תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שיש מילה לא מובנת אני צריך לעבור לאתר אחר (בד"כ גוגל או מורפיקס) ולהדביק את המילה המבוקשת. יש אפשרות לתוכנה שיושבת באופן קבוע על שורת המשימות ולהדביק לשם את המילה? או כל פתרון אחר העיקר שלא יצריך להחליף עמוד אינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז אם הבנתי נכון התשובה היא קספרסקי . אבל בכל זאת. אשמח לשמוע דעות והמלצות, אני לא אחד שנוהג להיתקל בוירוסים, לא גולש ביותר מידי מקומות שבהם הם נמצאים, האם יש לי צורך לבצע סריקה כל כמה זמן? (אשמח לדעת כל כמה זמן גם) האם העידכון של התוכנה הוא אוטומטי? כי האמת ב-נוד32 לא ידוע לי שמתבצעת לי סריקה כל כמה זמן. לא שאני הגדרתי לפחות. בקיצור אני מחפש משהו שיהיה הכי דומה שאפשר לנוד32 אבל בלי הבעיות במסנג'ר, אגב, למישהו יש/היו הבעיות האלו? אני גם מקווה שהבעיה היא בנוד32. בהתחלה התמקדתי רק ב-utorrent, שאותה אני לא מעונין להחליף בתוכנת ביטורנט אחרת. אבל אתמול ביצעתי פורמט, התקנתי utorrent ומסנג'ר ורק היום לפני מס' שעות התקנתי את הנוד32. לפני זה לא היו בעיות כלל …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב שיש הרבה תוכנות שמציאות לך סריקה של המחשב ועדכון של דרייבירים , משהו פה משתמש בתוכנה כזאתי ויכול להמליץ על אחת טובה? עדיף כמובן שתהיה חינמית. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מצורפים בזאת שישה קבצי dmp מקובצים בzip. אם מישהו מכם יכול בבקשה לנתח לי אותם ולהגיד לי מה הבעיה של המחשב שלי שהוא עושה כל הזמן את המסכים הכחולים............. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שמעו יש לי אזה משהו שיש לו סיסמא כמו בתמונה: איך אפשר ליפרוץ אם יש אפשרות כזאת בכלל?! אם יש תעזרו לי! תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלמעשה מדגימה EQ, היא מעלימה או מגבירה צילים מסויימים ואני צריך למצוא אותם והשתיק או להגביר אותם, אני חייב עזרה בלמצוא אותה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כיצד אני משחזר את הלשוניות האחרונות שהיו פתוחות בדפדפן Google Chorme? המחשב קרס, ואחרי דבר כזה הדפדפן שואל אותך אם לשחזר. לצערי היה מישהו על המחשב וככל הנראה (אם לא בטוח) הוא לחץ לפתוח דף חדש (פייסבוק, כמה מפתיע..) ושאני בא היום לראות את הלשוניות שלי אני לא רואה כלום!!! יש אפשרות לשחזר את הדפים ? ביצעתי שיחזור מערכת זה לא עובד, אך מה? בפיירפוקס זה עובד . נתון נוסף שיעזור לי זה היכן רשימת הלשוניות של הדפדפן נשמרת? אשמח לעזרה !!! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעלות כתוביות בעברית בBSPLAYER והתוכנה מפעילה לי אותם בגיבריש או בריבועים נכנסתי למאפייני כתובויות וראיתי שהסקריפט על עברית וניסיתי לשנות את הפונט לדיויד מרים וכ"ו אבל זה לא עוזר. אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב אבל עדיין כתוביות בגיבריש. עזרה מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היא עושה סריקה של איזה 20 דקות...ומוצאת תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה ואמינה היום בשוק כדי לבדוק תקינות של הארדיסק?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל יום אותה התקלה, התוכנה מתחילה אחרי זמן מסויים של שימוש, לקחת 100% כוח מהמעבד! החלפתי לגרסאות ישנות ולחדשות ולא עזר, בדקתי ווירוסים ותוכנות ריגול ולא עזר, עשיתי פירמוט והתקנת XP מחדש ולא עזר, ניקיתי את כל המחשב מזבל ולא עזר, עשיתי שהתוכנה תאחסן רק 2MB של CACH וכו' ולא עזר...התוכנה נהייתה ממש גרועה וכבר אין סיבה שאמשיך להשתמש בה רק בגלל השם! לא משנה מה הנסיון שלכם איתה, אז בבקשה אל תתחילו להתווכח כי לא לזה פתחתי את ההודעה. אני רק מעוניין שתמליצו לי על דפדפן אחר (לא אופרה) שתומך במרבית האתרים לפחות, כמו הפיירפוקס, ויש לו יכולת TABS שזה הכי חשוב. שמעתי שיש דפדפן שהוא בדיוק כמו אינטרנט אקספלורר רק עם TABS. אם הוא טוב אז תביאו לי קישור בבקשה. תודה
-
- 123 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוז, והיום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת הביתית שלי. כשפתחתי את ה-Windows Explorer, הופיעה לי ההודעה הבאה (תמונה מצורפת) ואז מיד לאחריה הודעה שווינדוז נתקל בבעיה והחלון ייסגר. ככה בדיוק קרה לי גם כשניסיתי לפתוח את ה-ICQ2003B. קראתי בחלון מידע שאפשר לנתרל את הדבר הזה (DEP) ע"י עריכת הקובץ Boot.ini, אבל לא כתוב איך. מישהו נתקל בעניין הזה? מה צריך לעשות? תודה לעזורים עריכה: גם את Download Accelerator Plus הוא סוגר, מאותה הסיבה. עריכה #2: נפתר, ערכתי את ה-Bootini ל-Allwaysoff [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-