תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק בוטאבל עם תוכנת גוסט 2003, הוא נקרא ע" רוב המחשבים שהיו לי עד למחשב אחד של לנובו עם מעבד AMD שיש עליו אימג' שנוצר ע"י גוסט 2003 ואני מקבלת הודעת שגיאה בסגנון: שגיאת קריאה נעשה בגירסה מתקדמת. איך זה יתכן" ואיך מתגברים על הבעייה כדי לשחזר את ה C , אין לי קובץ אימג' אחר! אשמח לפתרון כלשהו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם LEECH FTP לא היה עליה, אבל בזמן האחרון, היא מתמרדת, מחפשת משהו חזק ויעיל אנא למען ילדי העתיד הקטנים שיגיעו לפה כדי ללמוד ולהתפתח(הקלישאה המוכרת) ענו בצורה מפורטת. תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התוכנה הזאת AdbeRdr707 היא חינמית? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנה קלילה וכמה שיותר מפורטת (כמה שיותר אפשרויות עיצוב) לעיצוב שיער, ואני זקוק להמלצות. תודה!
-
מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממריה מ MP3 ל WAV ללא שינוי באיכויות . תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לוחץ לפתוח את התוכנה וזה מראה לי את זה:
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה את תוכנת הביטקומט. התחלתי להוריד משחק כבד כל שהוא ( יותר משני גיגה) והמהירות תוך מספר דקות הגיע ל 160 -170 קילו לשניה, ירד כ 20 אחוז מהמשחק.. באיזה שהוא שלב לאחר כשעה וקצת התנתקתי, כיוון שההורדה לקחה את כל רוחב הפס. לאחר כמה שעות שוב הפעלתי ומאז ההורדה נעה סביב 8 קילו לשניה. יש לציין כי ניסיתי בשעות שונות והורדות נוספות אולם המהירות לא עוברת את ה 10 עד 12 קילו בכל מצב. לא שיניתי כל פרמטר בתוכנה למה זה קורה, האם התוכנה נעלבה שהתנתקתי ממנה ועברתי סתם לגלוש תודה ???
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התוכנה שהורסת מחשבים, נשארה אותו הדבר גם היום? תודה.
-
יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוג'יטק G5 וחיברתי אותו עכשיו. היה מותקן אצלי ה MX1000.. אז הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש.. עכשיו בסיום ההתקנה הוא מצא לי רק את המקלדת והתקין אותה.. אבל את העכבר הוא כנראה לא מצא.. =\ מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היה לי אותה ואני פרמתטי אז מישהו זוכר את האתר??? מאיפה להוריד אותה שאפשר לראות הום סינמה במחשב עם כרטיס טלויזיה :smoke:
-
- 79 תגובות
- 11k צפיות
-
-
בבקשה אתם חייבים לקרון עכשיו אני יודע למה המחשב שלי קירטע בווינדוס מילניום, ישר מחקתי את התוכנה הזאת ושמתי 98 SE בעוד כמה ימים אני שם XP PRO אז לא נורא בכל מקרה הבא לא ניגלוש מהנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1866050,00.html
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי אז לאחר פרמוט בגלל בעיה במחשב שכמעט עלתה לי באיבוד המון המון מידע חשוב ומידע רגיש החלטתי ללכת הפעם על בטוח! חיפשתי, בדקתי, השוותי ומה לא עשיתי והגעתי לכמה מסקנות בקשר לאילו תוכנות אנו זקוקים כדי להגן על המחשב, כלומר, אילו תוכנות יעשו את העבודה הטובה ביותר מכל הבחינות. אני מבטיח לכם שבדקתי אישית תוכנה תוכנה ונכנסתי לביקורות ב CNET ובדקתי הכול [היום הגלים היו לא משהו אז סתם קמתי מוקדם ולא היה הרבה מה לעשות וגם כן התעניינתי ורציתי לעשות את זה מתישהו אבל לא מצאתי לזה זמן... בכל אופן - ]. אני יודע שהרבה לא יבטחו בי אבל בואו נגיד שכשאני עושה משהו אני עושה עד הסוף [פרפקציוניסט זאת המחלה...] אז תאמינו לי שיותר אתם לא חייבים לשבור את הראש!! אפילו נכנסתי לאתרי פורנו בכוונה …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הקדמה: שלום גולשים יקרים, בקהילת הפורומים של Hardware Zone אני גולש כבר זמן ממושך, אבל אף פעם לא היה לי משתמש ולא עלתה בראשי המחשבה על פרסום תכנים בפורום. בזמן האחרון אני נפעם מהשינויים הרבים שחלו בעולם התוכנה, החל ממערכת ההפעלה החדשה 'Windows 8' שכוללת בתוכה ממשק חדש ולא רגיל, המטרו, ועד לשינויים הגדולים שהתרחשו בכלי האבטחה, הנוחות שעלתה מדרגה ואיך לא הסגנון ואופן השימוש בהם. מדובר בריכוז התכנים הראשון שלי, ולמעשה גם בהודעות הראשונות שלי במסגרת היותי משתמש בקהילה. אני מקווה שתיהנו מן האשכול, תפיקו ממנו תועלת, ויותר מכל תפתחו לתחומים חדשים בהם נגעתם קצת פחות. כמובן שאם יהיו לכם שאלות כאלו ואחרות על התכנים שהצגתי באשכול שלהלן, אשמח לענות עליהן בשמחה ולספק את המענה שלי וחוו…
-
- 83 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 8 וכמו שאתם יודעים התוכנה Windows Defender באה באופן מובנה עם WIN8 . עכשיו הבעיה היא שהתוכנה לא מתעדכנת באופן אוטומטי נכנסתי להגדרות התוכנה ואין שם שום אופציה לכוון את מועד העדכונים אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה הזאת כי זה ממש תרחה כל פעם לעדכן ידנית את האנטי וירוס...
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לתוסף שיקל על ניווט בין דפי הפורום. מה זה עושה ?? כעת כשאתם מסתכלים על רשימת פוסטים, התוסף מאפשר לשנות את הצבע לדיונים חדשים/מעודכנים ולדיונים שאין תגובות בשבילם (אפשר לבחור כל צבע ולמי לשנות). הנה דוגמא שתמחיש את זה (יש 3 צבעים שונים לפוסטים, כמובן שאפשר לשנות רק אחד מהם וכו'): ------------------------ ------------------------ בגרסא 0.2 הוספתי אופציה חדשה שמאפשרת לכם לעבור מהר בין הפורומים השונים באתר, ע"י תפריט שנמצא בצד שמאל למעלה (ראו תמונה): ------------------------ ------------------------ כמובן שלחיצה עם כפתור אמצעי על לינק בתפריט המהיר יפתח אותו ב TAB חדש (כמו כל לינק שיש בעמוד, בשביל ניווט נוח יותר). איך מתקינים ?? בגדול רשום באנגלית בה…
-
- 32 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-