עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arsar,

מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1

2. כל פעם אני מוצא לעצמי איזה תמונה יפה לשים בפרטים של האיי סי קיו ואז בא איזה מישהו מציק וגונב לי אותה! איך אפשר למנוע את זה? לגרום לזה להיות חסום או משהו כזה?

3. אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by urich,

טוב הבעייה היא שפימטתי היתקנתי את win xp sp2 אבל המקלדת (microsoft internet keyboard ישנה ורגילהלמדי חיבור ps2) ישנה עושה בעיות עם הדרייבר. כשאני מדליק את המחשב המקלדת פשוט לא מזוהה בכלל בוינדוס ואי אפשר להקליד בה כלום אלא עם אני הולך למנהל ההתקנים ומתקין מחדש את אותו הדרייבר שמותקן כבר (הבעיה מצוינת כunicode 10) אז המקלדת עובדת 10 עד לכיבוי והפעלה מחדש. אני לא מעוניין להוריד דרייבר microsoft intelitype) שסתם מסורבלאני רוצה דרייבר רגיל שיתן לי ישימוש בשאר כפתורי המקלדת כלומר מחשבון תוכנת דואר המתנה וכו' מבלי לתפוס משאבי מערכת. באותו נושא יש לי עכבר logitech mx518 שאני מרוצה ממנו אבל הדרייבר שלו כבד קצת יש דרייבר פשוט ולא מסורבל שנותן את האופציה להזין 5 רזולוציות פעולה שונ…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מנסה לגלוש באינטרנט אקספלורר ולא מצליח, גירסה 6 הגלישה בפייפוקס עובדת כרגיל אשמח אם תוכלו לעזור, תודה נתי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך דרייבר למצלמת CANON POWERSHOT SD600 לווינדוס 2000 . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהתקנת התוכנה LifeCam 2.04. אני ניסיתי כל דרך אפשרית לנסות לתקן מצב זה (אני כבר כמעט מיואש ), וכמובן שחיפשתי שרידי רג'סטרי... הורדתי כמה פעמים את התוכנה (אני מציין שזה מהאתר של מייקרוסופט) ופעם זה עבד עד שהסרתי את התוכנה ומאז היא לא רוצה לעלות שוב. ד"א המצלמה שלי היא Microsoft LifeCam VX3000 תודה לכל מי שמנסה לעזור....וחג שמח!!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  10. בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?

12. או פשוט משו שיקבץ את הגודל

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי צורב LG 4167B ומותקנת נרו אולטרא... כאשר אני מנסה לצרוב DATA DVD IMAGE מה שלא יהיה הכל טוב ויפה.. בעיה היא עם AUDIO כאשר אני מנסה להוסיף מוזיקה במצב אודיו יוצא לי מסך מוות כחול הכל קורס ומחשב מאתחל את עצמו... למישהו יש מושג מי למה כמה ואיפה? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by talje,

אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?

18. Started by DarkLloth,

אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה ובכמה סוגי דפדפנים , לאחר גלישה ב 1-3 עמודים באתר , הדפדפן לא מצליח לקרוא עמודים נוספים , האם למישהו יש מושג ממה זה מושפע והאם יש פתרון לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by free fraek,

אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Inzagi,

שלום כרטיס המסך שלי הוא READEON HD 4870 עד אתמול השתמשתי בCCC 8.8 והיום עדכנתי ל8.9 גם בגרסא הקודמת וגם עכשיו בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס מסיים לטעון אני מקבל הודעה שהCCC קורס ואם לשלוח דו"ח שגיאות או לא. אני מפעיל אותו מחדש מיד אחר כך ואין איתו בעיות. האם זה מסוכן (יכול לגרום נזק לרכיבים במחשב) ואיך מסדרים את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by שוקו,

אני מחפש מדריך\הסבר לסוג של עריכה, אני קצת קצר בזמן אז בעייתי למצוא תמונת דוג' אבל אני אנסה להסביר. זה מן אפקט כזה ששמים בעיקר על תמונות של דוגמניות, הוא עושה מן טשטוש בהיר על הפנים. וזה מעלים קטמים\עושה את הפנים חלקות ויפות כאלה. אם שמתי את האשכול במקום הלא נכון, או שלא הבנתם בגרוש מה אני רוצה, מצטער

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by juve12,

יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים