תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולםיש ברשותי דיסק סידי עתיק בן 7 שנים כמעט עם תמונות שיקרות לליבי הדיסק עם ממש מעט שריטות אך אינני מצליח להעביר את התמונות למחשב ניסיתי ידני אך זה אומר לי שזה יעביר אותם רק עוד 11 ימים )-: ניסיתי עם הוויזרד של ויסטה שמצא 1000 תמונות אבל נתקע גם שאני אומר לו לעשות סקיפ על תמונות שלא עוברות כך גם עם ACDSEE גם נסיון להפוך אץ הדיסק ל ISO על המחשב לא צלח ישנה איזה תוכנה שתוכל לשחרר לי את התמונות מהדיסק??? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אני מקבל ERROR http://www.planetnana.co.il/milan/error.JPG זה הLOG FILES: http://www.planetnana.co.il/milan/DirectX.txt http://www.planetnana.co.il/milan/DXError.txt איך אני פותר את זה ובגלל שאני לא יכול להתקין דרייקט X אני גם לא יכול לשחק בשום משחק לדוגמא: פיפא אז עשו מצווה תעזרו Thank You.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב הבעייה היא שפימטתי היתקנתי את win xp sp2 אבל המקלדת (microsoft internet keyboard ישנה ורגילהלמדי חיבור ps2) ישנה עושה בעיות עם הדרייבר. כשאני מדליק את המחשב המקלדת פשוט לא מזוהה בכלל בוינדוס ואי אפשר להקליד בה כלום אלא עם אני הולך למנהל ההתקנים ומתקין מחדש את אותו הדרייבר שמותקן כבר (הבעיה מצוינת כunicode 10) אז המקלדת עובדת 10 עד לכיבוי והפעלה מחדש. אני לא מעוניין להוריד דרייבר microsoft intelitype) שסתם מסורבלאני רוצה דרייבר רגיל שיתן לי ישימוש בשאר כפתורי המקלדת כלומר מחשבון תוכנת דואר המתנה וכו' מבלי לתפוס משאבי מערכת. באותו נושא יש לי עכבר logitech mx518 שאני מרוצה ממנו אבל הדרייבר שלו כבד קצת יש דרייבר פשוט ולא מסורבל שנותן את האופציה להזין 5 רזולוציות פעולה שונ…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היייי!! שלום לכולם!! יש לי בעייה.... אני בא לפצוח איזהשהו שיר משהו מהמדיה פלייר וזה כותב של שאני צריך קודק וזה סתם שיר לא קליפ יכול ליהיות שחקתי איזשהו דרריבר בטעות או משהו מה עליי לעשות? יש לי ווינדוס אקס פי .. בתודה שגיא... :-[
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חברה אני יהיה קצר ולעניין מי יכול להדריך אותי איך להסיר את הוירוס הזדוני הזה ללא פירמוט C?!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה כי לא הותקנה חומרה. SPEEDFAN עדכני, הסרתי והתקנתי מחדש. הTASK MANAGER הוא מופיע אבל הוא פשוט לא ממשיך משם. יש עוד תופעה שהאייקון של אודיו (VOLUME) (XP SP3) לא מופיע בלשונית TASK BAR למרות שמצויין שיופיע. השינוי היחיד שנעשה זה זה שידרוג NIS מ2010 ל2011.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-