עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arthur16,

בזמן האחרון יש לי בעיה אני שם שיר בווינאמפ או כל תוכנה אחרת וזה משמיעה לי כזה בדיליי או שנקטע לפעמים כאילו שהמשחב מעומס יותר מידי וכלום לא עובד אצלי- לא אימיול לא כלום וזה עדיין עושה ככה ויש לי מחשב בסדר ואין לי מושג ממה זה קרה מישהו יודע מה הבעיה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by ran1809,

אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by T-Flash,

יש לי בעיה מעצבנת...: פועל אצלי סקין של STYLE XP... אחרי כל הדלקה של המחשב מחדש, הסקין הופך להיות למשהו דומה ל WIN 98... כדי לסדר את זה אני חייב כל פעם להכנס ל STYLE XP ולשנות... יש למישהו רעיון בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by *NightMare,

היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by rgm7,

אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by עמית111,

שלום יש לי בעיה מעצבנת באנטי וירוס Kasparsky: פתאום הופיעה לי את הסמל הזה למטה של המרכז אבטחה בצבע אדום עם איקס עליו ורשום לי בתוך ה Kasparsky הודעה באמצע למי שיש לו את זה: signatures are obsolete ובצבע אדום כאילו בעיה אם לוחצים על זה זה שואל אותי אם לעשות update ושאני עושה את זה זה נשאר ככה אותו דבר. ולפעמים הוא עוצר באמצע וכותב לי ככה: updaten is not required מישהו יודע מה עושים? תודה!!!

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by shefi,

מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by דניאל52,

אני מחפש דרייבר ל מודם TERAYON715 תודה ;D

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by uriya,

לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by noraaa,

מישהוא מכיר תוכנה טובה לניהול הארד דיסקים ? לתחזוקה של HD גדולים וגם תומכת בויסטה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  16. זה בשביל VISTA , והכי חשוב שתהיה חנמית אם יש כזאת . BsPlayer היא עובדת על VISTA אבל היא מתקינה POP-UP לפרסומות . תודה אחים.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by pssheba,

לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום אני מנסה להכין Boot בדיסקט 1.44MB בדוס של חלונות XP PRO, משהו לא בסדר. שהיכנתי אותו רשמתי פקודה C:\ver הוא הראה לי שהגירסה שייך חלונות מיליניום הישן. לא מתאים אני יכול לראות כוננים fat32 ולא יכול לראות NTFS. נסיתי באתר שנקרא BootDisk. והורדתי תוכנות של boot. והם לא מתאימים הכל ישן. לא רואה כוננים NTFS. וגם יש עוד תוכנה גירסה דמו שעולה boot בדוס ורואים תוכנה שכמו דומה לתוכנה NC. והיא לא יכולה לראות fat32 אלא רק NTFS. ובנוסף יש תוכנה התקנה boot של חלונות XP מכינים 4 דיסקטים 1.44mb אני לא רוצה להכין 4 דיסקטים. אני רוצה דיסק שיהיה לי רק אחד. אני מחפש נואשות להכין דיסקט 1.44MB boot של חלונות XP בדוס גירסה 5.1.2600 זה מה שרשום אצלי הגירסה. איפה יש תוכנה התקנה boot להכין ד…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by mega1234,

נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  21. מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by gal,

אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by or_ko,

שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.