עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אנדי,

אני לא יודע, חברים, אם מה שאני הולך לדווח לכם עליו קורה רק לי או שגם אצלכם זה מתרחש. אז ככה - לאחרונה, כאשר אני מבצע חיפוש ב-mule (גרסה רשמית), אחת מתוצאות החיפוש מתקבלת בצורה הבאה - aaaa_hottest_videos_personalplayer.exe, כאשר המחרוזת aaa מייצגת את מחרוזת החיפוש. הקובץ אליו מפנה תוצאת החיפוש הזו היא נגן וידאו כלשהו. החלטתי לנסות ולהורידו וראה זה פלא - הוא ירד מיידית וללא המתנה על אף העובדה שהיה רק מקור אחד. נפח הקובץ היה קצת פחות מחצי מגה (בתוצאות החיפוש הופיע קובץ נוסף שמשקלו בסביבות 2.5 מגה) התופעה הזו חזרה על עצמה במספר חיפושים שבצעתי לאחרונה, גם תחת 'גלובל' וגם ברשת קדמליה, ונראה כי מערכת אוטומטית כלשהי או גורם אחר (כגון רוגלה שיכתן ונשתלה לי במערכת) פועלים כאן. במהל…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by meroosher,

אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by Gnome,

יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  6. השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by enzo,

איכשהו השתנה ללא התערבותי.ניסיתי לשנות אותו חזרה למקורי אך ללא הצלחה.כיצד פותרים את הבעיה? :s05:

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by llime,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by kikkler,

זה יכול לעבור לאיזה פורום שלא מתאים לזה הפירסום הטורפני של האתרים הגדולים רק ממשיך להתקדם ולהתקדם, כשהלהיט העכשווי זה לגרום למוזיקה מגעילה באיכותה ומבעיתה בווליומה לפרוץ לחלל החדר שלי בכל רגע שבטעות הסמן של העכבר עובר מעל באנר. האם יש דרך לגרום להשתקה של זאת, בלי להקריב את ווינאמפ ודומיו?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by ori83,

היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  11. אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by roeesnir,

כשפותחים כרטיסיה חדשה בIE9 יש חלונות של Your most popular sites. איך אפשר להכניס לשם אתרים?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by GWeizman,

נראה לי יותר תוכנתי מאשר חומרתי. יש דרך להתאים אתרים למסך רחב? (צד משתמש, כמובן) תוסף לפיירפוקס, משהו במסך עצמו, כל דבר. נורא מפריע לי שהכל באמצע ככה. (מסך חדש, ד"א). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Jenia24,

P-3 512 SDRAM FX 5200 האם זה אומר שעדיף לי להשתמש ב8.1? או ב9? תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by קלוקיי,

יש לי בעייה עם ההפעלה של התוכנה 3DMark06, הבעייה היא שהתוכנה לא מגיבה כשאני מנסה להפעיל אותה. כבר הרצתי בעבר מלא בדיקות עם התוכנה וזה עבד ללא שום בעייה.

19. התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  20. וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה: אני מפעיל אותה ולא קורה כלום, אני ניכנס ל START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center--Wizard וזה נותן לי ארור: אז אני הולך ל: START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center-->Advanced-->Restart Runtime וזה לא עושה כלום... התקנתי תדרייברים החדשים של ATI 5.9 אבל זה היה בכול הקודמים [5.8 ,5.7]. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. בס"ד התקנתי את גירסת הניסיון החדשה מהאתר של התוכנה לאחר ההתקנה התוכנה מציעה לעשות ניסיון אם המחשב ידלק אוטומט, היא כיבתה לי את המחשב והדליקה אותו אוטומט הגדרתי בעצמי למחשב להידלק בעשה מסויימת וכשניסיתי לסגור את התוכנה ולכבות את המחשב כדי לראות אם הוא נדלק התוכנה מודיעה לי שאם אני סוגר אותה אז כל הפקודות שהכנסתי לא יפעלו ואכן המחשב לא נדלק אוטומט כמו שהגדרתי לתוכנה בהגדרות של atomic clock הוא מזהה את השעה במחשב שלי הרי כל המטרה של הפעולה הזאת לפעול כשהמחשב מכובה אם מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת <אפילו פקודה> להדליק את המחשב בזמן מסויים <אני לא מעדיף דרך הגדרות הביוס כי בשביל זה צריך להפעיל את המחשב מחדש> תודה רבה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל

25. Started by RAZIEL98,

שלום חבר שלי קיבל גירסה אורגינלית של התוכנה אבל לא הביאו לו את הdongle והוא לא יכול להפעיל את הרשיון שלה אז מה אתם מציעים לעשות כדי להשיג את הקוד של הרשיון כי ניסיתי לעזור לו ואין לי מושג מאיפה להשיג את הקוד הזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.