תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי משחק, הוא הגיע כקובץ RAR פתחתי את הקובץ ובתוכו יש מיליון קבצי RAR, ההוראות היו Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount the image with Daemon-Tools with newest securom loader. 3. Install 4. Play את הסעיף הראשון עשיתי. מה הכוונה בסעיף 2? מה זאת התוכנה הזאת?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בנושא של היכן כדאי להתקין תוכנות והאמת שעשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה מספקת. חילקתי את הכונן שלי לשתי מחיצות, C בה יש מערכת הפעלה ו D ,גודל הכונן 1T השאלה היא איפה להתקין תוכנות כגון סקייפ או DAEMON TOOLS ב C או בD? ואיפה כדאי להתקין משחקים כגון COD4? תודה עומר
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הורדתי איזה תכנה עם התקנה דפוקה שאמרה לי שהיא צריכה להתקין DIRECT משהו 5 לפני ההתקנה אז עשיתי OK והיא רצתה ריסטרט אחרי הריסטרט היא עוד פעם אמרה ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב היא עולה איך אני מעיף אותה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי ! ראיתי באיזה פורום שאיזה אחד יצר התקנה של תוכנה,כשמפעילים את ההתקנה מופיע מסך ההתקנה והעכבר לוחץ לבד (אני לא נוגע במחשב ) על הכפתורים,גם כן כשצריך להקליד איזה סיראל,זה מוקלד לבד ! מה שם התוכנה שאיתה הוא עושה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין WinXP Pro SP2. ומסתבר שכאשר אני נכנס לאתרים שיש בהם Applets של JAVA,הם לא עובדים. מה אני אמור להוריד כדי לסדר את זה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות , זה מייאש, אין לי עכבר, אין לי מדפסת, ואני לא מצליח לחבר את המצלמה להוריד תמונות, שום התקן חדשלא מתקבל.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרגע Offic 2003 . האם אני יכול לדרוס עם 2007 או אני חייב להסיר את 2003 לפני התקנת 2007 ...
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה, מכיוון שהיא משלבת תוכנה (אולי פחות מוכרת ונפוצה בקרב חברי הפורום) ורשתות. מה נדרש על מנת להתקין את תוכנת "חשבשבת הנהלת חשבונות" ברשת של שני מחשבים במשרד ביתי? לאחר הקמת רשת והתקנת התוכנה על מחשב אחד, מה עושים במחשב השני? איך "מושכים" את התוכנה (שמותקנת ברישיון על מחשב אחד) למחשב השני ואיך משתפים עבודה בין המחשבים על ה-DB שלה?
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות לכולם (ובעיקר למקצוענים), טוב, בקצרה, קצת התייאשתי אחרי כמה ימים של חיפושים/קדיחות באינטרנט אחרי "מדריך" טוב לביצוע מה שכתוב בכותרת ולסיכום...יש א-י-נ-ס-ו-ף דפים שעוסקים בנושא...א-ב-ל, שומדבר לא קנה אותי...הכל של עילגים/פיסחים/פסיכים שרק מקשקשים שטויות...ומקווים שתסמוך עליהם, תוריד/תתקין 1,2,3, ומקסימום, תצעק עליהם דרך המסך שהם דפקו לך ת'טבלט... הדבר היחיד שהבנתי זה שכדי (אולי) להשלים ת'משימה, אני צריך קודם כל להפוך להיות "root-user" על הטבלט...וזה רק הוביל אותי לעוד "דפים/הנחיות חשודות". השורה החתונה...למישהו כאן יש ניסיון/המלצות/ידע כללי בנושא? כל טיפ יתקבל בברכה...אם הוא יהיה משכנע...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב AVG והתקנתי במקביל את COMODO FIREWALL PRO גרסה 3. שמתי לב ש-COMODO עושה בדיקת ל-MALWARE לאחר ההתקנה. בבדיקה באתר של COMODO הם מגדירים MALWARE בתור וירוסים ורוגלות. האם מדובר בתוכנת אנטיוירוס? כדאי להוריד את ה-AVG?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין להפעיל משחק ישן C&C3 על מחשב חדש עם ווינדוס 8.1 וכרטיס של geforce יחסית חדש. לאחר ההתקנה, המשחק מבקש קבצי dll כדוגמת : d3dx9_29.dll אם אני אתקין את חבילת directX 9 על המחשב, האם היא תבוא על חשבון ערכות directX האחרונות שקיימות על המחשב? כלומר האם הקבצים של ה directX העדכניים שמופיעים על המחשב יוחלפו\יימחקו?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם שאלו את זה קודם-מצטער-בחיפוש קיבלתי תוצאות מבלבלות(לא ידעתי איך לחפש עד הסוף) האם אני יכול להתקין את FIREFOX3 שיעבוד לי במקביל ל-2-כלומר בלי להשפיע על אופן פעולתו של 3(ואני כולל את כל נושא ה-APPDATA)
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא להתקין את Internet Explorer 10 ו internet Explorr 11 על אותו מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Acronis True Image להתקין Image של FAT32 על מחיצה של NTFS, כך שהמחיצה תישאר NTFS, אם כן אז באיזו גירסה? אני יודע ש-Norton Ghost 2003 לא מאפשר את זה. אם כבר מדברים על Image, אז האם הפעולה ההפוכה אפשרית (התקנת Image של NTFS על מחיצה של FAT32, כך שהמחיצה תישאר FAT32), אם כן אז באיזו תוכנה וגירסה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש אידחתי תמחיצות שלי(היו לי 2 ,C וD ( עכשיו שאני מתקין java קופצת לי ההודעה באה - http://imageshack.us/photo/my-images/823/55363449.png/ איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-