עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by דניאל52,

אני מחפש דרייבר ל מודם TERAYON715 תודה ;D

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by zvkel,

הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

מה בידיוק עושים מההתחלה? נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. שלום לכולם אתמול פירמטו לי את המחשב, והתקינו לי (מחדש) XP-PRO בעברית. ניסיתי להתקין נורטון2004, ולא הלך. (הוסיפו שם אקטיבישן, הבנתי...) הסרתי,ניסיתי נורטון2003 (עם קוד) וגם לא עובד: בהפעלת התוכנה, היא נפתחת ל-10 שניות ואחר כך נעלמת. בקיצור: כרגע אין לי הגנה מוירוסים!!!!!!! אגב, ניסיתי גם להתקין תוכנת חינם שנקראת AVG 6.0 והיא בכלל לא מאפשרת לי להתקין אותה! מה הבעייה? איך מתקינים נורטון או איזושהיא תוכנה שתגן על המחשב ועל הדוא"ל??

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  7. היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  8. איך אני יכול להפוך קובץ quicktime לקובץ צפייה במדיה פליר חלונות. האם ניתן? בבקשה פירוט מלא איך מבצעים והאם יש תוכנה. תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. האם ישנו PLUG IN ל מדיה פלייר שיאפשר לי לשמור רשימת השמעה פי שעות הייממה. כלומר יהיה לי TIMELINE שמחולק לפי שעון היום ויפעיל את התכנים לפי שעון . אם זה לא אפשרי ב מדיה פלייר האם מישהו מכיר תוכנה להפעלת וידאו שיש בה את האפשרות הזו

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by matvey99,

יש לי בעיה די מעצבנת .. יש לי E4300 @ 2.6 8800GTS 320 2GB RAM 300GB HD לפני כמה ימים התחלתי לשחק במולטי פלייר של COD 4 החדש והמשחק עבד אצלי פשוט מצוייין על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה 1440 X900 עכשיו אני נכנס והמשחק פועל אצלי על 10 - 20 FPS ואני בקושי זז.. אותו הדבר קורא לי גם במשחק NFS:PS יש לי 5 FPS מקסימום בהגדרות הכי נמוכות בלי שום פילטרים .. ופעם אחד עשיתי ריסט וניראה לי ביטלתי איזשהו תהליך ב TASKMANAGER והמשחק פעל אצלי מצויין .. אחרי זה עשיתי שוב ריסט והמשחק חזר לפעול על 5 FPS ושום סגירת תהליכם לא עזרה.. אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי WINDOWS VISTA תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by gorzany,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות ghost של מע' ההפעלה XP 64bit כולל מס' תוכנות ולהתקין אותם לאחר מכן על מס' מחשבים. מס' שאלות: 1. במידה ויש לי מס' מחשבים (10 מחשבים) כיצד ניתן לעשות ghost ולהתקין על כל מחשב רישיון שונה? 2. איזה תוכנה הכי מומלצת ל-ghost: acronis, norton ghost 12, BartPE? תודה.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by anox,

אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by d-boy,

אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by ARIK1984,

שלום מישהו יודע איך להישתמש אם התוכנה led multilanguage sign v3 או אולי יכול להביא מדריך לתוכנה אשמח מאודדדדד

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by DL,

טוב, אני דיי חדש בעסק של צריבה אז תעזרו לי קצת... הורדתי את ה NERO 6 Ultra מספר 1 מ www.downloads.com (היו שם שלושה כאלה ונראה לי שהראשון זה מה שצריך). התקנתי אותו, עכשיו יש לי בשולחן עבודה קובץ Nero StartSmart , אני פותח אותו, ומופיע לי תפריט. עכשיו, יש לי שני קבצים, Cue and Bin של משהו שאני רוצה לצרוב לדיסק, איך אני עושה את זה? לאן אני הולך מהתפריט הראשון של התוכנה? יש לי צורב Lite-On 52x32x52 אם זה משנה... תודה מראש דרך אגב, לינק לאיזה שהוא מדריך גם יעזור...

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. אני מנסה לחלץ (עם ווינראר) קובץ מסוים בכונן D. (הוא נמצא בכונן D ואני מחלץ לD, אין טעות) כל זמן שהחילוץ פועל המקום הפנוי בכונן C (הכונן עם קבצי המערכת) יורד במהירות והוא נגמר לפני שאני מסיים את החילוץ. כשאני מפסיק את החילוץ הכל חוזר להתחלה - הבעיה שאני לא מספיק לסיים את התהליך... למה זה קורה? יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...) בבקשה תעזרו לי! עריכה: עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Vaz,

אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים