחשב נייח עם XP PRO HEB עם 6 יציאות USB תקינות אבל כל הזמן קופץ בלון משורת המשימות ואומר שיש USB לא תקין אז הפכתי את כל התקני הUSB ללא זמינים במנהל המשימות גם הסרתי התקנות לגמרי והתקנתי מחדש לא עובד וממשיך לקפוץ הבלון בלחיצה על הבלון מופיע ההתקן ואז אני אומר לו הפוך ללא פעיל ועדיין ממשיך לקפוץ הבלון המעצבן אם יש למישהו רעיון אני אשמח תודה מראש

16. ביל גייטס הופיע בראיון ל-Bloomberg TV ובו חשף כי הוא עובד על שיפור תוכנות האופיס של החברה, וגם לא שוכח לשבח את אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%94%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-appl/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Mortar,

נסיתי לשים את הLINK בDAP אבל הוא לא נותן לשמור את זה כי זה לא HTTP או FTP. חיפשתי בINTERNET TEMP אבל הקובץ לא היה שם... הדרך היחידה להגיע לסרט לזה זה פשוט לכתוב את הלינק בIE וזה מעלה את הMedia Player. אני מאוווווד אשמח אם מישהו ימצא דרך או תוכנה לעשות לזה RIP למחשב או פשוט לשמור את זה אכשהו. בכל מקרה הנה הלינק - mms://pofler.cafe24.com/pofler/ClasicalGas_LHJ.wmv אתם מוזמנים להנות... ביצוע ענק תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by rjjb7,

Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by elidr1,

שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום! אני לא יודעת עם זה המקום המתאים לשאול את זה אבל עם לא.. אז לא מצאתי מקום אחר.. אני צריכה תוכנה שאיתה אפשר לחתוך חלק מסרט לא לחלק לחצי אלא נגיד שסרט ששוקל 800 מגבייט בגלל שהוא יותר ארוך.. לחתוך חלק ממנו שישקול 700 מגבייט..? יש תוכנה כזאת..? תודה בכל מקרה.. :-\

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by yomi_a,

מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  23. שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by maverick,

כאשר אני מבצע שיחה במסנג'ר ומשתף וידאו אין לי בעיה עם הפיירוול. אך כאשר אני רוצה להוסיף קול לשיחה אני לא יכול לעשות את זה מבלי לסגור את הפיירוול. יש למישהו מושג איך אפשר להתגבר על זה. ובאותה נשימה אני רוצה לשאול איך פותחים פורט ספציפי ב-zone alarm. אשמח אם תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  25. החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.