עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DimaX,

היי! יש לי כרטיס TV ואני יודע לחבר את הוידאו אליו בצורה נכונה. כשאני מנסה להקליט עם התוכנה שבאה עם הכרטיס(מהוידאו או מYES שמחובר גם לכרטיס), אז כל שעה של סרט יוצאת 17GB!! אתם מכירים תוכנה שאפשר להקליט איתה מYES(הממיר של YES מחובר..) או מוידאו באיכות "טיפה" פחות טובה? למשל 2-5 GB לשעה? (אני צריך להקליט בסביבות 12 שעות ואז לערוך ולקדד...) קראתי פה בעוגן איזה מדריך עם התוכנה Ulead Video Studio אבל לא היה רשום אם יש אפשרות להקליט בכמה איכויות ואני לא רוצה סתם לקנות... תודה!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by rbeny10,

המחשב שלי מכיל מודם, אשר נרכש לפני כשנה, ואינני יודע את היצרן/הדגם. המודם משמש אותי כרגע אך לפקסים (תחליף למכונת פקס) ולסקייפ. ברצוני להשתמש במחשב גם להקלטת שיחות טלפון , כלומר : בלחיצה על "כפתור" בתכנה המתאימה ,תתחיל הקלטה לקובץ, ובלחיצה נוספת תפסק. שאלותי : 1. האם מבחינת חומרה מספיק המודם ? (כאמור ,נטול "אבא"). 2. איזו תכנה נדרשת? האם/מהיכן ניתן להוריד?. 3. האם הצד השני מרגיש רעש כלשהו בהקלטה?.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by דרור,

כיצד מקליטים מרדיו אינטרנטי לדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by devek,

שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר להמיר mp3 ל realaudio?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  7. Started by אנדי,

אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by nadavc,

שלום! אני מנסה להקליט קובץ אודיו מהאינטרנט, ואני צריך תוכנה שתוכל לעשות את זה. תודה עריכה: Allrecorder - תוכנה להעתקת קבצי אודיו מהאינטרנט. אני אשמח לשמוע על עוד תוכנות

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by huber,

שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.

10. Started by noodle,

שלום רב, אני מעוניין להקליט וידאו מהרשת בעזרת תוכנת VLC, יש איזה מדריך שמצאתי הבעיה שכנראה המדריך מיועד לגרסה ישנה יותר ולא תואמת לגרסה חדשה אז אשמח אם מישהו יכול לומר לי כיצד לשמור סטרים. הקובץ הוא WMV והכתובת מתחילה ב-MMS. אם יש תוכנה אחרת שניתן לעשות זאת אז אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני רוצה לעשות פרוייקט חובבני ואני צריך אבל כלים אני רוצה בעזרת המצלמת אינטרנט שלי (LIFECAM NX- 3000 של מיקרוסופט) ומצלמת הוידיאו שלי (שכחתי את השם) לעשות סרטון קטן, אז אני צריך קודם תוכנה טובה להקלטה דרך המצלמת האינטרנט שלי כי התוכנה שהגיעה איתה די מחורבנת. הדבר הבא שאני צריך הוא תוכנה לעריכת וידיאו, איזו תוכנה תיהיה טובה לעריכת וידיאו?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Spybot,

אני מחפש תוכנה כמו REPLAY AV כדי להקליט STREAMS מהאינטרנט.עדיף בחינם.REPLAY AV,RADIO והשאר לא מתאימות לי.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by ShahafH,

ברצוני להקליט משחקים שאני וחבריי עושים בCombat Arms אך FRAPS תופס יותר מדי מקום. האם יש תוכנה אחרת שמסוגלת להקליט במשקל סביר ובאיכות לא רעה? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. אני מנסה להקליט סאונד של משהו שמתנגן במחשב אז ניסיתי עם NERO Nero SoundTrax ואיכות יוצאת איומה ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם אבל לא משנה מה אני עושה זה תמיד יוצא רע אולי אני לא מגדיר נכון או שפשוט זאת תוכנה לא מוצלחת ,במקרה כזה ההיתי רוצה המלצה לתוכנה טובה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה איכותית ופשוטה להקלטה מסטרימינג לקבצי וידאו (שיכללו את האודיו גם). מדובר גם על סטרימינג שקשה להקליט (לא יוטיוב וכאלה). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים להוריד סרטונים מאתר מסוים. אלו לא קבצי וידאו אלא כמו סרטונים מצוירים שמתנגנים באמצעות התוסף flash player שבדפדפן. ניסיתי באמצעות התוכנות אורביט ו–VMRecorder ולא הצלחתי. ניסיתי בדרך אחרת והגעתי לקבצים שנוצרים כל פעם שאני מפעיל סרטון כזה. (נמצאים ב-cach) אבל הקבצים האלה לא מזוהים, מערכת ההפעלה לא מצליחה להגיד לי מאיזה סוג הם. ניסיתי להפעיל אותם ישירות באמצעות נגנים ודפדפנים – ולא הצלחתי. בקיצור, דבר ראשון אם מישהו יודע כיצד להוריד את הקבצים האלו מהאתר (באמצעות תוכנות אחרות או שיטות אחרות) אני אשמח מאוד לדעת. ודבר שני, איך אני יכול להפעיל את הקבצים האלה? האם אפשר להפעיל אותם דרך התוסף בלבד (flash player) באמצעות איזה תוכנה אני יכול להפעיל קבצ…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by shayc,

שלום חברים, אני מעוניין ליצור תוכנה שתרוץ כל יום בשעה קבועה שמה שהיא תעשה: 1. תיגש לקובץ אקסל ספציפי ותריץ מאקרו ששמור בתוכו 2. לאחר מכן התוכנה תשמור את הקובץ בספרייה קבועה כלשהיא בשם של התאריך לאותו יום כלומר זה אמור להיות תוכנה שרצה כל יום שומרת נתונים על בסיס יומי אוטומטית מאחר ויש לי רקע דל בתכנות חשבתי אולי יש איזו תוכנה שתקליט את הפעולות שאני רוצה לעשות ואז אפשר יהיה להמיר את זה לקוד ולקובץ הרצה exe (או משהו כזה) אני מניח שלהריץ את הקובץ בשעה קבועה כל יום זה יהיה קצת יותר בעיייתי אם אני עושה הקלטה מסוג כזה. אני אשמח אם מישהו יוכל לתרום מהידע שלו לגבי תוכנות כאלו או לכוון אותי איך עושים דבר כזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by huber,

שלום אנשים. עלה לי הצורך להקליט שיחת ווידאו שתנוהל דרך ה MSN MESSENGER. יש למישהו מושג איך מבצעים את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by Nahum2,

רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Imtheman,

מצטער על הכותרת הקודמת ... אבל למה פטיש על הראש ? ? ? טוב אז הקלטי זרט מהוידאו וכל הזין הודיאו הזה הוא מונו אז ככה ששומעים רק בצד 1 ! איך אני יכול לתקן את המצב הזה?? שמעתי שאפשר עם פרימייר אבל היא נורא מסובכת מדריכים בישבילה יעזרו לי מאד . . .

23. ניסיתי להמיר אותו, אי אפשר * הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by ido2309,

היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by yuvalm2,

האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.