עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם .. ביזבזתי את כל הנוהל שבת שלי על להעיף ת'וירוס המעצבן הזה שנקרא kurd.exe אחד הדברים המעצבנים שקרה לי בהיסטוריה.. בקיצר בהתחלה הוא עשה לי בעיות שכשאני לוחץ מקש ימני על C או D זה כותב לי kurdistan אז איכשהו הצלחתי להעיף את זה עם אחת התוכנות של ה spyware אבל נשארו עוד הרבה בעיות וטרויאנים - אני לא יכול להכנס ל Task manager וכשאני מנסה זה כותב לי שזה נחסם ע"י האדמיניסטרייטור אבל זה אני השולט במחשב לא ?!@?#$!@ קיצר איזה כורדי השתלט לי על המחשב כנראה ועושה פה בלאגנים ניסיתי להתקין כבר מלא תוכנות וגם AVG 8.0 המלא ופשוט שומדבר לא עוזר - התוכנות מוחקות את הוירוס ואז הוא חוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. לפני כמה ימים אני משוטט לי באינטרנט ופתאום קופצת לי ההודעה הבאה של ווינדוס: http://i32.tinypic.com/24mz0v6.jpg שאני מקליק על זה הדף שנפתח לי הוא: http://www.virprotect.com/?aff=1012 מסתבר שזה וירוס (אז אל תנסו להוריד את התוכנה...) והאנטי וירוס שלי עלה זה ואמרתי לו ABORT CONNECTION או DELETE או לא זוכר מה היו האופציות שלי כבר... בקיצור למרות שעשיתי את זה עדיין הסמל הזה ממשיך להבהב לי למטה וכל כמה דקות קופצת לי ההודעה הזאת... זה ממש מעצבן ואני פשוט לא מצליח להעיף את זה. מה אתם מציעים לעשות?

3. Started by DXM,

חבר שלי נדבק בוירוס מאתרפייסבוק (ככל הנראה). לפי מה שהבנתי ממנו הוא מקפיץ לו מלא התראות אלרט והוא נדבק אחרי שפתח חלון של איזה מישהו שביקש להיות חבר שלו (או ביקש לשלוח לו תמונות או משהו בסגנון)ץ הוא ביקש ממני שאבוא לראות מה אוכל לעשות, עכשיו אם משיהו מכיר את הוירוס יכול לתת לי עצות מה לעשות או מה לא לעשות אז תודה רבה. *עוד לא הייתי אצלו אני מחכה שהוא יתקשר אלי ואז אבוא אליו.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by BlackSheep,

חדר לי איזשהו טרוג'אן למערכת ואני לא מצליח למחוק אותו, אני משתמש באנטיוירוס של NOD32 וכל פעם שאני מנסה להתחיל סריקה החלון נסגר אוטומטית. אני גם לא יכול להשתמש ב-Task Manager, בפקודות msconfig ו-regedit, וגם בחיפוש של ה-Windows XP. עזרה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by g_s,

אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. בהתחלה בכלל לא יכלתי להריץ כלום עכשיו איך שהוא אפשר להריץ סרטים והכל אבל אין חיבור אינטרנט + הוא מנסה להתחבר ללא הצלחה ...DISABLE ..ENABLE ...כיבוי מודם ...כלום לא עוזר מה גם שהמחשב קופא ל3 דקות ורק אז משתחרר בהתחלה של המסך כניסה של יוזר וססמא ... העפתי את SYGATE ....NOD ....והכל כדי לבדוק אם קשור ..עברתי על ה MSCONFIG ...כלום לא עוזר עשיתי ריסטור של 4 ימים אחורה - לא עזר ... MALEWAREBYTES גם מוצא את ה USERINIT הזה + NOD32 אבל לא מצליחים להסירו ...משום מה בSAFEMODE ה MALEWARE לא מוצא אותו יש לי גיבוי של IMAGE ACRONIS שעשיתי אבל לפני חודשיים , לא ממש בא לי עכשיו לעשות אותו אלא מוצא אחרון תמונות מצורפות נ.ב חייב את עזרתכם בדחיפות כי לא יהיה לי אינטרנט לקרוא את …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ruff stuff,

יש לי את הוירוס backdoor.generic2.mk לאחר סריקה הועבר לכספת של האנטי וירוס שלי avg האם למחוק אותו או להפעיל את ה v cleaner שמטפל בתיקיות עם סיומת exe .תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ophir555,

תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by rjjb7,

הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

אני חושב שיש לי וירוס במחשב, כי כל פעם שאני מנסה לכתוב בעברית, אז כל סדרי האותיות שבמקלדת משתנים, ובחלק מהאותיות זה כותב סתם מן כאלה ריבועים. את ההודעה הזאת אני עושה ע"י גזרה והדבקה מהכתבן. תוכנת האנטי-וירוס לא מזהה שום וירוס. מה לעשות? :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Asaf-L,

היי חבר'ה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי .. לפני מספר ימים לקחתי קובץ מהמקום שאני לומד בו למחשב שלי, אתמול ביצעתי סריקת אנטי וירוס אקראית עם NOD32 ONLINE SCANNER ולתדהמתי הקובץ היה נגוע בוירוס Virut.NBP - עשיתי חיפוש עליו בגוגל תוך כדי שנוד ממשיך את הסריקה שלו ובכל מקום שקראתי עליו נכתב שמודבר בוירוס קטלני ברמות היסטריות שאין לי שום סיכוי להיפטר ממנו מלבד לפרמט את ההארד דיסק. ואז הסתיימה הסריקה של NOD והתוכנה רשמה שהיא ניקתה את האיום (?!) , הרצתי עוד בדיקה ושום איום לא נמצא (!?!?) , זה היה נראה לי קל מדי.. משהו פה מסריח.. האם אני יכול להמשיך לעבוד על המחשב הזה בשקט? והאם מותר לי למחוק את הקובץ שממנו הוירוס הגיע? (רק קצת רקע - מדובר בטרויאני שבין היתר גונב סיסמאות לכל דבר כולל…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by All-In,

מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by elior021,

אוקי אז כה כה חבר שלי נכנס לאיזה קישור בפייסבוק ומאז קופצת לו תוכנה בשם security tool שבכלל לא מותקנת אצלו על המחשב כשאני מנסה שהיא לא תפעל עם הוינדוס דרך התוכנה היא מבקשת שאני אקנה אותה ודרך ה MSCONFIG התוכנה בכלל לא נמצאת גם בהוספה הסרה היא לא נמצאת כי היא פשוט לא מותקנת על המחשב אבל עדין קופצת הדברים שניסיתי 1 הפעלתי נוד 32 לא מצא כלום 2 הפעלתי ADWRE וגם לא מצא כלום 3 הפעלתי malwarebyte גם לא מצא כלום 4 ניסיתי למחוק את ה temporary file אבל הוא לא נמחק 5 הורדתי תוכנה כדי למחוק את ה temporary file וגם לא נמחקו הקבצים כל מידע יעזור תודה מראש אליאור

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zippo,

יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by UrielZ,

ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. יש לי ESET NOD32 Antivirus וצץ לי בחלון שהתגלה וירוס וזה מוחק, אבל למעשה אחרי כל דקה החלון שוב פעם קופץ ולא מפסיק. יש אפשרות שהוירוס לא נחמק כנראה? מה הפתרון? זה טרויאני - http//:codecs sytes.net

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...

25. שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.