תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים לאתר Hwzone וגם לאתרים אחרים יש את הבעיה בתמונה המצורפת ניסיתי להגדיר בסוגי קבצים, שPHP יפתח עם הפיירפוקס, חשבתי שה1.0.4 יפתור את זה אבל כנראה זה בעיה בהגדרות או משהו.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחי התקין אתמול משום מה את ה -PHASEOUT, זו מן תוכנת דפדפן שמשגיחה על הגלישה,חוסמת פופ אפ וכאלה. ומאז שהוא התקין אני לא יכול לכתוב עברית בEXPLORER הרגיל! אני יכול רק שאני נמצא ב-PHASEOUT (למשל עכשיו...) אבל הגלישה שם מה זה איטית,כי הוא סורק כל דף חצי שעה עד שהוא פותח ואני לא יודע מה לעשות זה מתחיל לעצבן כל הקטע הזה, מישהו יודע איך אני לכתוב עברית??? עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בחצי השנה האחרונה ניסיתי את כל הדפדפנים המובילים בשוק(firefox,chrom,internet explorer 8-9) אבל לא משנה מה עשיתי איכשהו מצאתי את עצמי חוזר במהרה למקסטון 2 שלי,הבוגר והמלא בכל טוב וכל מה שאני אצטרך אי פעם בדפדפן מובנה! היום התקנתי מקסטון 3 ואני חייב להגיד שהם שיחקו אותה,הוא מהיר בצורה יוצאת דופן,אפשר בקליק אחד ובקלות לשנות תאימות של אתרי אינטרנט בתקן הישן והחדש(99 אחוז הוא יודע אוטומטית) כל ההגדרות שלי כולל המועדפים האתרים המהירים שמורים כבר מהמשתמש שלי מההמקסטון 2 עובד חלק יציב מהיר לCHROME ו FIREFOX ואפילו לאקספלורר 8-9 יש הרבה אבל הרבה מאוד מה ללמוד מהחברה הזאת והם כבר מפתחים דפדן לפלאפון אנדרואיד,תזכרו את השם שלה כי הולכת לשלוט בשוק לעתי Download - 3.0 Browser - Maxtho…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי בעיה משהו השתלט לי על המחשב וכול פעם שאני מחובר לאינטרנט קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיה במחשב ושאני צריך להכנס לאתר מסוים להוריד תוכנה לתיקון הבעיה! אני כמעט בטוח שזו איזו תוכנת ריגול ועשיתי HijackThis וזו התוצאה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:05:27, on 02/09/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Progr…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט, ויש לי שלט רחוק למחשב (קבלתי אותו עם כ.טלויזיה PVR-150). אני רוצה להשתמש בשלט בשביל לשלוט על המחשב מרחוק (הוא עובד פיקס עם המדיה סנטר, אבל הוא חסר שימוש כשאני לא משתמש בו). האם יש תוכנות שמאפשרות לי ועובדות על VISTA 64? ניסיתי את WINLIRC, UICE,VECTIR ואף אחד לא עובדת אצלי. נ.ב. הסיבה העיקרית שאני צריך את זה זה בשביל לראות סרטים שמדיה סנטר לא מנגן לי והKMPLAYER כן. הוא כותב שחסרים לי קודים לניגון הסרט, אבל הWMP הרגיל מציג את הסרט בלי שום בעיה. אם משהו מכיר פתרון לבעיה הזאת אני אשמח (וזה יבטל את הצורך בשליטה החיצונית בשלט) הקבצים שאני מנסה לראות הם קבצי AVI רגילים, לא HD או משהו.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני כשבועיים התחיל להווצר לי דיליי בין התמונה לסאונד בסרטי HD. יש לציין שלפני כן קבצים אלה עבדו מעולה ולא נתקלתי בבעיות. רציתי לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום אחד התוכנה הזאת החליטה לא לעבוד יותר. ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עוזר. התוכנה פשוט לא עולה. משהו ניתקל בבעיות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד במחשב של 120 G. ההרדיסק מחולק לשלושה חלקים c e d היום העברתי סרט מהמחשב נייד שלי למחשב לתוך כונן D. פתאון המחשב נתקע ניסיתי כל דבר אפשרי כדי שהוא ימשיך לעבוד .. ובסופו של דבר עשיתי ריסט. הווינדוס חוזר הכל טוב ויפה רק ש כונן D חסר ואיתו 15 G של מידע. יש למשהו פיתרון? האם אין מה לעשות.. הלך המידע? תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בניתי תוכנה משלי בבית כדי שהתוכנה תעבוד באופן תקין אני צריך להתקין מספר תוכנות בנוסף כמו OFFICE ,ACROBAT REDER וכו כל פעם שאני מעתיק את התוכנה למחשב חדש אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש וזה מיאש האם יש כלי של microsoft או כל חברה אחרת אשר באזרתה אני יכול לקחת את כל התוכנות שאני רוצה להתקין ולאגד אוןתם תחת קובץ .EXE סטנדרתי של windows כך שיהיה לי קובץ התקנה שמכיל את כל התוכנות שאני צריך להתקין פלוס התוכנה שכתבתי ובלחציה על התקנה כל התוכנות שלי יותקנו באופן אותומטי והתוכנה שלי תועתק למקום יעודי בדיסק הקשיח ואפילו תיצור לי קיצור דרך על ה DESKTOP אני רוצה להפוך את כל התוכנות לקובץ התקנה בודד על דיסק משהו מכיר כלי שיכול לעזור לי ליצור קובץ כזה תודה רבה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מוריד פרקים של NARUTO וראיתי עד 83, עכשיו מ84 כל הפרקים אצלי במחשב פגומים (זאת אומרת שאני נכנס רואים לשניה את התמונה ואז WINDOWS נותן לי הודעת שגיאה ושנכנסים לפירוט זאת חתימת השגיאה- AppName: divx player.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xvid.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b0ce במחשב של אחותי זה לא קורה והכל פועל בסדר (בDIVX יש אצלה גם כמה קירטועים אבל בWINDOWS MEDIA PLAYER הכל טוב) ואצלי ניסיתי באיזה 1000 נגנים ואף אחד מהם לא פועל גם ניסיתי DIVX REPAIR וניסיתי לקדד לפורמט אחר אבל שום דבר לא פועל....אני כבר מיואש שאני חושב לפרמט בגלל זה כי אני חייב להפעיל את הפרקים הבאים גם ניסיתי להוריד מלא CODECS שונים ומחקתי והתקנתי אותם מלא פעמים... למישהו יש רעיון? :help: ודרך…
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ראיתי את זה במחשבים בקורס יש כזאת אפשרות להכנס לFDISK וכאלה בלי תקליטור או דיסק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-