עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by Nurit2005,

בסוף שבוע האחרון החלטתי קצת לשחק עם תמונות מסרטים שחור לבן לצבעוני הנה שתי עבודות שבצעתי לאחרונה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי לצורך איפוס המערכת (נפילות גרפיות) יעצו לי להסיר את JAVA ואת תוכנת FLASH ולהתקין מחדש: 1) לא מוצא JAVA וזה לא יתכן, איך זה מוסתר 2) מנסה להסיר את ADOBE FLASH ולא מגיב להסרה ולא מסיר (גם במצב בטוח SAFE) 3) איזה JAVA מומלץ להתקין והיכן אשיג? תודה, יהודה עריכה: התקנתי JAVA מקורית של SUN ורוב הבעיות נעלמו, פרט לאתר אחד שלא מצליח עדיין

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

טוב אז יש לי צורב DVD עכשו ואני רוצה להופך את הסרטים שלי שבקובץ AVI DVIX ל DVD אך התוכנה TMPCE כותבת ל שצריך את MPEG 2 ENCODER. איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  7. Started by nitayc1,

שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. Started by Oranili,

...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by bikona,

איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) .. ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו? 2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה? אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  13. בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את הסרטונים בYNET ובכל אתר אחר, אבל יו-טיוב אני רואה רגיל, מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by carman6,

אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום! רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה להקטין את גודל השיר על מנת שיתפוס פחות מקום בפלאפון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Rocket_Pool,

להכנת לוגואים מתקדמים ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. אני צריך תמונת נוף ברזולוציה גבוהה מאוד. מישהו מכיר אתרים שמציעים כאלה תמונות בתשלום? תודה רבה! עריכה: מצאתי את האתר istockphotos, אבל הגודל הכי גדול שם זה קטן מדי בשבילי...

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום אני מחפש תוכנה שתפריד/תעתיק לי את הקול מהקליף ואז שאני יוכל לשמוע את זה בפורמט MP3 וכו' משהו מכיר ויכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזאת?

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by My_Name,

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . . יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש). אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר. נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by ran_s,

שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים