תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות במחשב שממש הייתי שמח להפטר מהם. בעיה ראשונה: נגיד אני רוצה להתקין משחק אני שם דיסק 1 של המשחק אחרי שזה מבקש תדיסק השני של המשחק אני מוציא תראשון ושם תשני ברגע שהסידירום נכנס זה עושה לי שגיאה מעצבנת כזאת של "אין אמצעי דיסק בכונן F אנא הכנס את הדיסק STARCRAFT CD1" ולמטה יש 3 אפשרויות התעלם בטל ונסה שנית. מישהו יודע איך מעיפים את זה? בעיה שנייה: יש לי 40GB שטח אחסון במחשב. זה מחולק לשני כוננים C ו D בכל אחד 20. כשאני בודק כמה מקום בשימוש וכמה פנוי זה מראה לי בכונן C: בשימוש: 17GB פנוי: 3GB בכונן D : בשימוש: 13GB פנוי:7GB כשאני מנסה לבדוק איפה מאוחסנים דברים גדולים כל כך אני לא מצליח למצוא. זה יענו כל כך הרבה מקום סתם תפוס אני לא יודע איזה תיקיות או …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם יש הבדל אם אני מוריד את הדפדפן פיירפוקס לבד, רק הדפדפן או שאני מוריד את החבילה מוזילה suite? האם יש הבדל בין הדפדפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טוב שתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שום דף לא נטען לי בפייר פוקס כל דף נטען לשנייה ואז אני רואה דף לבן..לעוד מישהו קרה? והאם יש קשר עם זה שעשיתי את העידכון של אתמול 2.004 או משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שתסריט את שולחן העבודה, וכל מה שבעצם אני רואה, ושגם תקליט את הקול (יש לי מיקרופון, ואני צריך שהיא תקליט גם אותו, אבל אולי אני אסתדר בלי זה). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בquickpar כדי לתקן אותם...השאלה היא אם התוכנה באמת עושה את העבודה? או שיש סיכוי שדבים שאני יוריד לא יפעלו כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני מתעסק עם הרבה קבצי ISO גדולים, לצערי צורב הDVD לא אצלי וגם כניראה לא יחזור אלי בזמן הקרוב (הוא לא שלי..) אז רציתי לשאול אתכם, האם יש תוכנה שתדע ליצרוב קובץ גדול של ISO? לדוגמה: קובץ של 3GB, שאותו אני רוצה ליצרוב כמו שהוא, אז אני מכניס את הדיסק הראשון וכשהוא מלא אז התוכנה פשות תבקש עוד דיסק להמשך הצריבה של כל ה 3GB של הקובץ. היש מפלצת כזאת? אם כן אשמח לשיתוף מידע זה, אין לכם מושג עד כמה זה יעזור לי (זה טירוף להיות בלי צורב DVD..) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ב-EVEREST המצלמה מזוהה כך: USB\VID_0C45&PID_612A\5&23E3A327&0&1 הנה התמונה של המצלמה: אם מישהו מכיר ויודע איפה להוריד דרייבר של זה, אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי אתמול, ועכשיו האינטרנט אקפלורר עושה לי קצת בעיות. הוא רושם בחלק מן האתרים שיש שגיאה וצריך לעשות איתור באגים או משהו, מישהו מוכן להסביר לי איך לסדר את זה/להתעלם מזה ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כל פעם שאני עובר בין לשוניות הוא עושה רענון דף, אני חוזר אחורה דף, רענון, לוחץ על לינק להכנס לדף, רענון. זה קורה לי כבר שבוע, ולא נגעתי בשום הגדרות! אין לי וירוסים וסוסים במחשב, בדקתי עם כל תכנה אפשרית במצב SAFE MODE...
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-