תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנות דיאגנוזה לחומרה יש וגם לגבי תוכנת MEMTEST86 רציתי להוריד ולבדוק אבל באתר שלהם יש הרבה אפשרויות לכל מיני סוגים מה מומלץ לבחור שם?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות flickering בhwzone. ניסיתי את תיקון הבעיה שיש בmicrosoft support ולא עזר. אני גם לא מסוגל להסיר אותו כי האפשרת לחזור לקונפיגורציה הקודמת אפור...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח לאן הפוסט הזה שייך, (נחשתי לתוכנה, זה נכון?) בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת: כפי שתראו בתמונה (למטה) המסנג'ר תופס 56K (ראם?) רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שיש בעיה אצלי? כי עדיין לא קרה לי מקרה כזה. http://img163.imageshack.us/my.php?image=wowowowodx1.jpg
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה דריבר: כרטיס מסך שם הדרייבר (חברה): NVIDIA דגם: GeForce 8400 M GS סוג ה-WINDOWS: וויסטה 32Bit יש לי מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV6515EJ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש תוכנה שמשפרת את האיכות ומנמיכה את הרעשי רקע או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב אבל אין לי דרייבר בשבילו ולכן אין לי קול במחשב... מה עלי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב בעל המפרט הבא - מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם Asus PSQL-E 775 כרטיס מסך Sapphire Toxic ATI Radeon HD 4870 זיכרון של OCZ גרסת Reaper HPC - שני כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד במהירות 1066Mhz הארדיסק של WD - 640G מארז של Cooler Master 690 קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro וספק כוח - Corsair VH 550W אל המחשב מחובר בינתיים מסך של LG - דגם 1719 LCD, + מסך הפלזמה של הסלון שעליו אנו רואים סרטים מהמחשב, גם של LG, לא HD, מדובר ב- 42". על המחשב התקנתי באופן עצמאי Windows XP Home ישן נושן (עוד בגירסת SP1), אבל התקנתי אותו פעמים רבות והוא עובד מצוין. יש לי 3 בעיות, הראשונה מביניהם היא הדחופה ביותר - 1. כאשר המחשב נכנס למצב Standby לאחר שאינו נמ…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מעוניין לערוך את כל דפי הHTML שיושבים בשרת שלי. הFILEZILLA מאפשר לי לעשות זאת רק בהורדת הדף למחשב שלי,לערוך אותו ולהעלות מחדש וזה כמובן לא נוח. אני רוצה שבממשק השרת של filezilla ללחוץ דאבל קליק על הדף, שיפתח הDREAMWEAVER או הVISUAL WEB DEVELOPER לא משנה,לבצע עריכה ללא שמירה על המחשב, ללחוץ על שמור ושזה יתעדכן מיידית באתר עצמו..... האם זה אפשרי בfilezilla בכלל? ואם לא, האם יש תוכנת שרת אחרת (חינמית) שזה יסתנכרן? הורדתי את winscpאבל לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי Craeative live 5.1 ואני שומע מצוין עם 4 רמקולים הורדתי BSPLAYER 1.02 BUILD 812 ואני שומע רק בשניים למה ?????
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה בידיוק עושים מההתחלה? נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-