עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rebellion,

Lenovo ThinkPad R60e Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family תודה [=

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני משתמש חדש בתוכנה, רק לשם סידור הספריית של המוסיקה במחשב וכאלה, אין לי אייפוד או משהו. בכל אופן, רציתי לדעת, ברגע שאני מכניס קבצים לתוך ITUNES, כמו כל אפשרות של תוכנה מוסיקה, שמתי לב שככל שאני מכניס יותר שירים לתוכנה, יש תיקייה נוספת של התוכנה שנמצאית "במסמכים שלי", אז גם הנפח שלה גדל עם הזמן, למה זה? (תופס לי מקום מיותר בכונן C) שאלה אחרת זה שאלה לגבי מחיקת השירים, נניח סתם פתחתי איזה ספרייה עם שירים דרך התוכנה, ואז לחצתי DELETE, חשבתי שזה רק מחק אותם סתם מהספרייה של התוכנה, והם נעלמו לי לגמרי מהתיקייה המקורית, מצאתי חלק מהשירים בסל מחזור :.. מה בדיוק העניין עם זה? אני לא מעוניין שזה ימחק לי את השירים לצמיתות מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. לבד אני לא מסוגלת, ואני לא מכירה מישהו שיכול לעשות בשבילי... אני רוצה לשים את התמונה הזאת באייקון אישי... אשמח אם מישהו ירשום את השם שלי "Tanya", במקום ה-XXX שרשום שם.... תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. יש לי אתר שאני צריך להוריד ממנו קבצים שסיומם ב ZIP הבעיה שלא ניתן מאתר זה לגרור את הזיפ לFLASHGET הוא לא מוריד את זה אלא אפשרי רק מהאתר ללחוץ באקספלורר ואז ניפתח חלון הורדה יש תוכנה שכן יכולה להסתדר עם זה ? תודה .

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by boss,

אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Ferrari599,

יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by ryu,

שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  8. התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by DS,

שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by _BooM_,

הודעת השגיאה הזו קופצת ללא הרף, מה ניתן לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by magnom,

מישהו ביצע את האפשרות של XPRESS RECOVERY ואיך זה עבד והאים אתם ממליצים על זה. מצורף לינק לאתר + תמונה של הלוח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R [attachment deleted by admin]

13. חלק מהסרטים שיש לי על המחשב לא רוצים לעבוד ב-WINDOWS MEDIA PLAYER והוא רושם לי הודעה(תמונה למתה) ואם אני מנסה לנגן אותם בפלייר אחר כמו לדוגמא MV2PLAYER הוא פשוט לא מנגן אותם בלי שום הודע ולא משנה מה אני עושה.... נסיתי להתקין דריברים מחדש וזה לא עבד וגם סרקתי עם אנטי וירוס וגם זה לא עבד.... יש למישהו הצעות, או שגם הוא נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפטור אותה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום השוואה על שני הגרסאות של האנטיוירוס של kaspersky משום מה ראיתי פה באתר שאתם ממליצים על personal ולא על personal Pro לא הבנתי למה ואני מבקש אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בנהם?? תודה מראש !!!

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by meir-ch,

הקול נשמע משובש חלש ולפעמים לא נשמע בכלל. בדיקת חומרה בסדר. אנא הצעתכם

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by Shlomi32,

עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר

21. מכיוון שאני שונא את הווינאמפ החדש ומת על ווינאמפ 3 שהוא הכי יפה קליל ויש לו מעברים יפים בין השירים אבל לצערי אין לו תמיכה בעברית החלטתי להתקין ווינאמפ ישן שיהיה זריז קליל וקורא עברית אבל אני שונא את הלוק המודרני של ווינאמפ אז החלטתי להוריד סקינים ולנסות קיצר תסבירו לי בבקשה מאיפה אני מוריד סקינים ואיך אני שם אותם....... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by asilic,

איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by giloman,

ש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות Angry איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by gal,

היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים