עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -JustMe-,

Shalom! I cant write in hebrew cuz its new computer... i wanted to ask- what is the best and recomended AntiVirous today? and where i cant get it from? Thank You!

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. uninstall לקודמים...עדכרני אותם דרך הauto update שיש שמה ובהתקנה זה אמר לי שהוא מעדכן את הקודמים ומתקין מחדש כמה ישומים....אבל עכשיו אני רואה אחרי שהתקנתי אותם שיש מספר ישומים שנשארה גם הגרסא הישנה וגם החדשה...וגם הcreative mediasoucr player נשאר לי בגרסא 3 וגם הגרסא החדשה מותקנת 5.... זה בסדר או שזה יכול ליצור קונפליטים מסויימים\סתם מעמיס על המחשב? ממש אין לי כוח למחוק הכול ולהתקין מחדש :\

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by ben_amitai,

שלום, לאחרונה הנרו 7 עושה לי בעיות מעצבנות וזה לא פעם ראשונה אני צריך תוכנה אחרת לצריבה יש לכם המלצות? חוץ מנרו6....

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by benma,

איזו תוכנה (בתלות ברשת ההורדות) מהירה יותר: EMULE או UTORRENT? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום יש לי פה איזשוהי בעיה שלא הצלחתי לפתור ב word -2003 כפי שאתם רואים פה בתמונה כאשר אני לוחץ על מקש הרווח נוצרים לי מין נקודות באמצע ועוד סימן מוזר שמתווסף ברגע שאני לוחץ על enter . http://img104.imageshack.us/img104/2404/dournnj7.jpg

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by TroubleBoy,

אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by טל אזולאי,

יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. היי, בעת פתיחת ה - Live Messenger יש את המקום בו כותבים את שם היוזר שלך, יש לי שם רשימה של אנשים שהתחברו אך אני רוצה למחוק אותם מהרשימה ושרק היוזר שלי יהיה ברשימה זו. איך זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני נכנס ל"מחשב שלי", על מנת לראות תמונות מהדיסק שהכנסתי לכונן, ולפתע, אין כונן תקליטורים. הוא נעלם מהמחשב שלי. מה עושים? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by roshman32,

אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי שיר במחשב והוא מתנגן בצורה שכאילו המהירו אותו, איך אני מאיטה אותו?

14. Started by לוח שנה,

איך מתקינים את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Jeka90,

ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, ברצוני ליצור באמצעות AFTER EFFECT ו/או MAYA או כול דרך אחרת לפי הצורך את האפקט הבא: יצירת מסכים המתקרבים בהם רואים פריימים / צילומים שונים כפי שמופיע בדוגמא הנ"ל : http://vizrt.com/db/106/6/14/75/ITV_News_relaunch_640kb.wmv המטרה להכניס סרטונים שלנו כמו שמופיע בקישור הנ"ל. במילים אחרות איך ניתן לבצע את המסכים הללו - אם אפשר בצורה מפורטת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. אחרי שאני יוצר את המיסגרת השחורה אני לא מצליח ליצור את הלבנה עקבתי אחרי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173162.0 תמונה אחרי אשני לוחץ אוקי שום דבר לא קורה למה? Shot at 2007-07-04

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by מגדל,

http://img164.imagevenue.com/img.php?image=37507_Patrick_123_699lo.jpg איך יצא?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Danihell,

יש לי תרגומים שאני רוצה להכניס לתוך הסרטים ככה שאני יוכל לראות אותם עם התרגום בDVD. ניסיתי להשתמש ב VirtualDubMod אבל כל פעם שעסיתי עריכה כלשהי לסרט האיחות שלו ירדה משמאותית באיחות של הסרט. בגדול התוכנה ממש טובה אבל זה בעיה סרט אם טרגום אבל באיחות חרא. אם משהו יכול להצביע על הגורם שמביא לירידה באיחות או לחלופין לתת הצעה לתוכנה אחרת אני יודה מאוד. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by GuyMiz,

אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by ido2309,

שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו

• 3 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים