עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכם. אני זקוק להמלצות על תוכנות שמונעות התקנת Spyware, Adaware, ודומיהן. כמו כן, אם אתם מכירים מקומות ברשת עם השוואות בין תוכנות שכאלה אני אשמח לדעת עליהם. התוכנות לא חייבות להיות חינמיות, אבל כן חייבות להיות ניתנות לקנייה דרך הרשת. אני צריך לדעת מה התוכנה הכי טובה בלי קשר למחיר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by kotel,

אזה שהי תכונה לתיקון הREGISTERY :

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by tombcatz,

אודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. יש לי המון קבצי avi של סדרות מסוימות , וכול מה שאני מבקש האם מישהו יוכל להדריך אותי איך אוכל לקצץ את הפתיחים (intro) של אותם קבצים . כך שאוכל לדלג על הפתיח (ועל הקרדיט בסיום) וישר לצפות בסדרה וכמו כן לחסוך במקום . ניסיתי לערוך בVD אבל לא ממש הצלחתי, אני מחפש סריפט שאוכל להפעיל על מספר קבצים גדול . אשמח גם להצעות בשימוש בתוכנה אחרת . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. שלום. חבר טוב וידידה מתחתנים. ומלבד המתנה הסטנדרטית אני רוצה לתת להם מתנה מיוחדת. כשהשתחררתי, חייל שלי עשה לי משהו מיוחד בפוטושופ, אני מעוניין לעשות משהו בסגנון. הנה לינק למה שהחייל שלי עשה עבורי כמתנה (זה מין קולאז', רק שדורש מיומנויות שאין לי בפוטושופ). http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=378854&u=817182&ao=1 הנה כמה דוגמאות: לצערי הוא לא בארץ ואין אני יכול להיעזר בו. אני אפתח את התוצר לגודל 60X40 כמתנה לחבר. מה שאני זקוק זה מייל שמישהו ישאיר כאן, או ייפנה אליי בפרטי או יישלח לי מייל ל- royia AT walla.com כאשר את ה- AT יש להחליף בשטרודל (נגד ספאמרים אוטומאטיים). אני אשלח כמה תמונות שלי ושל החבר, הוא יעצב …

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. צריך מישהו שיודע לעצב יפה לארת איכסון חדש תגמול להיות מנהל משני של האתר או לקבל 50 מגב איכסון לקבצים ftp הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by adis50,

הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש בנרות ולא מוצא ???

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום אנשים כשפותחים ICQ במסך התחברות מופיעה חלונית עם הרשימה של האנשים שהתחברו על המחשב הזה. ע"מ למחוק שם צריך לבחור אותו->ללחוץ על הX (מחיקת משתמש מהמחשב)->להזין סיסמא הבעיה היא שיש לי מעל 20 אנשים ברשימה ואני לא אתחיל להביא את הדוד של החבר כדי שיסיר את המשתמש שלו מהמחשב שלי. האם אתם יודעים איך להסיר חלק מהרשימה או את כולה אם צריך? מלבד UNINSTALL ו REINSTALL? אני מעריך שמין הסתם הרשימה הזאת נמצאת באיזה קובץ INI או קובץ מקודד כלשהו ששומר את כל השמות ואני מעריך שמחיקתו תפתור את הבעיה. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by avigdo,

הבן שלי כנראה לוחץ על כל חלון שנפתח לו כשהוא גולש, דבר שמילא את המחשב שלי בוירוסים. לצערי אין באפשרותי לפרמט, עלי להוריד כמה תמונות וקבצים חשובים ששמרתי על המחשב. בעת כניסה לאינטרנט, המחשב נכבה תוך חצי דקה. האם אפשר להתקין אנטי וירוס על דיסק און קי ומשם לנקות את המחשב?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. למשל האתר של עיתון הארץ עולה דף ריק http://www.haaretz.co.il/ ואילו האתר של YNET עולה בסדר אז מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by benor,

אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב יש לי שאלה אחת בקשר ל-eXeem וזה איך אני יכול להוריד בה קבצי BT ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מדריך בעיברית לExel תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by joni69,

שלום לכולם וקודם כל קהילה מדהימה כל הכבוד על ההשקעה והעזרה של אנשים עכשיו ככה אני מתעסק יותר ב2D ועדיין לא נגעתי בתחום ה3D אבל יש לי תפיסה מהירה יחסית אני זקוק לתוכנה בסיסית להכנת מודלינג שלא דורשת יותר מידי עבודה..אני יפרט נגיד בנאדם מביא לי תמונה של נמל עכשיו אני צריך להתחיל מהבסיס לעשות את האדמה והקרקע..ואז אם אפשר להוריד נגיד מוכניות מוכנות ולהציב אותם ואחרי זה להכין כמה בינינים לא משהו מטורף שצריך לעצב ולערוך כל עצם מהפרט הראשון ואז לכין לו גם טקסטורה חשבתי יותר לכיוון אם נגיד יש תוכנה ידידות (כמו בסימס אפילו) שנותנת להרכיב סביבה \הדמיה תלת מימדית לכאלה שפשוט רוצים לעצב משהו מהיר ונוח למשתמש מקווה שהבנתם אותי בערך תודה למי שעוזר אם צריך הסבר שונה אני כאן קבו…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by michaelsko,

שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !

20. שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by parker,

הבנתי שכדי שאימיול יפעל בצורה נורמלית צריך להגדיר אותו כראוי או משהו בסגנון הזה, אז תהיתי אם מישהו יוכל להסביר לי קצת ויאמר לי איך עושים דבר כזה :]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. כשהתקנתי אותו לא יכולתי לגלוש יותר... כנראה פורט 80 נחסם,לא הצלחתי לפתוח אותו... האם אתם יכולים לעזור לי להגדיר אותו לעבודת אבטחה גבוהה אבל לאיפשור גלישה ואיפשור פורטים לאיימיול בו זמנית... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. כל מי שיש באפשרותו לעזור שיפנה אליי בפרטי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.