תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין בהסבר על איך למרות שאני נמנע במלהתקין קבצים גדולים בכונן C המיועד למסמכים ולתוכנות של המחשב הוא גדל ובכך מאט את המחשב שלי אפילו שכונן C מכיל 48GB (כי פרסתי את הדיסק קשיח שלי ל-C ולF כאשר בF שבגודל 176GB אני מתקין את הקבצים הגדולים כמו סרטים ומסמכי עבודות)??? מה זה תיקיית WINSXS? היא נמצאת בתיקיית WINDOWS והיא מכילה הרבה דברים גדולים מ1MB אך בסה"כ היא מכילה 9GB??? (תיקיות כמו x86_microsoft-windows-ie-htmlrendering_31bf3856ad364e35_8.0.6001.18852_none_f5f82740381d7455) מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-V MEMORY שלי כרגע הוא 384MB ב-ENDTASK ה-PF תמיד גבוה...איך אני "משחק" עם ה-V MEMORY שיתאים לי נכון ומהי ההמלצה? למה ה-PF שלי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היה לי במחשב 256MB וקיבלתי הודעה " זיכרון וירטואלי נמוך " וגם ראיתי ב EVEREST שהזיכרון הפיזי ממש נמוך בערב 20 MB פנוי אז מה עשיתי ? הוספתי הוספתי סטיק 256 MB סה"כ 512MB ואותו דבר הזיכרון התחיל מ 300 MB פנוי ואחרי שעה ירד ל 20 MB למרות שהוספתי עוד סטיק אז חשבתי על פיתרון מקורי לעלות ב 4 גיגה את הזיכרון הוירטואלי כדי לפנות את הזיכרון הפיזי או להקל עליו זה עזר ממש קצת זה תחליף עלוב לזיכרון פיזי ההודעה של זיכרון " וירטואלי נמוך " נעלמה אבל הפיתרון עלוב השאלה למה המערכת הפעלה משתמשת ב 512 MB כמו ב 256 MB הוספתי סטיק והגדלתי את הזיכרון פי 2 וזה נראה כאילו לא הוספתי כלום .
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי הרבה שירים אני רוצה לדעת איך אני יכול להדביק עליהם שם מסויים "שייך לבלה בלה"...זכויות יוצרים...... ושאף אחד לא יוכל להיכנס לפרטים במאפיינים ולשנות את זה, אני רוצה להטמיע את זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי שמעו, אני משתמש קבוע של פיירפוקס והבעיה ידועה לי ולהרבה אנשים שאחד החסרונות של הפיירפוקס זה הזליגת זיכרון. בעבר זה גם קרה לי לא זוכר איך פתרתי את זה אבל עכשיו זה שוב קורה, יוצא מצב שאני עם 6 טאבים פתוחים לדוגמה, והפיירפוקס עובר את ה 1,000,000K (כאשר באותו הזמן 2 קבצי וורד שפתוחים לוקחים רק 10,000K) הבעיה עם הפיירפוקס שלדעתי זה בגלל שבימים האחרונים נכנסתי להמון קישורים, הרבה, אבל אני יוצא מהם, הבעיה היא שלדעתי הוא לא מוחק את הזיכרון או משהו ואז על כל טאב שנפתח גם אם נסגר אחר כך, הוא עדיין שומר בזיכרון או משהו כזה לא יודע מה הוא עושה מצד שני חשדתי שזה אולי וירוס, למרות שסרקתי את המחשב עם Eset smart security ולא מצאתי כלום.. מה אפשר לעשות? זה פשוט מגיע לכמות זיכרון גבוה…
-
- 36 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי שאלה מטופשת ולא ידעתי לענות עליה מי שהוא מוכן לעזור לי!.... ? אני רוצה לדעת בכמה זמן אפשר להפוך סרט לVCD במחשב די חדש ו"חזק" עם תרגום מובנה וכמה מזן לוקח להפוך סרט ללא תרגום למשל אני רוצה אותו באנגלית ואמרו לי שאפשר דרך הנרו ב.....חצי שעה ---> זה יתכן על מחשב די ישן כמו פנטיום 3 1000 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנת הקלטה במחשב,רצוי שהיו בה כמה שיותר ערוצי הקלטה ושתיהיה כמה שיותר קצועית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חבר שלי נתקל בבעיה במחשב, הוא נכנס לאיסיקיו ולאיימיל שלו ולדבריו פורצים לו לשם ומוחקים לו דברים משנים וכול מיני . אני חשבתי אולי יש תוכנה שחוסמת מסתננים לאינטרנט ותעזור לו תודה ...
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טוב לניקוי וסידור הרגי'סטרי ! תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני בבעיה חמורה יש לי XP PRO SP1 ואני בבעיה החשבון היחידי שפועל לי הוא של GUEST האדמיניסטרטור מושבת ולא פעיל ועכשיו אני רק בGUEST ואני לא יכול לעשות כלום!!! אני לא יודע איך להפעיל את האדמיניסטרור כי דרך הGUEST אני לא יכול לעשות באינטרנט הכל עוסק בפרית הסיסמא של האדמיניסטרטור ואני לא צריך את זה יש לי את הסיסמא אני רק צריך להפעיל אותו שאני יוכל להיכנס בו עזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש לאינטרנט בעיקר למחשב יש לוח אם של אינטל intel desktop 850 GB הלוח יצא מזמן מהייצור ובאתר של אינטל אין תמיכה של דרייברים ב WIN XP PRO השאלה הנשאלת האם כדאי להתקין את הדריברים של WIN XP HOME EDITION :s05: על WIN XP PRO או שזה יגרום לבעיות\תקלות במערכת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-