תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי נתבקשנו למצוא פלינדרום בשפת c. כאשר נצטרך לקלוט מהמתמש שנימספרים באופן הבא: s יהיה המספר שהמתמש יכניס (טיפוס מסוג int) שלא ידוע לנו אורכו. בנוסף לכך יוכנס מספר k שיקבע את אורך הפלינדרום הראשון במספר s. לדוגמא: אם יוכנס מהמתמש המספר s= 13455431 ויוכנס k=2 אז הפלינדרום יהיה 55. עבור k=3 הפלינדרום יהיה: לא קיים עבור k=1 הפלינדרום יהיה 1. עבור k=4 הפלינדרום יהיה 4554. אשמח לעזרה יושב על זה שעותתתת ולא יודע איך להתחיל אפילוו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם דימון טולס הפכה להיות תוכנה שמכילה וירוס? (תוכנה לפתיחת קבצי ISO וכו') נרו (תוכנה לצריבה) עדיין קיימת?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את vista transformation pack 6, ועכשיו נמאס לי ממנה אז עשיתי לה uninstall. עכשיו הבעיה היא שזה לא הוריד לי את האייקונים של וויסטה, יש דרך לשחזר את האייקונים של XP?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי ווינאמפ 2.9, עבד מצויןץ היום התקנתי ווינאמפ 5.32 ושמתי לב , שכאשר אני מסדר את האקולייזר באותה צורה כמו שהיה ב 2.9, הוא נשמע ממש רע ב 5.32 - יש חוסר בטרייבל. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה, אשמח לקבל תגובות: כמו שציינתי בתמונה - התמונה הימנית היא של ווינאמפ 2.9, השמאלית ווינאמפ 5.32
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גיבוי למחשב עם תוכנת2003 GHOST (שנמצאת בדיסקט)אבל אני יודע שהקובץ ייצא כ-2 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו ל-3 חלקים לפני צריבתם לדיסקים של 700 מגה (אני זוכר שהתוכנה מחלקת את הקובץ בזמן שהיא יוצרת את הגיבוי). יש איזה פקודה דוסית כשעולים עם דיסקט ורושמים בכונן A בשורת הפקודה . אני לא זוכר איזה פרמטר צריך להוסיף . לא ניתן דרך חלון התוכנה באפשרויות . זכור לי שזה משהו כזה :- a:\ghost אולי יש את האופציה הזו בהתקנת התוכנה במלואה ב-windows , אבל אני לא מעוניין להתקין אותה במלואה אלא רק דרך הקובץ שנכנס בדיסקט . אולי מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני הופך סרט של צפיה לcd שרק ישמעו אבל שיתאים למערכת באוטו שהיא לא אני מדגיד mp3 (הצלחתי להפוך לmp3 ) אבל פורט של שמעיה רגילה לכול מערכת אני לא יודע איך! תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה מהשניים עדיפה??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני שם על הכונן פה איזה דיסק מקורי של מוזיקה או DVD מקורי של איזה הופעה אז אי אפשר סתם להיכנס למדיה פלייר או ווינאמפ או BS פלייר ולעשות משם פתיחה למה שיש לי בכונן מה לעשות? דווקא כשעשיתי עותק לאחד האלבומים המקוריים אז זה כן קרא את זה במחשב זתומרת יכולתי ממש לעשות דאבל קליק על איזה שיר ולפתוח אבל כשזה מקורי - שומדבר, מה אני צריך להתקין בשביל שהכל יעבוד עלה מחשב נורמלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח ATTACHMENTS והם מאופרים (בצבע אפור) כלומר לא אקטיבים נדמה לי שזה איזה בעיה של הגדרה אם יש לכם מושג איך לסדר את זה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כל פעם שהסרט מסתיים הוא חוזר עליו מחדש.. איך אני מבטל את החזרה.. אני לוחץ איפה שרשום חזרה על קובץ אחד.. זה משתנה רק לאקראי ולחזור על הכל.. ובכל האפשרויות האלה הוא מתחיל את הסרט מחדש..
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כל מה שאני מחבר הוא כותב שהחיבור הוא USB 1.1 והרכיב יכול לעבוד מהר יותר אני משתמש ב-XP sp2 על לוח של asus p5ld2 ניסיתי להוריד עדכונים, אבל הוא כותב שיש לי SP2 ולכן לא צריך לעדכן כלום. אשמח לשמוע איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
השאלה בכותרת האם אני יכול להשתמש ברשיון OFFICE SBE 2003 (דיסק בעברית) על אותה התקנה באנגלית ? אותו דבר לWINDOWS.. ד"א, אופיס SBE 2003 זה בדיוק כמו אופיס 2003 רגיל רק עם פחות מרכיבים? עריכה= אופס אני בתוכנה ולא בWINDOWS, אבל עדיין אני לא כל כך מדבר על ווינדוס, אז זה מתאים גם לכאן.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להתלבש על כל התשתית של הMY COMPUTER הקלאסי של ווינדוס, כמו דפדפן של המחשב... וכל לחיצה על תקייה תפתח את אותו דפדפן במקום הEXPLORER הרגיל ? לא שאני בבעיה עם מה שיש היום אבל ככה גם הייתי לפני שגיליתי את FIREFOX ופתאום אתה לא מבין מה עשית קודם עם IE. למישהו יש המלצות ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר הזנת המשתמש והסיסמא באתר והקלקה על התחברות אני מועבר לדף "לא ניתן להציג דף זה". כך גם בסיום רישום חשבון חדש. אני מופנה לדף הנ"ל ולא מצליח להתחבר. התקנתי את פקד ה ActiveX הדרוש, אם זה קשור. כשאני לוחץ על לחצן ההתחברות אני מופנה לכתובת שתחילתה: https://auth.bay.livefilestore.com (סתם ככה גם במיקרוסופט ישראל יש לי בעיה דומה כשאני לוחץ על הבאנר בפינה למטה שמפרסם הורדות של תוכנות וכו'. זה מפנה אותי ל g.microsoft.com.... וגם זה לא מציג שום דף אינטרנט) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה הרבה זמן להכין דיסק אתחול בעזרת ה- NERO, ומשום מה, בעת העלאת המחשב, אני מקבל רק מסך שחור עם סמן מהבהב. בנוסף לזה ניסיתי גם להעתיק את כל הקבצים של דיסקט האיתחול (ממנו ה- NERO , כביכול, מעתיק את ה- boot sector) לדיסק, אבל גם זה לא עזר . אודה למישהו שמכיר את הבעיה ויכול לפתור אותה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-