תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הIE שלי לא עובד לא אפילו אני לא יכול להיכנס איתו להגדרות של הראוטר וכל פעם שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שאי אפשר להציג את הדף... ובטעות לחצתי על החץ בWMP ונעלם לי הפליי ליסט מישהוא יכול להגיד לי איך להחזיר את זה? יש לי WMP וIE הכי חדשים...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת תמונה וכמו למשל פה http://www.activessoft.com/images/awscreenshots2.gif לעשות לה את אותו הדבר.. עם איזה תוכנה צריך לעשות את זה.. photoshop illustratur או שבכלל משהו אחר..? ואיך לעשות כמובן...
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פה בעיה מוזרה ומעצבנת אני מכניס דיסק dvd מעביר את הקובץ הנדרש מתחיל לצרוב זה עושה כמה אחוזים וזהו זה נקפא לא זז שום דבר רק הזמן של "total time" בתוכנה אז אני רוצה לדעת עם הצורב דפוק או התוכנה?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום רב , האם יש תוכנה שמבצעת את הפעולה באופן אוטומטי ובאיכות טובה? אם כן מה שמה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ב NTFS win xp home edition en כאשר הכנסתי את דיסק הדרריברים של לוח האם IL 9 PRO של abit התקלה ההודעה שתמונה כאשר פירמתי את fat32 ההדועה לא התקבלה השאלה האם זה תקין או שישנה בעיה במחשב תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האקספלורר שלי תמיד עושה בעיות יש איזה משהו שיכול להחליף את האקספלורר ?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה הוינדוס פותח קבצי אודיו ישר במדיה פלייר במקום לתת אפשרות של שמירה. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אליאב. אם זה לא הפורום הנכון, בבקשה להעביר.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני רוצה לצפות בקבצי וידאו ..או דרך המידה פייר או דרך האקספלורר אני ניתקל בבעיה .. הסרטון אומנם עובד והסאונד מצוין אבל אני לא רואה תמונה ברורה התמונה כאילו מרוחה בצבעים אני מצליח לזהות דמויות וכאלה אבל אני לא מקבל תמונה כמו שצריך...אלה צבעים מרוחים . אני חושב שזו בעית הגדרות ..אם מישהו מכיר את הבעיה אני ישמח לעזרה .. תודה אלעד
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה כדי לעצב לוגו מקצועי. אולי משהו בסגנון של XARA רק לא תלוי בתבניות.. תודה BISLY
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל כמה ימים בזמן הדלקת המחשב, מופיעה ההודעה שיש עדכון לתוכנה ניסיון להתעדכן מוביל תמיד לדף הזה http://www.symantec.com/errors/notfound.jsp מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני מיתכוון ... יש לי דפדפן מקסטון ועברתי לפיירפוקס ועכשיו אני רוצה להעביר את כל הלינקים של הסימניות במקסטון לסימניות של פיירפוקס . איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוסיף כיתוב בזמן הסרט או לעצור את הסרט ולשים כיתוב לכמה שניות וזה ימשיך.. כאלו דברים פשוטים על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-