תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי יותר מידי בעיות עם ה - IEXPLORER. אני רוצה להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה? אני עובד עם WIN XP PRO SP1 בהסרת תוכנה אני רואה רק אפשרות להסיר את הגישה אל הדפדפן מה - DESKTOP וה - STER MENU. HELP בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את DIRECTX 9 מהאתר של מיקרוסופט ואני הגעתי לאתר הזה http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/drx90.asp ואני לא יודע מה לעשות מפה.. חחח מישהו יכול לעזור? לחצתי DOWNLOADS למעלה ואז זה הכניס אותי לדף הבא http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/default.asp לחצתי שם על הכל וזה לא מוריד לי!! אתם יכולים לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב יש לאבא שלי מחשב נייד עם DVD רגיל וחיברנו אליו צורב DVD נייד ניסינו לעשות DVD COPY והוא אומר לי : "driver in use by anather applocation" איך אני פותר את זה ואיך בעצם אני מעתיק סרט DVD ??
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות על הארדיסק: C-ראשית, עם 30ג'יגה. ו-D משנית, עם 50ג'יגה. ואני רוצה להעביר 30 ג'יגה מ-D ל-C. איך אני עושה את זה עם התוכנה PARTITION MAGIC? ואגב. ב-D אין כלום מלבד תיקיית המסמכים. אז זה בסדר אם אני יפרמט את D? כי כשאני בא למחוק את תיקיית המסמכים הוא רושם לי שאין אפשרות כי היא חיונית לפעילות תקינה של מערכת ההפעלה...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בטח עד הפירסום או הקריאה של ההודעה האנטי וירוס כבר לא יהיה עם רישיון, כידוע יש משטרה של תוכנות חוקיות שמסתובבת לה, ובודקת בכל המחשבים. אני לא רוצה שבמשרד של אמא שלי ידפוק איזה "שוטר" ויתן לה קנס על כך שיש לה תוכנה "לא" חוקית. בכל אופן, ניסתי בכל דרך מקובלת לא הצלחתי, עשיתי בגוגל איך למחוק קובץ שלא רוצה להימחק והורדתי תוכנה בשם Unlocker, הצלחתי להוריד את הנוד מ-ההתחל אבל מבדיקה מעמיקה מגבלה שעדיין התוכנה קיימת, אומנם לא עובדת אבל תופסת סתם מקום שבטח אני אוכל להשתמש בו במידה רבה. מה לעשות? תודה לכל העוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 23:55:26 טוב אני מודה לכל העוזרים אך הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת התוכנה Tuenup 2009. גאון מי שבנה את התוכנה!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פעם השורת חיפוש בFF 3.6 שלי הייתה גוגל ישראל. לאחר שחיפשתי פעם אחת בגוגל COM בדפדפן החיפוש נשאר תקוע על גוגל COM. אפילו שאני ממשיך לחפש ידנתי בגוגל ישראל - כאשר אני רוצה לחפש דרך השורת חיפוש של הדפדפן זה מחפש לי בגוגל COM. (ניסיתי להיכנס לגוגל ישראל ואז ללחוץ על החץ הקטן על מנת להוסיף אותו לשורת החיפוש בFF אבל הוא לא הופיע שם...) יש לזה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום
-
יש לי ספיי מזה חודש, וכל תוכנה שניסיתי (כן כל תוכנה שהייתה בסטיקי גם) לא מורידה אותו פשוט.. הספיי מקפיץ לי חלונות והודעות אזהרה משורת המשימות כל כמה שניות. פתחתי תארד אחד כבר בנושא, אף אחד לא עזר , אז אני נאלץ לפנות אליכם שוב בנוגע לעזרה.. מה עושים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי מאבקים ארוכים ביותר הצלחתי להפטר ולהסיר את נרו... מישהו מכיר תוכנת צריבה טובה שעובדת עם ויסטה? (לא צריך את כל התוספות המרגיזות)
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
תפסו אותה אם אתם צריכים: http://www.giveawayoftheday.com/partition-manager-9-5-personal-english/
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה מלאה באשכול הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247165.msg2177789#msg2177789
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עבדתי עד לפני מספר ימים באופן קבוע עם הדפדפן של פיירפוקס והוא עבד באופן חלק. אבל לפני מספר ימים נוצרה לי תקלה מוזרה בדפדפן, שכל פעם שניסיתי להעלות סרטון ביוטיוב או אתר שיש בו חלון פופאפ כלשהוא, הדפדפן פשוט קפא ולא היה אפשר להגיב בו כלל, והייתי צריכה לסגור אותו דרך הטסק מנג'ר של המחשב, וכל הפעלה מחדש של הדפדפן זה היה מתרחש שוב. התקנתי את פיירפוקס מחדש, ומחקתי את כל ההגדרות האישיות בהתקנה והבעיה חזרה על עצמה. אם זה משנה משהו מדובר על גרסה 9 ומשהו של הדפדפן, אבל גם כשניסיתי להתקין גרסה מעודכנת או שונה זה לא פתר את הבעיה. אבל כשהתקנתי את כרום, גם עם הסימניות האישיות שלי בהעברה, הדברים עבדו בצורה חלקה. כרגע אני עובדת עם כרום בגלל הבעיה הזו. אבל התרגלתי לפיירפוקס, והתוסף פיירבא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מפעיל את ה FF3 שלי , עולה לינק להוריד את הכרום של גוגל(שהורדתי והתקנתי לפני כמה ימים), כל חצי שניה קופץ חלון חדש, לא משנה אם אני פותח Session חדש, ככה שהשימוש הופך להיות בלתי נסבל. אשמח לעזרה כיצד להסיר. מצ"ב תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה קורה? לאחרונה בניתי פלטפורמה מסויימת בAccess שמכילה טבלאות, שאילתות, טפסים וריפורטים. הפלטפורמה עוזרת לי לנהל רשומות מסויימות. כעת, אני מעוניין להפוך את אותה הפלטפורמה לקובץ EXE כלשהו, כזה שאני לא אצטרך ACCESS בשביל לפתוח את הDB שלי (את הפלטפורמה). מה גם - כזה שאני לא אוכל בטעות לשנות/להרוס טבלאות/שאילתות וכו'.. ממש כאילו יש לי גרסא סופית של מה שרציתי ועכשיו אני רוצה לסגור ולנעול את זה, שיהיה אפשר רק לערוך נתונים בDB ולא לגעת בממשק עצמו. האם יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? האם הדבר בכלל אפשרי? - מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאנשים אומרים שזה לא בדיוק אפשרי. אשמח לשמוע עצות, אם יש! תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי לא מזמן בלוטוס USB שמתחבר למחשב משהו חמוד כזה עם טווח של עד 100 מטר קליטה .. הדגם זה bluetooth class 1 billionton p/n:ubtcr500-b הוינדוס לא ממזהה את ההתקן החדש מוזר מה לעשות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עזרה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש.... ישנם כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת internet explorer נתקבל בבעיה ועליו להסגר אנו מתנצלים על האי נוחות. AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.20935 ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00010a53 זאתי חתימת השגיאה מה אני עושה????
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והמחשב שלי מזהה אותו. הבעיה שכשאני מנסה לראות את מה שהוידאו שלי משדר (אני מחבר אותו בכבל של אנטנה), הוא לא מראה לי כלום. אני צריך תוכנה מיוחדת???? אם כן איזה תוכנה?? ומה הבעיה? למה אני לא רואה שום דבר שמשודר מהוידאו? יש תוכנה שמומלצת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-