תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את התוכנה הזאת בפעולה בחברת היי טק שעבדתי בה. אני כרגע מוריד את גרסת הניסיון מהאתר שלהם כדי לנסות בעצמי. בגדול הרעיון הוא שיהיה מחשב אחד אבל יותר מבן אדם אחד יוכל לעבוד עליו בה זמנית, בעצם עד 8. פה בפורומים דיברנו על זה קצת, ברמה של לחבר 2 מקלדות או שני עכברים כדי ששני אנשים יוכלו לשחק ביחד או לגלוש ביחד באינטרנט. יכול להיות שזה הפתרון. החברה טוענת שאין פגיעה בביצועים בכלל, לי אישית קשה להאמין אבל אין ספק שמחשב שמשתמשים בו בעיקר לעבודות אינטרנט וoffice הוא מחשב שבכלל לא מנצלים אותו. אני אישית מאוהב. אם זה עובד כמו שהם אומרים זה יכול לחסוך לכולנו הרבה כסף. לא שאני מתכוון לוותר על מחשב אישי, אני חולה על כח אבל יהיה נחמד שאם יש אורחים הם יוכלו לגלוש באינטרנט ו…
-
- 49 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב, אז ככה. איך שקיבלתי תמחשב החדש התקנתי תדרייברים החדשים שלNVIDIA ה 158.22, מכאן והלאה היו רק בעיות ותקיעות, גם בBF2142 וגם בLOST PLANET. בהתחלה, חשבתי שהבעיה היא בחומרה. ואז, אחרי שהחליפו לי רכיב אחר רכיב כי גם הטכנאים של IQPC לא הבינו מה זה, הבנו ביחד שכנראה זו בעיית תוכנה\דרייברים. בהמשך לכך, ביררתי קצת באינטרנט איזה דרייברים טובים לLOSTPLANET ובאמת הורדתי את 160.02 וLOSTPLANET לא נתקע יותר, אבל, הBF2142 המז***ן הזה ממשיך להתקע!!!!!! איזה עצבים עם זה. אני עכשיו עם דרייברים 165.01 בטא ועדיין נתקע.. למישהו יש רעיון \ בעיה דומה? אני חיפשתי באינטרנט הכל על זה לא מצאתי כלום. זה מייאש! הנה תמונה שמראה איך זה נתקע בBF2142: הנה הקישור לתמונה אם לא פועל: http://www.z…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף אני צריך תוכנה שצורבת DVD ובאותו זמן או לחוד או בכלל תוכנה אחרת שתקדד את הסרט שלא יהיה Xvid שניתן יהיה לצפות בו במכשיר DVD ישן שלא קורא את הפורמט יש דבר כזה? ואם כן מישהו יכול להביא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין סטים בשביל שאני יוכל לשחק במשחקים שקניתי אבל כל פעם שאני מתקין את התוכנה זה עושה לי Updating steam platform המון זמן ונתקע. יש לי רישיון סטים חוקי וגם כן וינדוס XP. :'( ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פתאום זה קרה. ואין קשר לעידכון החדש של FIREFOX. אי אני מחזיר את זה לפעול
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות בטלויזיה ובמסך בו זמנית. כשאני רוצה לראות בטלויזיה המסך מתכבה.. וכשאני בוחר על לראות בשניהם אז זה לא פועל בכלל הגירסא הכי חדשה של TV TOOL.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על cccp-project האם יש יותר טוב?? והאם גם בהם מתנגשים קודקים?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שום דף לא נטען לי בפייר פוקס כל דף נטען לשנייה ואז אני רואה דף לבן..לעוד מישהו קרה? והאם יש קשר עם זה שעשיתי את העידכון של אתמול 2.004 או משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על גירסא PHOTOSHOP שנוחה למתחילים? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום במחשב של אמא שלי (מחשב די ישן...) האינטרנט אקספולרר עולה אבל הוא לא טוען את הדף אינטרנט כלומר, הוא עשה כיאלו הוא טוען אותו אבל זה לוקח שנה ... הורדתי FF מהמחשב שלי והעברתי לשם וניסתי להתקין אבל ההתקנה בכלל לא נפתחת... למשהו יש רעיון, איך לתקן את כל המצב המעוות הזה? עריכה: בדקתי את הקידוד באינטרנט ואין קידוד! כתוב None מה לעזעאל ?!? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב.... מחקתי פעם את התוכנה של symantec אבל עדיין כיאלו משהו נשאר לי מזה וזה מה שמופיע לי איך שאני פותח את המחשב http://img78.imageshack.us/my.php?image=problem1an9.jpg
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
למה אחרי שאני מדביק על הסרט תרגום הוא תופס לי 2 G??? יש אפשרות שהוא יתפוס 700 מגה באייכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לעצמי את המחשב והכל פועל כמו שצריך חוץ מבעיה קטנה כשנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו (למשל ערוץ 10) את הוידאו רואים כאילו רק בארבע צבעים בצורה מטושטשת ופסיכדלית קצת יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' ששוקל 7.23 גיגה....איך אני צורב אותו?????(זה די וי די 9) משהו כזה....
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה לייצור דיסק גיבוי באמצעות תוכנת norton ghost 12 אך ללא הצלחה אשמח לקבל עזרה. תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-