עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Boomer,

מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by hagay21,

שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Mario14,

היי לכולם *לפני שאני מתחיל - יכול להיות שהאשכול הזה מתאים לפורום וינדוס או אפילו לחומרה, אז אם זה לא שייך מצטער, בבקשה תעבירו אותי. לפני כמה ימים, ניסית להפעיל סרט, ומה שקורה זה שכל חצי שניה קופץ מסך ירוק או שיבושים קשים בתמונה, לדוגמא: [ אחרי זה ניסיתי להפעיל כמה משחקים, לא כבדים במיוחד ויש שיבושים קשים מאוד בתמונה. אז עדכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז פשוט מחקתי את כל הדרייברים (עשיתי Uninstall דרך מנהל ההתקנים) ואת כל הקודקים, עשיתי ריסטרט והמחשב עבד לאט בצורה מחרידה, אבל ראו בסדר. עדכנתי דרייבר וזה לא פתר את הבעיה אז התקנתי מקודדים וזה גם לא פתר את הבעיה. ניסיתי להחליף את היציאות והכבלים למסך וזה לא עזר. ניסיתי גם להפעיל דרך הכרטיס מסך המשולב בלוח האם אבל לא הצלח…

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by Kukishin,

מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע

6. היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by ברק,

אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by snupi58,

שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. כיצד אפשר ליצור חבילה של תוספי פיירפוקס מאלו הקיימים אצלי

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by -Tal-,

אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by arthur16,

בזמן האחרון יש לי בעיה אני שם שיר בווינאמפ או כל תוכנה אחרת וזה משמיעה לי כזה בדיליי או שנקטע לפעמים כאילו שהמשחב מעומס יותר מידי וכלום לא עובד אצלי- לא אימיול לא כלום וזה עדיין עושה ככה ויש לי מחשב בסדר ואין לי מושג ממה זה קרה מישהו יודע מה הבעיה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by free fraek,

^^^ תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. יש לי HD שקרס לו הווינדוס ,חיברתי אותו עם USB למחשב כדי לגבות ממנו את כל החומר,גיביתי את כל המסמכים תמונות וכו'. אבל אני צריך גם את כל מה שהיה לי ב OUTLOOK 20007 כמו אנשי קשר ואיימילם ,איפה אני אמור למצוא את הגיבוי לכל זה שאני מחבר את ה HD ככונן חיצוני לווינדוס אחר? תודה !!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום. אני משתמש באקספלורר 7 וכשאני נכנס לאתרים מסויימים, הוא נתקע לי לדוגמה, אתר הכתוביות, טורק. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by sergey_k,

מישו מכיר תוכנה שהופכת סרטים של DIVX לפורמט DVD? ומשנה תסאונד ל AC3 תודה סרגיי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by _BooM_,

הודעת השגיאה הזו קופצת ללא הרף, מה ניתן לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by holly man,

שאלה: מחקתי דואר אלקטרוני מהתיקייה של הפ זבל וזה אומר לצמיתות! יש אפשרות לשחזר את הדואר שנמחק??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by y42r,

האם יש אפשרות שעל מחשב אחד יעבדו 2 אנשים בו זמנית ? הכוונה 2 מקלדות ו-2 עכברים ו-2 מסכים ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. נכנסתי לאיזה אתר ופתאום עלתה לי הודעה שהCMD רוצה הרשאות מנהל, כמובן שביטלתי וזה קפץ שוב ושוב ושוב אבל לא אישרתי.. אחר כך האנטיוירוס של מייקרוסופט מצא משהו ומחק אותו ואמר לי לעשות ריסט ואז אין לי כל, יש לי X על האייקון בסרגל. חיפשתי פתרונות וקראתי להכנס למנהל התקנים ולמחוק את ההתקן ולעשות ריסט ואז הווינדוס יתקין אותו מחדש. שם גיליתי שכמעט הכל עם סימני קריאה, גם הכונן דיסקים ובדקתי והוא באמת לא מופיע תחת ה"מחשב שלי". ניסיתי לעשות את זה בכל זאת ולאחר ריסט זה באמת ניסה להתקין את ההתקנים מחדש אבל נכשל בכולם! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  22. אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by locke,

מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים