עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by musari,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by [NOS],

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר לגבי התהליך הזה... מישהו פה יודע מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by elior021,

היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by danik,

שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by חשיש,

יש לי אמיול כבר הרבה זמן אבל בחודש האחרון האמיול לא מצליח להתחבר לאף שרת (השארתי את המחשב מעל ל 3 שעות פתוח והוא עדיין לא הצליח להתחבר) מישוהא יכול לעזור ???? מדובר בגירסה v0.45b

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by amittt,

בכל המחשבים שניסיתי הדף אינטרנט הזה נפתח. ובמחשב שלי יש ווינדאוס xp pro אני מנסה להפעיל דף אינטרנט ואז הוא כותב לי למטה כאילו בוצע עם סימן קריאה צהוב כזה ושאני לוחץ על זה רושם לי בעיות בדף אינטרנט זה עלולות למנוע תצוגה תקינה או פעולה תקינה.. וכו... מזה הדבר הזה איך אני מבטל את זה שהדף כן יופעל לי??? תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםם

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by yan,

מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי לוח אם שנקרא CRUUS אני מקווה שרשמתי נכון אבל יש לי את התצלומים של הלוח אני חיפשתי ולא מצאתי עד כדי יאוש מבקש עזרה במציאת דרייברים ללוח הזה וגם עדכון ביוס שלו תודה לכולם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי צורב LG 4167B ומותקנת נרו אולטרא... כאשר אני מנסה לצרוב DATA DVD IMAGE מה שלא יהיה הכל טוב ויפה.. בעיה היא עם AUDIO כאשר אני מנסה להוסיף מוזיקה במצב אודיו יוצא לי מסך מוות כחול הכל קורס ומחשב מאתחל את עצמו... למישהו יש מושג מי למה כמה ואיפה? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by overload,

הבעיה היא כזאת: השאלה היא איך אני מוסיף אותה ל exclude list? איפה זה נמצא בהגדורות?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  16. בבבבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה טובה...

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אני פשוט רוצה לדעת אם להתקין את התוכנה המצורפת או שREAL PLAYER מספיק לי.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by yanipc,

שלום,אני משתמש במסן 8.1 והרבה פעמים יש לי בעיות חיבור והמסן לא מתפקד כמו שצריך...יש לי מודם של תומפסון וראוטר של לינקסיס ואני יושב ממש 5 מטר מהראוטר ולפעמים צצות בעיות בחיבור, אבל שאני מחבר את המחשב ישרות למודם המסן נכנס בקלילות בפחות מ2 שניות מה עליי לעשות תודה מראש יניב

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ag43,

אני מעוניין שהOUTLOOK יטען אוטומטית עם עליית הWINDOWS, ישב בTRAY ויבדוק לי אוטומטית מיילים כל כמה זמן, איך אני מגדיר לו לעבוד ברקע?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by maXopka,

האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by yuval48,

עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by overload,

יש לי קובץ PSD. גודל: 6459X9987 רזולוצייה: 1000 פיקסל לאינצ' \ 393.701 פיקסל לסנטימטר. אני מנסה להגדיל את הקובץ לגודל פוסטר (גובה 100ס"מ~ רוחב 60ס"מ~) ואז יש שגיאה: "לא יכל להשלים את פקודת ההגדלת תמונה בגלל שה SCRATCH DISKS מלאים" מישהיו יודע מה זה הSCRATCH DISKS?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים