תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי במחשב את האנטיוירוס נוד 32. מחר נגמרת לי גרסת הניסיון . אם אני אסיר את האנטיוירוס ואנסה להתקין אותו שוב , התוכנה תזהה שזה היה מותקן בעבר במחשב ולא תיתן לי ... איך התוכנה יודעת את זה? מה צריך למחוק\לשנות כדי שאני אוכל שוב להתקין את הגירסה הניסיונית?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שאלה. האם שאני סוגר את הEXPLORER.EXE דרך "סגירת תהליך" , האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בבקשה תשובה. ואם אפשר מהר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כל סרטון פשוט שאני מריץ במחשב, ברגע שאני מנסה להריץ אותו בתוכנה הוא עובד בתקיעות. מעבד INTEL E6300 כרטיס מסך RADEON x1900
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP. בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סק…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לשרטט את הבית שלי ותאפשר לי "לשחק" עם תוכנו (הזזת קירות, תוספות וכו'). אין צורך בתצוגה של ריהוט וכדו'. עדיף OFFLINE ופשוטה לשימוש ככל האפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שסורקת את הרשת הפנימית ומדווחת איזה כתובות כבר נמצאות בשימוש. אפשר לעשות את זה ע"י פינג מתודי, אבל זה לוקח המון זמן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הBS PLAYER לא מפעיל לי קובץ VOB.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחלק סרטים למספר חלקים (כדי לצרוב את הסרט) ושגם יודעת לחבר חלקים של סרטים. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי נמצא כרגע בתיקון במעבדה. עדיין לא ידוע מה הבעיה, אך יש סבירות גבוהה שההדיסק הקשיח נפגם. במקרה כזה, יהיה כנראה צורך בדיסק חדש. השאלה שלי היא כזו- יש לי גיבוי (אימאג') שיצרתי באמצעות "נורטון גוסט". האם אוכל לשחזר את הגיבוי הזה, בכדי שיעבוד בצורה תקינה גם על הדיסק החדש? האם תהיה מגבלה כלשהי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל רשימת השרתים באימיול שלי נמחקה, וכתוצאה מכך קצב ההעלאה וההורדה הוא מן הסתם 0. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4, והשני של שאר המשפחה p3. ברשותי אינטרנט 750 אשר מחובר אצל המחשב שלי, ודרך כבל רשת המחשב השני בבית מתחבר אלי ולאינטרנט. אני משתמש בתכנה : zonealarm firewall , ולפני שפירמטתי את המחשב, זה עבד ככה שגם עם הfirewall עובד החשב השני נכנס לאינטרנט כרגיל. אך עכשיו התקנתי הכל מחדש ואני לא זוכר אילו הגדרות צריך לשנות בשביל לאפשר זאת, אם הfirewall פועל עכשיו המחשב השני לא נכנס לאינטרנט, וברגע שאני מכבה אותו הוא כן... מה אתם אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ש-לום אנשים. מה שלומכם? טוב? יופי. למישהו יש המלצה על תוכנה לסורק? נאבד לי הדיסק עם התוכנה אני חושבת שזה היה iphoto plus או משהו כזה...(אני בטוחה שזה פה _איפשהו_... ) קיצר, יש לכם תוכנה אחרת להציע לי? תודה! נ.ב- מקבלים עוד כוכב על כותרת עיניינית להודעה? :
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-