עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by NAZRAK,

עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by IG,

אני צריך לעדכן את הרידר שיש לי עכשו אבל אני לא יודע לאיזה גירסה כדאי... אני צריך את הגירסה הכי קלה בלי טולבארים ובלי עידכונים אוטומטיים שתוקעים לי את המחשב... במשך שנה סבלתי עם ה-8, לכן אני נזהר בהתקנה הפעם... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כעת BIT DEFENDER 9 PLUS PROFESSIONAL, גם את האנטי וירוס וגם את הפיירוואל, הבעיה זה שהוא כל הזמן עושה MINIMIZE למשחקים שלי, בתמיכה אמרו לי לכבות את העדכונים האוטומטים כל פעם שאני משחק, עכשיו השאלה שלי, זה ככה גם בKASPERKSY ? כי אני שוקל לעבור בעקבות זאת לאנטי וירוס KASPERSKY ופיירוואל KERIO ובכללי מה עדיף? BIT DEFENDER זכה לאנטי וירוס הכי טוב כאן: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=anti+virus

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  6. היי רכשתי לא מזמן מחשב חדש ובו כרטיס מסך sappire ati x80 gto וכן מסך LCD של LG 1780Q אני מתכין את הדריברים וישנה התנגשות בינהם ובעיה מה סדר ההתקנה המעודף האם קודם את הדריברים של המסך או של הכרטיס הבעיה היא בהגדרת ה PIVOT של המסך ( המסך ניתן לסיבוב והתמונה משתנה אוטמטית ) מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכוון לטוס בקרוב לתקופה ארוכה במזרח וגם לצלם שם. מדי פעם אני מתכוון לפרוק את התמונות מהמצלמה באופן הבא: גישה למחשב ציבורי, הכנסת כרטיס הזיכרון למחשב באמצעות קורא כרטיסים, העתקת הקבצים לכונן קשיח נייד (320GB) שם ישמרו כל התמונות עד שאני אחזור לארץ למחשב הישן והטוב. הבעייה היא ששמעתי שבמחשבים כאלה נפוצים מאוד וירוסים אשר עלולים בעת חיבור הכרטיס או ה-HD למחוק לי בבת אחת זיכרונות יקרים של כמה חודשים, ובשבילי זה אומר שאני אצטרך לעשות את כל הארצות והמסלולים מחדש : האם ישנה דרך כלשהי להתמודד עם התופעה (חוץ מלקנות מחשב נייד)? פעולות מנע מסויימות, תוכנות קטנות שניתן להוריד או כל דבר אחר? תודה! *אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו לאיפה שזה רלוונטי…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by brighi,

היי, כאמור יש ברשותי ALIENWARE M11X ומשום מה התמונה בסרטונים נמרחת, יש למישהו פיתרון? מה אני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איך לעזאזל אני מעיף קיבינימט את הMICROSOFT MESSNGER? הוא לא מותקן כתוכנה שאפשר להסיר והוא כל הזמן נלחם לי עם המסנג'ר של MSN... מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותו???

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש ועליו windows 7 64bit וכרטיס מסך Nvidia Quadro fx 580 . כשהמחשב עולה בהתחלה הכל בסדר - אבל אם אני מנסה להחליף את ה - theme הכל מתחיל להשתגע ואני מקבל מסכים כחולים. אני מעלה את המחשב ב - safe mode ועושה disable לכרטיס המסך - הכל בסדר. מעלה עוד הפעם במוד רגיל - הכל טוב. כל פעם שאני מנסה להדליק את כרטיס המסך - הכל נדפק. התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שלהם וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי אנטיוירוס ESET ובבילון, שניהם בגרסה האחרונה. ESET כל הזמן מתריע על בבילון שהוא רוגלה או משהו בסגנון, מדי כמה דקות או שעה וזה מאוד מציק. אני לא רוצה לוותר על בבילון כי התרגלתי אליו ואני משתמשת בו הרבה. האם יש אנטיוירוס נוסף מומלץ שהוא לא פחות טוב מ-ESET, לא מתנגש עם בבילון ולא מכביד על המערכת? איך קספרסקי בהשוואה ל-ESET? האם הוא עונה על הפרמטרים שציינתי? אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

היי, אני עדכנתי דרייברים כדי לשחק כמו שצריך בBF3 אבל זה גורם לתוסף פלאש בפיירפוקס לקרוס כל הזמן.. במקום לראות סרטונים אני רואה מסך ירוק ואז הדפדפן נתקע.. אם אני מסיר את הדרייברים הכל טוב אבל אני לא יכול לשחק בBF3.. ראיתי שאם אני מבטל את התמיכה בהאצת חומרה לסרטוני פלאש זה מסתדר אבל זה גורם לסרטוני HD להיות מפוקסלים.. אשמח לעזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיס קול OnBoard של לוח Gigabyte GA-X58-UD3r וכרטיס מסך ATI HD4800? בהגדרות של כרטיס הקול אי אפשר לבצע הקלטה. כל ההתקנים הנכנסים (מיק, ליין אין וכו'...) באפור. אי אפשר ליגוע בהם. במנהל ההתקנים אני רואה שמותקן בהתקני הקול משהו של ATI.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ruff stuff,

שלום רציתי לדעת אם אני מתקין את תוכנת dvd 2scvd והמקודדים שלה האם זה לא יוצר התנגשות אם המקודדים של המדיה פלייר ? או כל סוג אחר של מקודדים. תודה .

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. כתבתי הודעה בנושא פה אבל אולי מישהי/ו מכן/ם נתקל/ה בבעיה דומה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354358.msg3060341#msg3060341 בשורה התחתונה- כשהדרייבר מותקן (ver. U3.40) הפלאש קורס תוך זמן קצר. יש לי לוח גרפי Acecad flair II GT-504 הבעיה הזו מופיעה בכמה גירסאות שונות של פלאש שניסיתי.. אז זו לא בעיה בגירסא או בקובץ התקנה ספציפי. בפוטושופ כשאני משתמש בלוח הגרפי אין בעיה. רק בפלאש. עזרה דרושה, תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשבוע עבור ה HTPC שלי. המקרן מחובר ליציאת ה DVI והטלוויזיה (CRT רגילה) מחוברת ליציאת ה s-video דרך המתאם המיוחד של Gigabyte. מערכת ההפעלה היא XP corporate SP2. גירסת ה driver של nVidia היא 158.22. לאחר התקנת ה driver, המחשב מזהה אוטומטית את שני ההתקנים (tv ומקרן) ואני מקבל תמונה בשניהם. אני עובד במצב שיכפול כאשר המקרן ראשי והטלוויזיה משנית. אחרי reset למחשב, יציאת ה s-video מפסיקה להוציא תמונה. אם אני בודק ב nvidia control pannel אני רואה שהמחשב עדיין מזהה את ה tv והמקרן והכל מוגדר בסדר אבל אין תמונה רק על ה tv. גם בזמן ה reset אני מקבל את מסך ה boot רק על המקרן. אם אני עובר למצב תצוגה אחר כלשהו שמכיל את ה tv (למשל tv ראשית ומקרן משני או tv בלב…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by Proww,

מישהו כאן מהפורום התנסה עם הגירסה החדשה? (יצאה היום גירסת התנסות). מי שהתנסה מוזמן לשתף את חוויותיו עם הגירסה החדשה.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  22. שלום רב, יש לי מערכת של ווינדוס XP במחשב, ו-2 חיבורים לאינטרנט: האחד עם פיירוול והשני בלי. כשאני מתחבר עם הפיירוול (הפיירוול המובנה של WinXP שנמצא באפשרות Advanced של החייגן) הכל עובד כמו שצריך והגלישה זורמת. אבל אם אני מתחבר ללא הפיירוול (למשל בכדי שאנשים יוכלו לשלוח לי קבצים ב- ICQ, ועוד דברים אחרים) האינטרנט מתנתק לאחר מס' דקות ומציג הודעה ש "LSA Shell" (משהו כזה) צריך להיסגר ולאחר מכן ישנו Countdown (מונה לאחור) של דקה עד לכיבוי טוטאלי של המחשב. -אני יודע שהתופעה הזו דומה לווירוסים Sasser ו- Blaster, אבל הורדתי את כל העדכונים של ה NAV ואפילו ביצעתי סריקות דרך אתרים אחרים (MCAfee + PandaSoftware) וכל הבדיקות הראו שמחשבי נקי מווירוסים. -מה תוכלו להציע לי לעשות וכיצד לפת…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by yarl,

התערבב לי מלא באלגן בסרגל המהיר אבל בטונות איך אני מוחק את זה ???.... את האיקונים שיש בסרגל

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by bikona,

התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  25. לאחר התקנת כרטיס המסך הנ"ל ותוכנת ה- Catalyst האחרונה מהאתר של ATI יש לי התקן PCI לא מזוהה ללא Driver במנהל ההתקנים. האם למישהו יש רעיון איזה התקן זה ומהיכן ניתן למצוא דרייבר?חלונות XP לא מוצא את הדרייבר המתאים.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.