תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה ... אז ככה התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 11 בטא כדי לראות איך הוא . בקיצור הוא עושה לי בעיות בגלל שזה עדיין בטא, אני רוצה להסיר ולהחזיר את 10 אבל אני לא מצליח כי הוא לא מופיע לי בלוח הבקרה, וגם ניסיתי לשחזר אבל ללא הצלחה ,יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי אנימצית גיף של עצם זז מימין לשמאל, אני רוצה להוסיף פריימים בסוף, כך שהאחרי שהעצם מגיע לצד שמאל נכתבת מילה מימינו. הבעיה שכל פעם שאני מוסיפה מילה בפריים חדש המילה נכנסת לכל שאר הפריימים הקיימים. מישהו יכול להזכיר לי איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה שאני צריך זוהי תוכנת חישוב שמסוגלת להתמודד עם מספרים בעלי המון ספרות (עשרות אלפים,מאות אלפים וכן כן גם מיליונים) ולתת לי את התשובה כמספר עשרוני פשוט בלי השמטות (כמובן שזה לא מיועד לאתרים כלל אלא לחישובים פרטיים) אם מישהו מכיר כזאת אשמח לשמוע!!!!!!!!! בעיקרון אני משתמש בPHP (וכרגע מתרגל קצת את MySQL) אבל כשזה מגיע לכפל של מספרים ממש גדולים התוצאה נראית משהו כמו: 5.487634+E16 ניסיתי את Derive 6 הוא די יעיל אך גם הוא נעצר אחרי כמה מאות ספרות וחוזר לייצג את המספר ע"י E נ.ב. אם אינכם מכירים תוכנה קיימת האם יש לכם מושג באיזו שפת תכנות אני יכול לבצע תרגילים כאלו? (זה דיי פשוט ללמוד שפה עד לרמה של כפל ושימוש במערכים גם אם אין לך ממש מושג לפני אלא אם כן מדובר באסמבלי)
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
השאלות: ב. אם אני רוצה לעשות גיבוי להכל כולל הדרייברים שהתקנתי, אז יש אופציה מיוחדת או שזה שיחזור רגיל ובסיסי? ג. אם הכונן שלי הוא FAT32 ואז עשיתי גיבוי. אחר כך אני מפרמט ל-NTSF. אז השיחזור יעלה לי? ד. אם אני עושה גיבוי. ואז אני מוסיף זיכרון פנימי או מחליף HD, השיחזור יעבוד? ואם אחליף רק HD SLAVE? יעבוד? אלו שינויים בחומרה מותר לעשות בין הגיבוי לשיחזור?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה שאני גולש פה באתר ולוחץ על משהו לדגומא....מצורפת תמונה... זה מה שנהיה...מה זה?..ואיך אפשר לפתור את זה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לדף שלי נתבקשתי למסור את מספר הטלפון. מסרתי את המספר וקיבלתי מיסרון לטלפון עם קוד אישור אותו הקלדתי בשדה המתאים. הבעיה היא שכל שעה הם שולחים לי מיסרון לטלפון עם אותו קוד. כיצד מתקשרים אליהם? מה לעשות כדי להפסיק את משלוח המיסרונים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר ל Hab כלשהו לאחר כמה שניות אני מתנתק מה Hab, מה עשויה להיות הסיבה לכך? יש לציין שזה מתרחש גם בחיבור פסיבי . תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בס"ד מה קורה? יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשות וההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid tool winirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשב האם התוכנות האלה חשובות? ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותם ומה כל אחת מהתוכנה עושה תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-