תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
מזה איזה שנה אני מזפזפ בין 4 תחנות רדיו דרך השאוטקאסט (2 תחנות בשם hitz channel, מלודיס ווב רדיו, ואחת של קלאסית. תרגישו חופשי לבקר). הבעיה היא שכל כמה זמן (בין דקה לשעה) בכל אחת מהתחנות הסטרימינג יתקע, ומהרגע הזה יתחיל ממש ממש לגמגם. הפתרון היחידי לבעיה זה לרפרש את התחנה, ואז זה שוב מנגן לכמה זמן רציץ, עד התקיעה הבאה. בדקתי וזה לא עניין של תשתית, מה גם שיש לי 12 מגה שאמורים לעמוד ברוחב הפס. ניחא זה היה קורה בתחנה בודדת, אבל זה קורה בכולן. אילו הייתה אפשרות של AUTO-REFRESH ברגע שהוא נתקע זה היה בסדר, אבל ככה זה ממש ממש מציק. מאוד אעריך עזרה כאן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר שתוכנת utorrent פועלת למשך זמן מה, המהירות של התוכנה יורדת ואני מקבל את ההודעה הבאה ב-tracker status: "an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full" כמות החיבורים שיש לכל הורדה יורד למספרים קטנים אף על פי שיש הרבה מקורות, ואף תוכנה אחרת לא מצליחה להתחבר לרשת. הדפדפנים לא מביאים אף דף וב-SmartFTP אני מקבל גם כן את בדיוק אותה הודעה. האם מישהו יודע מה גורם לזה? utorrent תפקד מעולה עד ללפני כמה שבועות ולא זכור לי שביצעתי דבר שיגרום לזה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הדבר הבא: ממה זה נובע? תודה ואיך להגדיל את הלימיט של הטורנטים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי זאת השגיאה..... הוא נותך את השגיאה בכל פורמט....בשני בגירסאות (1.4/1.5) זה נותך את אותה שגיאה.... מה הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
לבד אני לא מסוגלת, ואני לא מכירה מישהו שיכול לעשות בשבילי... אני רוצה לשים את התמונה הזאת באייקון אישי... אשמח אם מישהו ירשום את השם שלי "Tanya", במקום ה-XXX שרשום שם.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
look here
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-