עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by LeftRight,

win xp sp2 english Kaspersky anti-virus ad aware bsplayer winamp emule flashfxp flashget icq msn messenger nero k-lite codec pack Executive Software Diskeeper אני חושב שזהו יש צהעות לעוד תוכנות\הצעות\שיפורים משהו

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה כשאני מתכתב עם אנשים באייסיקיו כל הזמן מופיע לי מן חלון כזה מעצבן שמפריע באמצע הכתיבה. זה לא היה תמיד ככה זה סתם פתאום הופיע לי ואין לי מושג מה לעשות כדי שזה לא יחזור! מה אני יכול לעשות כדי שהבעייה תיפתר? תודה מראש, דודי.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by overload,

למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by vk,

אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי פה. בשבוע האחרון כל דבר שקצת מעמיס על המחשב יוצר תקיעות והפרעות בקול זה קורה אפילו בגלילה מטה או מעלה בYNET או קבצי PDF ובמשחקים שעבדו חלק קודם יש FPS נמוך. בדקתי אם יש וירוסים, עידכנתי דרייברים אבל כלום לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

שלום לכולם . היה לי בהתחלה בפייסבוק שם באנגלית , שיניתי היום לשמי בעברית . ותכף הצ'אט לא הצליח להתחבר ועד עכשיו הוא מנותק . התקנתי פלאש מחדש - לא עזר מחקתי עוגיות - לא עזר . עשיתי DEACTIVATE והפעלה מחדש לא עזר . רשמתי ידנית בהגדרה של הכרטיס רשת שרתי DNS לא עזר . דיווחתי לפייסבוק שיש לי בעיה בצאט יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ?

7. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מטרידה למדי, חברים בפייסבוק טוענים כל הזמן שאני מתנתק להם מהצ'אט. אני משתמש בFF 3.6.17 וW7. ניסיתי לערוך חיפוש בגוגל ולא ממש מצאתי תיקון לזה, מדובר על חיבור קווי לראוטר כאשר כלום לא מתנתק לי והחיבור רציף למדי. קורה לעוד מישהו? אשמח לתגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TU_Daniel,

היי, אני לא מצליח להיכנס לצ'אט של נענע ב-IE (פיירפוקס בכלל עושה בעיות עם נענע, אז אין מה לדבר עליו). מצורף סקרינשוט של הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Java Runtime Environment, אך הבעיה לא נפתרה. http://img295.imageshack.us/img295/6389/nanaqp5.png תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by y_i_c,

משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????

10. Started by רוני135,

לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by guysfa,

אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by y_i_c,

יש לי סרט בפורמט SVCD בקובץ BIN כשאני מעתיק את הקובץ MPG ךדיסק הקשיח אני לא מצליח להציג אותו....כאילו זה פורמט לא מוכר.... מישהו מכיר איך אני ממיר את ה SVCD הזה ל MPG רגיל או לחילופין לא קובץ AVI (העיקר שאוכל להעביר את זה לפורמט שה PC מכיר) הערה: כשצרבתי את הסרט, ה DVD שלי קורא אותו אבל במחשב אני לא מצליח לראות אותו. בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי, יש לי win 7 ואת התוסף http://www.lyricsplugin.com/ ל media player, אבל משו מה התוסף מופעל רק לפעמים. בויסטה התוסף היה מופעל תמיד. למה זה קורה, ואיך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Alon Sharf,

שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gkman,

התקנתי את WAMP5 והוא עובד טוב אבל יש לי איתו בעיה שהוא לא מציג דפי HTML שיש בהם PHP איך אני יכול לתקן את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by D@nny,

שלום האם יש תוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס המסך תוך כדי המשחק ? בלי שאני אצטרך ללחוץ alt+tab כדי לראות בדרייבר. הדרייבר שלי הוא Catalyst משהו בסגנון Fraps תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by yanivnn,

שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by GodLike,

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא ברור לי איך זה הגיוני. אני מוריד כתוביות מאתר מסויים והכל זורם חלק ועובד בקלות. אני מוריד כתוביות מאתר אחר והכתוביות מסרבות לעבוד. לא משנה איזה תוכנה הפעלתי הכתוביות מסרבות לעלות מאותו אתר. אני משתמש ותיק אבל טרם נתקלתי בכזאת בעיה מוזרה. זה בסדר אם אני יפרסם את שמות האתרים ?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. בעזרת קובץ ה-reg המצורף תוכלו לראות באיזה מהירות אתם צורבים באמת. nero יראה לכם את כל התזוזות במהירות הצריבה הנוכחית, ותוכלו לראות מתי אתם צורבים באמת ב-X40 ומתי אתם רק חושבים כך (ומשום מה זה לוקח כמה דקות יותר מדי..) דווח על גרסאות מסוימות שזה לא עובד בהן... אצלי זה עובד מצויין בגרסה 5.5.10.20. *עריכה* - את הקובץ (reg) יש פשוט להריץ ולאשר את הוספתו ל-registry. - הקרדיט הוא לא שלי כמובן... אני לא זוכר אם מצאתי את זה בפורומים של cdfreaks או cdrlabs, אבל זה היה די מזמן.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום רב איך אני מוסיף מוסיקה לאורך מספר שקופיות ללא התחלה שלה מחדש בעת מעבר בין שקופית לשקופית בתוכנת פוור פוינט. בתודה מראש עמיר

23. Started by rk666,

יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by אוריפ,

שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה שמאפשרת למתוח סרט שמקודד בפורמט 16:9 בזמן אמת, ולהציג אותו על מסך מלא מבלי לאבד פרטים. יש תוכנה כזו?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.