תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תראו מה הבעיה שלי: יש לי נורטון פיירוול 2003, הוא מוצא מידי פעם ניסיון של סוס טרויאני להתקשר (לא בטוח אם למחשב או ממנו), הסוס הוא מסוג SUBSEVEN או BACKDOOR . כשאני מפעיל את האנטי וירוס שלי הוא לא מוצא אותם. אתם מכירים תוכנה טובה לסילוק טרויאנים?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 9 באנגלית ניסיתי להתקין בעברית ואני מקבל הודעה שמה שמותקן חדש יותר מה עושים ? מערכת הפעלה win7 בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אזיה תוכנות FIREWALL הכי טובה אבל יש לי אימול אני לא רוצה בעיות של להיתחבר לאימול שהתוכנה תיכח כמה שפחות מי משעבאי/זיכרון המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב רשימת קבצי WAV ענקית (895 קבצים) שברצוני להמיר לWMA או לMP3. ברשותי התוכנה Audacity והיא מצויינת, רק שאני רוצה לעשות המרה בקצב גדול יותר. אם מישהו מכיר תוכנת המרה שעובדת בקצב גדול, ובחינם, אשמח לדעת! תודה!! נ.ב. איזה פורמט תופס פחות נפח MP3 או WMA?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-