תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
של מה התיקיה Preftech והבנתי שאם מוחקים אותה הווינדוס עולה יותר מהר..
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למדפסת PSC 1110 של HP. רק לא מהאתר שלהם כי יש בעיות עם ההורדות.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ופתאום עלתה לי הודעה שהCMD רוצה הרשאות מנהל, כמובן שביטלתי וזה קפץ שוב ושוב ושוב אבל לא אישרתי.. אחר כך האנטיוירוס של מייקרוסופט מצא משהו ומחק אותו ואמר לי לעשות ריסט ואז אין לי כל, יש לי X על האייקון בסרגל. חיפשתי פתרונות וקראתי להכנס למנהל התקנים ולמחוק את ההתקן ולעשות ריסט ואז הווינדוס יתקין אותו מחדש. שם גיליתי שכמעט הכל עם סימני קריאה, גם הכונן דיסקים ובדקתי והוא באמת לא מופיע תחת ה"מחשב שלי". ניסיתי לעשות את זה בכל זאת ולאחר ריסט זה באמת ניסה להתקין את ההתקנים מחדש אבל נכשל בכולם! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחר העדכון האחרון משהו השתבש 1. זמן טעינת עמוד מאד ארוך 2. לאחר זמן שימוש העברית לא מתפקדת על אף שהאייקון בר מראה HE 3. התוסף ADBLOCK לא מתפקד על אף שהוא מסומן בהגדרות ב-V = מופעל הבעיה נפתרה ע"י התקנה חוזרת וזמן הטעינה השתפר באופו משמעותי זמן טעינת העמוד הראשי של האתר עומד על כ-15 שניות !!! עדיין טעון שיפור יש מי שמכיר את התופעות הנ"ל יחד עם פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת .. יש לי E4300 @ 2.6 8800GTS 320 2GB RAM 300GB HD לפני כמה ימים התחלתי לשחק במולטי פלייר של COD 4 החדש והמשחק עבד אצלי פשוט מצוייין על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה 1440 X900 עכשיו אני נכנס והמשחק פועל אצלי על 10 - 20 FPS ואני בקושי זז.. אותו הדבר קורא לי גם במשחק NFS:PS יש לי 5 FPS מקסימום בהגדרות הכי נמוכות בלי שום פילטרים .. ופעם אחד עשיתי ריסט וניראה לי ביטלתי איזשהו תהליך ב TASKMANAGER והמשחק פעל אצלי מצויין .. אחרי זה עשיתי שוב ריסט והמשחק חזר לפעול על 5 FPS ושום סגירת תהליכם לא עזרה.. אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי WINDOWS VISTA תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של DELL עם מערכת הפעלה VISTA. ניסיתי להתקין אנטיוירוס של MCFEE ושל PANDA, אבל זה נותן הודעה שזה לא מתאים לויסטה ואי אפשר להתקין. מישהו מכי אנטיוירוס טוב שעובד על ויסטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-