עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by yoo yoo,

הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  3. קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by Ro-K,

שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  5. Started by stingeR-,

?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. כשאני מקבל מייל ב OUTLOOK 2007 מושמע צליל אני מעוניין לשנות אותו חיפשתי בכלים ולא ממש מצאתי מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

אני מיתכון לפורמט של הפלאפונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. 1. קודק באיכות גבוהה כמו X264 2. שתאפשר בחירה של ערוצי אודיו לשמירה (יותר מאחד - עברית ואנגלית למשל). 3. שתאפשר שמירת הכתוביות המקוריות של ה-DVD (או EMBEDDED בסרט המקודד או כקובץ כתוביות מסונכרן SRT למשל). 4. עדיפות לתוכנה חינמית, ללא התקנה (PORTABLE) ולא מנופחת אם אפשר. SUPER ו-MEDIACODER קרובות מאוד, מלבד (2) ו-(3)... תודה מראש TMP

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by gshhar,

משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  11. אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?

12. Started by matityahoo,

או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by dudi4u,

מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. לא באופן ידני

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by naoriko,

אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  17. Started by HumanFly,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות בעבור קורס אפטר אפקס איכותי ולא מתברבר, עם סדרת שיעורים כללית (לא פריסה של שנה אלא הרבה פחות מזה.. קורס מזורז) אשמח לקבל המלצות בעבור מקומות כאלו בארץ תודה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש דרך להתקין WINDOWS 98 (או 95) על מחשב כף, אז אם מישהו יודע שירשום פה... ואני יודע שזה אפשרי רשום על זה בלינק הבא: http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660 אז אם למישהו יש רעיון... תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by kill_b7,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  22. הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?

23. Started by b127,

אני מקבל מיד בהפעלת הוינדוס שגיאה על משהו בשם HIDERUN. הבעיה מוכרת? כי בגוגל מצאתי רק תוצאות באנגלית, ונראה לי שזה טרויאני, אני צודק? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

25. Started by geli,

עד עכשיו השתמשתי באימיול אבל לאחרונה הוא הפסיק לחפש קבצים ובכלל אני בטוח שיש משהו יותר טוב... בכל אופן, עכשיו כשאני מחפש סרט כלשהו, הוא מוצא לי רק קבצים של עד נגיד 5-6 מגה... ולרובם יש שם דומה "ccccc" או משהו בדומה... יש לכם המלצה מה לעשות או לאיזו תוכנה לעבור כדי להוריד סרטים? תודה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים