עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yakird,

שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by motir,

שלום, לאחר ה-CRASH האחרון והקטלני שהיה לי, החלטתי להתחיל לגבות בצורה סדירה. אני מחפש תוכנה טובה שתוכל לעזור לי: 1. לסמן קבצים לגיבוי (למשל, את כל ספרית ה-My Documents שלי) 2. לעשות ZIP לספריות מסוימות ולגבות אותן כ-ZIP (למשל, את כל ה-Favorites שלי. אני לא אוהב לגבות אותם כספריה אלא כ-ZIP אחד) 3. להריץ תוכנות חיצוניות כחלק מהתהליך (למשל, את תוכנת הקיטלוג לדיסקים כי היא מייצרת קובץ ARCHIVE שאותו מגבים) - כמובן שהגיבוי צריך להיות על דיסק (לא אכפת לי אם התוכנה לא תצרוב בעצמה אלא רק תייצר ספריה שאותה אני אצרוב עם NERO). - אני מעונין שהגיבוי יהיה INCREMENTAL, ז"א שמידע שכבר גובה בעבר לא יגובה שוב אלא אם הוא השתנה כבר אני לא צריך SCEHDULING. להיפך, אני מעדיף להריץ אותה ידנית. חי…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by inspire2006,

הטקסט ב-FireFox נראה דק מדיי ולא כמו איך שהוא אמור להראות. הנה תמונה: http://img185.imageshack.us/my.php?image=88280711sf8.png אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. יש לי חשבון בGmail וניסיתי להפעיל אותו דרך microsoft outlook 2007. עשיתי לפי ההגדרות שמצויינים באתר http://office.microsoft.com/he-il/outlook/HA011488981037.aspx אם שולחים לי אי-מייל אז אני מצליח לקבל אותו אבל אם אני שולח אי-מייל אז הוא נתקע בoutbox. וידאתי שבתיבה שרת דואר יוצא הוא מוגדר כראוי: SMTP smtp.Gmail.com. אבל עדיין אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים.

• 15 תגובות
    • 29.1k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noambaum,

יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!

8. Started by ashkenazone,

אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי בעיה בדיבור באינטרנט (VOIP). אני יכול לשמוע אחרים אך לא יכול לדבר. ה-MIC לא מושתק ואני יכול לשמוע את עצמי מדבר אך לא יותר מזה. מה עליי לעשות? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by miz,

המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by 123456789,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי בעיה עם בייבילון שקורס ולא ברור לי למה. ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר. הודעת השגיאה נתנה לי את המיקום של קובץ הלוג של הקריסות אבל לא ממש הצלחתי להבין מזה משהו. להלן תוכן הקובץ: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:Captlib.dll=>0x01690000}{Mod:BContentServer.dll=>0x01940000}{Mod:BabyServices.dll=>0x10000000}{Mod:BESExtension.dll=>0x00000000} 25/11/2009 09:49:11 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by ccc,

1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by thebenjamin,

כשאני מנסה להריץ DVD או MP4 יש סאונד אבל המסך שחור... לא עדכנתי או מחקתי קודקים או משהו בסגנון.. הקטע המוזר שבסייר ווינדוז אני רואה תצוגה מקדימה למה יש בווידאו עם סיומת MP4

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by evyalevy,

מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by ZXY1,

יש לי את התוכנה acronis true image home גירסה 12 האחרונה (הגירסה המלאה) רציתי לדעת איך הופכים את התוכנה ל - BOOT CD (שיעלה מה- DVD / CD באיתחול) ? ואיך עובדים עם התוכנה שיכפול דיסקים וכ"ו, וכול מה שאפשר לעשות עם התוכנה ? תודה

18. Started by LaHaV1,

שלום! אני משתמש באנטי וירוס קרספרסקי אני מרוצה הבעיה שהוא נעול כי אין לי סריאל טוב על איזה אנטי וירוס אתה ממליצים?כמובן שיהיה איכותי וימחוק וירוסים. תודה לעוזרים להב.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by shloogy,

הי אני משתמש בתכנה HDDLIFE אשר מראה לי בכל רגע נתון את פעילות ההרדיסק כאשר המחשב במצב "רגיל" אין שום פעילות , אך כאשר אני מריץ מכונה ויראטואלית (VM) לפתע HDDLIFE מראה פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות למשך 2 שניות, למרות שהVM נמצא במצב של חוסר פעילות יש למישהו רעיון למה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  20. לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by noodle,

לא מצאתי איך אני בודק ב- EVEREST Home Edidtion את הטמפרטורה של המחשב. מישהו אולי יכול להדריך אותי איפה אני בודק את הטמפרטורה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by uriya,

מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by Lirux,

כשאני מנסה להעלות תמונה לאיסיקיו זה מה שזה רושם: איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב דברים מתמטיים כגון - שונה , שורש, שברים , ועוד..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.