עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blanco,

אשמח ללינק

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by lioroza,

8)מחפש בדחיפות תוכנה שנקראת חיפושון lioroza@supertech.co.il

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Bug2000,

אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by הילה2000,

כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת ‏{אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

יש תוכנה של צ'אט קולי דיי ותיקה בשם פאלטוק אני מניח שכמה מכם שמעו עליה. שומעים שם באיכות טובה מאוד וישנם חדרים בדיוק כמו בצ'אט רגיל רק שפה אפשר לדבר עם כמה אנשים בו זמנית. חשבתי שאולי זה יהיה נחמד שיהיה חדר לחברי האתר שבו יהיה אפשר לשוחח ולדון בדיבור על כל מיני בעיות ולשוחח סתם אחד עם השני :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by r140480,

שלום לכולם!אני מנסה להתקין ווינדוס בזמן ההתקנה הוא כותה לי boot sector ואח"כ virus ואז הוא שואל אותי אם להמשיך אין לי מושג מה זה אולי יש לי ווירוס במעבד או בboot עיזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by duk4u,

אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Tal Hadad,

היי,בזמן האחרון יש לי בעיה בכרום וכל ניסיון לפתור אותה לא הצליחו התפריטים הם חצי עברית חצי ערבית משהו מוזר למישהו יש מושג מה עושים כדי לשנות את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by nimrodim,

I'm looking for a decent, simple dvd authering program which has the following features: 1. Real time preview of the project. 2. Will accept AC3 files. 3. Subtitle support. 4. Import chapters or assign chapters every certain time length automatically. Before anybody jumps and says DVD Maestro - i have been using it for years - but i have lost real time preview - and don't feel like installing my system all over again due to some unkown incompatibility. I have tried DVDLabPro - but it has no real time preview that i know of. I have tried sonic dvd producer 5 - but can't find any way of importing chapters. Any suggestions?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by מאור247,

משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה אני חייב את הדרויור הזה בבקשה תביאו לי.. WiNMM WDM Audio driver

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  13. מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elyaz,

משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by NuNaTaK,

אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by miki_michal,

יש לי טבלה שבה מופיעה שדה של email באנגלית אבל חלק מהמייל רשומים באותיות גדולות וחלק בקטנות, אני רוצה להמיר את כולם ביחד לאותיות קטנות, השאלה האם יש יש פונקציה או מאקרו שעושים את זה ואיך בדיוק אני מבצע את זה , זה נורא חשוב לדוחות שלי. כמובן שיש לי הרבה רשומות ואני לא רוצה לעבוד אליהם אחד אחד, כל פתרון יצירתי אחר יתקבל גם... תודה. דוגמא. TTTTTT@HOTMAIL.COM שיומר אוטמטית לttttt@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  18. שלום לכולם כמו כולם אני מקבל לאחורנה מילים מהשרת של GMAIL ואני כול הזמן מקבל את ההודעה של POP3 בדקתי את קצב ההלאה שלי מהשרת עצמו והוא פחות מ1 קי ישנה דרך לסדר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

19. Started by wolf_silver,

טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. במקביל בווינודס XP ? תודה

21. היי חבר'ה! אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה קלה לשימוש שמסוגלת לקחת קובץ MP3 מוכן - שיר ולתת לי להקליט על הקול של הזמר כול אחר - כמו קריוקי. זאת אומרת תוכנה שתשקיט את הקול של הזמר או להקה אבל תשאיר את המוזיקה. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה! ובנוסף - האם להוריד פלייבקים של שירים זה חוקי? (רק המוזיקה בלי השירה עצמה). או שמא זה גם מוגן בזכויות יוצרים? זה נראה כזה תחום אפור. אם כן אולי זה יכול לפטור לי את הבעיה... ואם כן אז מישהו מכיר אתר להורדת פלייבקים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי, אני מנסה לעבוד על אחד המחשבים העמוסים כאן עם כרום כי הוא באמת מהיר בהרבה מהפיירפוקס (מבחינת ממשק, לא ממש הרגשתי הבדל במהירות טעינת דפים). הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה חוסם פרסומות, מן הסתם שאם אין אז אני נאלץ לחזור לפיירפוקס כי זה בלתי אפשרי לגלוש ככה. יש פתרון ראוי שיכול להשוות/להתקרב ל-ABP שבפיירפוקס? עריכה: יש אפשרות שהפונטים בכרום יראו בדיוק כמו בפיירפוקס? למרות שהגדרתי ידנית בכרום את הפונטים שמוגדרים בפיירפוקס עדיין התצוגה בכרום שפיצית מזעזעת יחסית לפונטים שבפיירפוקס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by omri_ro,

מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להחליף את הנ"ל ועדיין תאפשר לי לקנפג כרצוני את כל כפתורי העכבר שלי (MX1000)? אני חושד בה שהיא גורמת לתקלה קטנה וכדי לשלול את זה החלטתי להסירה ולעבוד עם האפשרויות הבסיסיות של העכבר (מאוד מתסכל) ולכן אני מחפש תחליף שאולי אפילו ישאר כקבוע

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. ואז להעביר לשם את הקבצים כל אחד לסיפריה המתאימה לו.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.