תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. עבדתי על היום עם נרו 6, ואני מבסוט עד הגג. שידרגתי לWIN7 בנייד, ומסתבר שאי אפשר להתקין נרו 6. קצת שיטוט, וגיליתי שרק נרו 9 תומך בWIN7. העניין הוא, וזו הסיבה שלא עברתי ל7 או 8 היא שיחד עם תוכנת הצריבה מותקן עוד המון זבל, ואני מחפש תוכנת צריבה נטו. האם אפשר להתקין נרו 9 בלי כל השטויות מסביב? האם יש תוכנה טובה מקבילה שאפשר להשתמש בה? (שמשמשת לצריבה טנו ואפשר לצרוב בה הכל, כמו נרו 6) תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני בקרוב (מחר!!) נוסע לטיול לדרום אמריקה ולפי מה שהבנתי לא בכל המחשבים שם מותקנת סקייפ. לא רק זה, במקומות מסויימים גם לא ניתן להוריד ולהתקין אותה... לפני יומיים נתקלתי במקרה בU3 וראיתי שאפשר להפעיל דרכו כל מיני תוכנות, סקייפ בין היתר. ניסיתי למצוא מקום להורדת U3 ולהתקין על הDOK שלי של LEXAR אך לא מצאתי... חיפשתי התקנת ספציפית של סקייפ על התקן נייד ומצאתי רק את זה: http://www.portablefreeware.com/?q=skype&u=0 יש דרך אחרת להתקין את סקייפ על התקן נייד? או לחילופין להתקין את U3 על DOK של לקסר? תודה דחופה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רק התחלתי להשתמש ב-FIREFOX ואני ממש נהנה אבל יש לי בעיה הורדתי סקין ורשום לי שאני צריך לאתחל את ה-FIREFOX כדי שהסקין יעבוד אז התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה מישהו יכול לעזור כיצד לאתחל את ה-FIREFOX? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של פריהנד (8 ו 10), אבל בשניהם אני לא רואה את כל הפונטים שיש לי בספריית הפונטים. הכוונה שלי היא שמחשב שלי התקנתי המון פונטים בעברית אבל כאני פותח את תוכנת הפריהנד אני לא רואה אותם כאשר אני רוצה לבחור פונט מתוך הרשימה. האם מישהו יכול לעזור לי עם נושא זה, מה אני צריך לעשות כדי לראות את כל הפונטים בתוכנת הפריהנד? דבר שני, האם יש דרך לכתוב בעברית בפריהנד מבלי שהוא יכתוב הפוף. יש תוכנה שנקראת "הפוך על הפוף", אבל אני לא מתכוון לתוכנה שעוזרת להפוך את הטקס אחרי שכותבים אות בפריהנד אלא לתוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב בתוכנת הפריהנד בעברית באופן רגיל מבלי שהוא יכתוב הפוף. גם שמעתי מכמה אנשים שבפריהנד גרסה 8 אפשר לכתוב בעברית, אבל אצלי אחרי שהת…
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פורום על המחשב, ניסיתי תוכנה בשם OmniHTTPd Professional 2.08 שפותחת שרת HTTP על המחשב, אבל זה באמת מה שהיא עושה... וכשאני מנסה להתקין את הפורום זה נותן שגיאה... ראיתי בדיון של דר. טראנס שצריך תוכנות בשביל זה... אילו תוכנות צריך כדי לפתוח על המחשב שרת שיתמוך בהרצת פורומים (MySQL/PHP/CGI וכו') ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
התקנתי את האנטי וירוס קספרסקי והסרתי את הנורטון. כשאיתחלתי את המחשב והמחשב עלה מחדש הוא כתה לי את זה: http://img310.imageshack.us/my.php?image=16gm1.png מה אני עושה??? בבקשה תצילו אותי מזה אני לא יודע מה הולך לי במחשב. תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה במחשב. האם יש מגבלה לאיזה מערכות? ההארד דיסק מתחקל ל-2? שתי המערכות נפרדות ולא קשורות אחת לשנייה? האחת מאחרת את השנייה? כאשר אני מדליק את המחשב הוא טוען את שניהן? אשמח להבין איך זה עובד, ואם יש מאמרים טובים בנושא מה טוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להתקין JDK+ECLIPSE על 20 מחשבים מחוברים ברשת...יש דרך לקצר את התהליך? לא בא לי לבלות על זה יותר מדי זמן...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את עידכון השפה של האופיס לעברית הוא נותן לי 3 אפשרויות להתקין רק שהאפשרות היחידה שהוא נותן לי לגשת(לגעת) בו זה כונן הדיסקים!! ממש ההתקנה של התוכנה הDEFAULT שלה זה הCDROM יש למישהו פתרון למצב ?? אשמח לעזרה!!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה תוכנות כדאיות וחשובות להתקין אחרי פירמוט לפני שאני שוב חוזר לגלוש... ומה להתקין לפני מה... ? ואם יש אופציה יותר טובה לגבות את מערכת ההפעלה מ Norton Ghost ? ואם כבר אני מגבה אז לפני או אחרי שאני מתקין דרייברים ? אתם יכולים לפרט אם זה אנטיוירוס אז איזה סוג וכו' ... אני לא מעוניין בפיירוול נראה לי שמספיר הפיירוול המובנה ב SP2... תודה לכל העוזרים :
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה ואני צריך להתקין כמה תוכנות בעבודה. דא עקא, שהבוס כאן חסם את האפשרות להתקנת כל תוכנה אלא אם יש לך את הקוד לusername של ה adminstrator או משהו כזה. כך על כל פנים מופיע לי כשאני מנסה. רציתי לשאול מספר שאלות: א. אם יש אפשרות לעקוף את זה ובצורה שהדבר לא יוודע לבוס? לדוג' על ידי אפשרות מחיקה בסוף המשמרת. רק שלא ישארו עקבות של הנ"ל על המחשב. ב. אם ישנה אם אפשרות להשתמש בהתקן נייד (usb) ושם לשמור את הקובץ מבלי להשתמש במחשב עצמו? ג. בהמשך לשאלה ב': אני מדבר ספציפית על תוכנה להמרת קבצי wma לפורמט mp3 )-אני זקוק לזה מאוד לשמיעת שיעורים שיש לי רק בwma( כמו כן אני מדבר על תוכנה לשליחת sms חינם לפלאפונים כמו באייסיקיו, אני אישית לא מכיר תוכנה אחרת ששולח…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-