תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני פחות מ10 דקות התחיל להפתח חלון אקספלורר עם הכתובת הבאה: http://65.243.103.62/trafc-2/rfe.php?cmp=vm_mg_old&nid=ik&lid=home&uid=b4afa6be055811dcb1f1003048895bfc&guid=6c58594e+e59e8933c32444ed95b053fcc07d9bfb&affid=67508&url=http:%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Fhome%2F0,7340,L-8,00.html החלק של YNET זה משתנה בהתאם לאתר שאני נמצא בו כמו כן מופיעה לי ודעה שברגע שתחזור אני אצלם אותה איןלי מושג מזו הכתובת הזאת אבל הנה מה שכתוב שם: ההודעה שמופיע לי מפנה אותי לאתר של תוכנת אבטחה או משו כזה.. מישהו יודע מזה ומה אנ צריך לעשות בשביל להפסיק את זה? עדכון הנה ההודעה שמופיעה לי וזה האתר שנפתח לי בנוגע לתוכנת אבטחה http://www.errorsafe.com/pages/scanner/index.ph…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כותרת :] תודה[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:47 אוקיי.. הסתדרתי כבר =]עשיתי כמה עריכות בקובץ: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini אבל הייתי שמח לדעת איך עוברים בין הפרופילים בתוך התוכנה :s05:
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
נעלמה לי שורת הכתובת באינטרנט (איפה שרושמים את האתרים), לחצתי מקש ימני ורשום שהיא מופעלת אבל היא לא נמצאת.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png עריכה: ממש לא שלחתי את זה בפורום מתאים חחח עריכה: יווו העבירו לי ולא שמתי לב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמאפשרת שמירת תמונות מאתרים לא לחצן ימיני -שמירת תמונה בשם אלא כמה ביחד גלרייה שלמה יש כזה דבר ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בגרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
טוב הורדת את הדריבר 158.22 ואני לא יודע איפה להתקין אותו בהתקנה הוא אוטומטית רוצה להתקין אותו ב C:\NVIDIA\Win2KXP\158.22 אבל כשה אני נכנס ל C אין לי ישר תיקיה של נוידיה ואיך אני מוחק את הדריבר הקודם? וזאת הפעם הראשונה שאני מתקין דריבר
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר סרטים לפורמט mp4 של האייפוד ובדרך גם תצמיד כתוביות במידה ולא אשמח לתוכנה של הצמדת כתוביות ותוכנה להמרה לאייפוד אני צריך שההמרה תשמור על רזולוציית הסרט בתודה מראש, דור.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-