תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התחרפן לי אחד מהמחיצות ואני מחפש תוכנה שיודעת "להציל" מידע מNTFS
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. יש לי מספר תוכנות במחשב שאני מעוניין להסיר ושלא ישאר שום זכר. שימוש בתוכנות שמנקות רגיסטרי לא עוזר. למשל NETLIMITTER- אחרי ההסרה המלאה שלו והסרת כל ערכי הרגיסטרי , עדיין מופיעה לי שגיאה " עלייך להסיר את הגירסה הקודמת" כשאני מנסה להתקין גירסה ישנה יותר. איך אני מגיע לכל הערכי רגיסטרי כדי להסיר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן את התוכנה? הבעיה היא לא רק לגבי התוכנה הזו אלא בכלליות לגבי כל התוכנות. תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
זה ה-Eror שאני מקבל כשאני נכנס לאתר גאון טרייד ורוצה להכנס למסחר בת"א. ראוי לציין שעברתי איתם על כל ההגדרות שצריכות להיות בדפדן כדי לאפשר לחלון המסחר לקפוץ ולעבוד כמו שצריך. ראוי גם לציין שעבדתי איתו בשבועות האחרונים ללא שום בעיה נראת לעיין ולא ביצעתי שום שינוי (מלבד התקנת עדכונים אולי) שאמור לגרום לשטות הזו..אשמח לעזרה כי כמו שהבנתם זה למסחר שלי בנ"יע ומחר בבוקר אני צריך את זה, תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי DVD של חברת APEX 811. נניח הורדתי סרט, והורדתי כתוביות בשבילו. מה הדרך הכי פשוטה לצרף אותם? אני יודע שיש DVD שיכולים לקרוא כתוביות אם צורבים על הדיסק את הסרט והכתובית באותו שם. איך אני יודע אם שלי כזה? ואם לא, מה בדרך הכי פשוטה לעשות את זה? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להביא סקינים למירנדה ליט 3 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אין דבר יותר מעצבן מלפתוח כמה טאבים ואז לגלות שכמה מהם מנגנים וידאו אוטומטית בלי שבכלל ביקשתי אני משתמש בתוסף שעוצר את פעילות הFLASH. מה אתם עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הכוונה שאם אני כותב מילה בחיפוש , שלא יופיעו לי כל המילים האחרות שחיפשתי
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכם. אתמול פירמטתי את המחשב (ווינדוס 7) והתחלתי להתקין חזרה כל מיני תוכנות שאני משתמש בהן. לאחר ההתקנה של BS Player (עם סריאל) כל הממשק היה בג'יבריש. (מסתבר שכשהוא על עברית זה ג'יבריש-שיניתי לאנגלית ואין בעיה). הבעיה שלי היא שאני מריץ סרט (720,1080) הוא מריץ אותו חלק בלי בעיות אך כשאני Full Screen הוא נתקע לכמה שניות וממשיך ואז נתקע שוב וממשיך ובקיצור אין אפשרות לראות את הסרט במסך מלא. יש לי חלונות 7 (32 ביט) והורדתי את חבילת המקודדים הזו למקרה שהיא טובה: K-Lite Codec Pack 8.2.0 Basic. אם זה קשור יש לי 2 ג'יגה זכרון (מנוצל אולי 30%) וכרטיס מסך דיי מתקדם: GeForce GT 430 1 gb. עם הדרייבר התואם לו שהורדתי אתמול מהאתר של NVidia. תודה רבה רבה רבה על עזרתכם.
-
- 35 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה כתבות של עיתון, כותרות עיתון,שער עיתון ובכלליות לעצב בה עיתון. יש יל את האיחולן אבל לא אהבתי אותה היא די פשוטה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אז זה מאוד יעזור לי. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ תמונה שבה כל כמה שניות התמונה תתחלף לתמונה אחרת משהו כמו מצגת שבה מתחלפים התמונות אבל כל העניין הוא שאני רוצה את הקובץ הזה כקובץ תמונה ולא כקובץ של POWER POINT כי אני רוצה להשתמש בתמונה זו לפורום מסויים. האם למישהו יש מושג איך אני עושה כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הכוונה היא אם למשל יש לי סרט שהכנתי\קידדתי ואני רוצה ליצור ממנו קבצי CUE ו-BIN. ועוד שאלה אחת היא מה היתרון בקבצים כאלו על פני למשל קובץ אחד? (הכוונה שלי היא שאנשים מעלים לאינטרנט סרטים בקבצי קיו ובין ומה היתרון שלהם על פני אותו הקובץ בפורמט אחר בקובץ אחד).
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-