תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוחררה גירסה 2.4.2 של תוכנת הדואר החינמית: emailaya זו גירסת ביניים לקראת שינוי מאסיבי של בסיס התוכנה מתוך מטרה לעשות אותה מהירה וגמישה הרבה יותר ממה שהיא היום בינתיים אתם מוזמנים לנסות ולהנות מהגירסה הנוכחית שינויים מגירסה קודמת: הוספת כתובת למענה לכל חשבון קיבוץ כל קידומות המענה לקבוצה אחת בתצורת תגובה[4]: נושא לאפשר/לנטרל את אפשרות הרסס קידוד ידני של תוכן מכתב שינויי עיצוב למסך שליחת מכתב אפשרות למיון עולה/יורד לפי תאריך לכותרות רסס תיקוני באגים לינק לגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il לינק לגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע רעיונות לפיתוח התוכנה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני הבנתי שאני צריך עידכון אבל אני לא מוצא להוריד אותו באתר של Nvidia ועוד משהו קטן... צריך דעה על הכרטיס שלי... אולי יהיה שווה לי לקנות כרטיס חדש
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אתר גלריות חדש נפתח ! לא סתם עוד אתר גלריות, אלה אתר גלריות המציג את הגלריה בצורה היפה ביותר עם שימוש בנגן הפלאש. האתר כולו חינם וחופשי לכולם. אז כנסו, הירשמו ופיתחו גלריה ! למה אתם מחכים ! לכניסה לחץ כאן: גלריות גלריה לדוגמא עוד על מה אנו מציעים, באתר. קצת פירסומי, מקווה שלא ספאם או משהו, העיקר שתהנו ~! וד"א אני מעצב האתר שלכם, Casio!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך שמות שירים בעברית (הנגן שלי יודע להציג רק עברית הפוכה). אם היא יודעת להפוך גם תגי ID3 בקבצי MP3 זה בכלל יהיה פצצה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את firefox 2.0.0.4 בעברית אך משום מה אני לא יכול לכתוב בעברית מערכת ההפעלה היא XP באנגלית אך לעומת זאת ב IE אין לי שום בעיה ???
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ש"תלחץ" לי על העכבר במקומות במסך שאני מגדיר מראש למשך מספר מסוים של חזרות. יש חיה כזאת? כ"כ אם יש אפשרות שהתוכנה תזהה אירועים מסוימים (לדוגמא חלון שמבקש אישור) ותגיב אליהם.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה REBOOT למחשב אני מקבל את ההודעה הזו . איך אני יכול להיפטר ממנה ומה היא בעצם רוצה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC (המחשב הקטן שמשמש בד"כ גם כמערכת קולנוע ביתית) ובין היתר יש בו כונן של קורא כרטיסים של SD SM MS וכד'. העניין הוא שמצד אחד כשנכנסים למחשב שלי ואז מוצגת רשימת הכוננים הקיימים יש משהו כמו 4 כוננים לא מוכרים שבדיוק תואמים למספר החריצים בקורא הכרטיסים, בנוסף, הנורה הירוקה בקורא הכרטיסים דולקת תמיד - כלומר הכונן מחובר באופן תקין. מצד שני, כאשר אני מכניס כרטיס כלשהו לכונן אין שום אזכור לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. אני מאמין שזוהי בעייה של דרייבר שחסר לי - אם כן, אודה למי שיוכל לשלוח קישור לדרייבר שכזה. במקרה הכי גרוע צריך כנראה להגדיר בביוס את הכונן דבר שלא נראה לי הגיוני כי הכוננים מוגדרים עקרונית.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום היום, ברוב טפשותי, פירמטתי את כרטיס הזכרון של ה PSP שלי לפני שהוצאתי משם את השמירות של המשחקים, ומכיוון שממש לא בא לי להתחיל הכל מחדש, רציתי לדעת- האם יש תוכנה שמשחזרת מידע מכונני פלאש? אם יש, בבקשה ציינו את שמה, תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיית lowid ב emule. זאת הפעם הראשונה שזה קורה. התוכנה תמיד עבדה מצויין. אין לי שום פיירוול, והפיירוול של וינדוס מנותק. יש למישהו פיתרון תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אפשרי ליצור את הדבר הבא.. צירפתי תמונה.. זאת אומרת אם מנסים לעשות כזה דבר בphotoshop forewoks וdreamweaer זה לא מסתדר.. החתיכה לslices לא תאפשר לעשות כזה דבר.. אז איך הם עשו את זה..? או שהם השתמשהו פה בflash בכלל..? וגם בתוכנות שהזכרתי למעלה בכלל אפשר להגדיל אובייקט.. למשל בתמונה רואים שהסרט APOCALYPTO מוקרב יותר.. אבל בפוטושופ ופיירוורקס בכלל אין אפשרות לעשות כזה דבר.. לא? בקיצור איך אפשרי ללמוד לעשות כזה דבר..? דרך איזה תוכנה/תוכנות.. בנוסף רואים שהפריטים שהכי מורחקים מהאמצע פחות ברורים וככל שהם מתקרבים הם נהייה יותר ברורים.. איך אפשרי לעשות כזה דבר כשכל פעם התמונות זזות..? אני יודע לעשות את זה כשהם קבועות.. אבל ברגע שמשהו זז איך הוא פתאום יודע להבהיר או …
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתקין פיירפוקס. הבעיה שלי היא, שהממשק בעברית. אני הייתי רוצה להפוך את הממשק לאנגלית. כמו כן, אני צריך המלצות לסקינים, או לפחות אתרים שיש בהם מבחר גדול של סקינים לפיירפוקס. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-