עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^^^^ איך עושים זאת? אני והוא ממש רוצים לעשות זאת אך איננו יודעים איך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

שלום אני מחפש תוכמה טובה ללימוד אמגלית יש למישהו שם של תוכנה כזו שהוא ממליץ

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שאני מתחבר לשרתים אחרים אין שום בעיה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by ISmile4U,

מישהו יודע איך אפשר ב WORD (רצוי בגרסה 2007) ניתן לשנון את הסדר של העמודים שיש לי במסמך כל שהו? הודה לעזרה בנידון בהקדם.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Psy,

מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  8. Started by Psy,

מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by Jenia24,

P-3 512 SDRAM FX 5200 האם זה אומר שעדיף לי להשתמש ב8.1? או ב9? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by Psy,

היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  11. אני התקנתי את call of duty 2 ואני בא לשחק במשחק והוא כותב לי את זה: [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg[/ftp] ואז שאני לוחץ אישור הוא כותב לי את זה [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg[/ftp] מה עושים? מה הבעיה בכלל? *חושב לציין שלפני שנה וחצי בערך היה לי את המשחק ושיחקתי בו בלי שום בעיה..

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  12. התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. היום, בחיפושי אחר התוכנה QBASIC הורדתי קובץ שנקרא OLDDOS.EXE (כנראה הדוס של ווינדוס 95). כשאני מפעיל נפתח חלון בו כתוב שמומלץ שהתיקייה בה נמצא הקובץ תהיה ריקה ואז אני נשאל האם ברצוני להעביר את הקבצים. אם אני לוחץ כן הם מועברים לתיקייה אחרת הם לא והחלון נסגר. בשני המקרים אי אפשר למחוק את הקובץ. נורטון INTERNET SECURITY 2005 לא מזהה את הקובץ כווירוס. למרות זאת אני מעדיף למחוק את הקובץ וגם לא מבין איך זה שהוא לא נמחק? ניסיתי גם מחיקה רגילה גם דרך SAFE MODE גם חיפשתי ב TASK MNGR יישום שיכול להיות קשור אבל כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by asafgolan,

כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  15. הכוונה היא לשוליים שחורים מימין ומשמאל ולא מלמטה ולמעלה. מה שמאחורי הקווים האדומים:

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  16. שלום לכולם! לאחרונה התקנתי VISTA HOME PREMIUM ונתקלתי בתופעה מוזרה בהפעלת VIRTUAL SERVER 2005 R2 של מיקרוסופט ( לסביבת מערכות וירטואליות - כמו VMWARE למי שלא מכיר ) בכל מקרה מאז ההתקנה שהלכה חלק אני לא מצליח להתחבר לממשק הניהול ואני מקבל כל הזמן ERROR של UNAUTHORIZED בהתחברות .. מישהו נתקל ? ניסה פעם להפעיל את המכונה ולא הצליח כמוני ? אני רוצה לשמוע תגובות תודה מראש לדוגמא : בגישה לאתר : http://shai-pc/VirtualServer/VSWebApp.exe?view=4 מתקבלת הודעה : Server Error in Application "Default Web Site/VirtualServer" -------------------------------------------------------------------------------- HTTP Error 401.2 - Unauthorized Description: You are not authorized to view thi…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  17. מה אני צריך להתקין קודם את הדריבר של המסך או של הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. Started by aerosmith,

האיי סי קיו לא מתחבר לי פתאום! אני שם תסיסמא, וזה חוזר כאילו למצב הראשוני אחרי כמה שניות כאילו לא הכנסתי סיסמא, כאילו נכנסתי עכשיו לתוכנה וצריך להכניס תקוד מחדש.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by No_Man,

לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. אז התחלתי לצפות בפרקים של סדרה (אבודים) וארגנתי גם כתוביות והתחלתי לצפות אז בני הפרקים הראשונים הכל היה בסדר ואחר כך (כבר הגעתי לפרק 8-) כל הפרקים עד עכשיו לא בסדר, האודיו והוידאו לא מסתנכרנים טוב, הוידאו בא לפני הוידאו ובהתחלה שאני פותח את הקובץ זה בסדר ולאחר כמה שניות (לא בבת אחת), זה נהיה גרוע יותר ויותר ואחרי כמה דקות אני כבר לא יכול לסבול את זה אז אני פותח את הקובץ שוב וממשיך לראות מאיפה שהפסקתי ואחריעוד כמה דקות, אותו דבר. איך זה פתאום קרא לי? איך אפשר לתקן את זה? אני משתמש בנגן KMP ולא הייתי רוצה לעבור תוכנה כי היא מעולה, אז אל תגידו לי "תוריד נגן אחר". עכשיו בדקתי, זה ככה גם בסרטים ובכל תכני וידאו.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by benr,

זאתי התמונת מסך מהאברסט. מישהו יכול להגיד לי איזה סוג זכרון יש לי (DDR,SDRAM) ובאיזה מהירות הלוח שלי תומך שאני אדע איזה זיכרון לקנות. ובלי שום קשר צריך מידע לגבי פירמוט מחשב נייד מישהו יכול להפנות אותי למדריך או שהפירמוט הוא כרגיל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  22. ^^^^^^^ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by RX7,

ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  24. אני מקווה שזה הפורום המתאים, ממש לא הייתי בטוח בנוגע לזה. אם לא, בבקשה תעבירו. חיפשתי בפורומים השונים וגם בסטיקי פה, ולא מצאתי תשובה למה שאני מבקש, אז פתחתי ת'ראד חדש. אם פיספסתי משהו, אנא - האירו את עיני השאלה היא כזו: יש לי מצלמה דיגיטלית (Canon Power Shot A700 אם זה משנה משהו) וצילמתי בה סרטוני וידאו קצרים. כשהעברתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים הם בגודל טיפה מוגזם (לדעתי בכל אופן...). כמה דוגמות: 40 שניות - 70MB 1:10 - 110MB וכד'. אני אציין שכל הקבצים הם בפורמט avi. אני משער שזה קשור לקידוד או משהו, אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני סתם זורק רעיונות קיצר, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את הקבצים? ועוד משהו - את אחד הסרטונים צילמתי כשהמצלמה במאונך. עכשיו במחשב…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by IlanF,

שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים