עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  2. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by SmurFin,

התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שיכולה לדעת כאשר אחד מאנשי הקשר של האייסיקיו כותב לך משהו, נגיד:"XXX is typing" אז אתה יכול לדעת מה הוא כתב לך דרך התוכנה הזאת, מישהו יודע? (אם זה ווארז אני מצטער)

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  6. מעניין לדעת מה אתם חושבים, אם פיספסתי איזה אנטי וירוס תודיעו אני אוסיף לסקר

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל יש לי OFFICE 2003 ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני יכול לגבות את המיילים שיש לי ואת כל ההגדרות כדי שבהתקנה החדשה אני פשוט יעלה את הגיבוי ולא הדגיר הכל מחדש ? { יש לציין שחיפשתי שעות גם באתר של מיקרוסופט וגם בתוכנה עצמה איך לשווא...} תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle אז איך עושים את זה? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כמו בכותרת, הוא ניכנס לי לאתרים יותר לאט מ-Explorer, בטעינת אתרים וכוליי, איך אני יכל להגביר את המהירות שלו? יש איזו שהוא תוסף? מדריך? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by hedva,

הסיבה לדיון הנוכחי היא שקיים בפורום סטיקי עם המון אינפורמציה טובה, אבל גם המון ספם שנערם עם השנים. לגולש החדש קשה לסקור דף אחרי דף. בנוסף נוצרו במשך הזמן תוספים חדשים שכנראה מקבלים ביטוי איפה שהוא, אך קשה למוצאם. בימים האחרונים התקנתי בהתלהבות הרבה תוספים לפייר פוקס, אולם נראה לי שפעולת הדפדפן מואטת. למשל שמתי לב שעם התוסף של hwzone , הדף נטעו יותר לאט, בגלל שנוספו לו פעולות לבצע (צביעת הת'ארדים) סתם מעניין אם אפשר לבטל את הצביעה, ולהישאר רק עם התוספת בצד שמאל, של בחירת הפורום המתאים? לגבי תוספים אחרים, חוסמי פרסומות, גם עובדים, אבל מצד שני הם מאפשרים טעינת דף עם פחות מידע. ולכן מה אתם חושבים, הם מאטים או מאיצים? אם אכן ריבוי תוספים, מאט את הגלישה, עדיף לעבוד עם כמה שפחו…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by hedva,

שלום, בסרטים מסוימים הרזולוציה פחות טובה. באחרים הסרט מקוטע, כאילו זה הרצת תמונות סטילס במהירות נמוכה ממהירות הצפיה. הסאונד לא נפגע. הבעיה התחילה כנראה בזמן הפעלה במקביל של נגן קריסל ונגן מדיה פלייר. קריסטל הוסר, בוצע עידכון ל- DIVX, XIVD , לא עזר. הסרתי את מדיה פלייר 11 (שתי תוכנות שהופיעו בלוח הבקרה). הבעיה נפתרה במדיה פלייר 9. התקנתי שוב את מדיה פלייר 11 הבעיה חזרה. האם נגזר עלי לחיות עם 9 לעד :'(

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by lordgod,

יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by meirtz4,

מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by snaidis,

יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ido567,

http://img341.imageshack.us/img341/1811/untitledjj6.png חלק מהאייקונים לא עובדים ובדקתי בהגדרות שלהם ועדיין לא עובד... http://img507.imageshack.us/img507/6826/untitled2wd4.png אני לא מצליח לעשות אפדייט לאנטי וירוס מישהוא יכול להגיד לי איך אני מבטל את ההודעת שגיאה הזאת של הוינדואוס של השלח אל תישלח... הIE שלי לא עובד הוא עושה לי בכל אתר את ההודעה של הלא ניתן להציג דף זה אפילו שאני מנסה להיכנס לראוטר זה ככה ניסיתי לימחוק ולהתקין וזה לא עזר...

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by Run-Ma,

בעזרת איזה תוכמה אני יכול לצרוב קובץ וידאו של 7 ג'יגה בפורמט WMV?? יש לי דיסקים של 8.5 ג'יגה ויש לי צורב שתומך בטכנולוגיית הצריבה הזאת אבל אין לי מושג באיזה תוכנה להשתמש...ניסיתי בכל דרך אפשרית עם NERO וזה לא צרב כי הקובץ גדול מדי כאילו (ד.א אני צריך שהסרט יעבוד על xbox360) תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שעושה מעברים בין תמונות כמו בקליפ הישן של מייקל ג'קסון (black or white) תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by My_Name,

עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם. אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים. התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל. הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד). עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול. נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים). משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה: עשיתי אישור והמשכתי. ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד. אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by hedva,

יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  25. Started by ofer1928,

כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים