תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום שנים שעבדתי עם נורטון אנטיורוס ובשנתיים האחרונות על המחשב שלי יש קספרסקי ששניהם מעולים בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם הקספרסקי, כגון עידכונים שגויים רציתי לדעת מה יותר עדיף מבחינת הגנה, אני יודע שלקספרסקי יש עדכון כמעט כל יום אך אולי הנורטון יותר פקטיבי?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום! העברתי קובץ REGSTIRY ממחשב אחר להארדיסק חיצוני והוא לא רוצה להימחק לי ... אני צריך את התוכנה שמוחקת אותו! תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את BSplayer ver 1.36 לצד Windows Media Player 10 על Windows מפורמט, ביחד עם חבילת המקודדים ffdshow גירסה 1167 (ffdshow-rev1167-20070514_xxl.exe). ב-BSPlayer אני מצליח לראות את כל הקבצים/פורמטים, וב-WMP שומעים רק אודיו ללא וידאו (בעיקר בכל קבצי ה-TVRIP ו-DVDRIP שברשת). אני יודע שיש ל-WMP סט מקודדים משלו, אבל חשבתי שזה נפסק בגירסה 9. יש למישהו רעיון לפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו רכיבי מחשב קיימים אצלי. לאחר שהורדתי את התוכנה הבאה לדסקטופ http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3〈=en חילצתי אותה מתוך ה zip ואז הופיעו המון אייקונים על הדסקטופ איזה מהם צריך להפעיל ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים מהקאזה כל אחד איזה שעה בערך, הבעיה שחלק מהם רצים איך שבא להם, ואני לא יכול להריץ אותם לקטעים אחרים בסרט... בקיצור אתם יודעים על איזו תוכנה טובה שאיתה כן אפשר להריץ סרטים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-