תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ולעשות גיבוי מלא לפיירפוקס (מועדפים, סיסמאות ותוספות) יש דרך נוחה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה האתר תדמית למרות שלא נראה לי שהוא ישמש אותי יש לי כבר אחר.. אבל לא היה לי הרבה מה לעשות אז סתם ניסיתי את מזלי בסגנון קצת שונה לי.. שתי גרסאות לגבי הלוגו עדיין לא סגור אבל בעיקרון זה אמור להיות יקיר עיצובים או אנגלית תלוי והחצים בחלק הדינמי גם לגביהם אני לא סגור.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=yd5copy7bp.jpg גרסה שניה אותו הדבר רק עם הקווים למעלה.. .0גם לגביהם לא סגור אולי יקטין חלק ויוסיף עוד..) http://img460.imageshack.us/my.php?image=yd511at.jpg
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למשל יש לי אלבום של simon & gafunkel אז בתוך התיקיה השם של הקובץ זה למשל "110a_simon_and_garfunkel_-_homeward_bound-swe.mp3" אבל אם אני פותח את זה בוינאמפ זה כותב לי בתוך ווינאמפ את שם הקובץ בצורה ברורה כמו שאני רוצה שיהיה בתיקיה, במקרה הזה "Simon & Garfunkel - homeward bound" אני רוצה תוכנה שתעשה את זה בצורה שיטתית כלומר תיקח את שם השיר כמו שנפתח לי בווינאמפ ותשנה את שם הקובץ לזה עבור כמות גדולה שירים
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צרבתי בnero דיסק מוזיקה ואני רוצה להמשיך להוסיף עוד שירים איך אני עושה את זה בנרו ולא סגרתי את הדיסק עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כתוב בכותרת - מחפש תוכנה של high defenition video תוכנה טובה אם מישהוא מכיר כי מה שיש מובנה ב XP פשוט זוועה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מצאתי ב-Panda ActiveScan כמה spyware איך אני מוחק אותם ? http://img463.imageshack.us/img463/6341/pandaactivescanlm6.jpg http://img463.imageshack.us/img463/9459/re4fdtej5.jpg
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, לא מיזמן היה לי וירוס ועשיתי Fornat, אבל בformat היה לי בעיה עם החילוק זיכרון. אז אמרו לי שזה לא נורא ואח''כ יש תוכנות שיכולות אחרי הformat, להזיז את הזיכרון מהכוננים מה שם התוכנות?. בתודה מראש yosda boy!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-