עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה

2. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. שלום לכולם לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ומייד התקנתי דרייברים לקול,כרטיס מסך,USB וכו' אלה שהפעם לא היה קול למרות שהתקנתי את הדרייבר AC'97 או משהו כזה אתם בטח מכירים לכרטיסים המובנים ועדין לא עובד או מזהה בכלל( למשל שנכנסים למובי מייקר הוא כותב שלא זיהה כרטיס קול) הלוח אם שלי Gigabyte GA-8I945P-G. פעם ראשונה שזה קורה אחרי שפירמטתי את המחשב הנל משהו כמו 10-15 פעמים... למישהו יש רעיון מה עוד זה יכול להיות...? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by AmStAf-,

יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . מאתר שהורדתי את הדרייבר, אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

היי, אתם מוזמנים לכתוב פה רשמים ראשוניים מהשימוש ב-FF3. אני אתחיל: נראה מגניב ביותר, הכל עובד נורא מהר ונראה שהמנוע החדש מקיים את המצופה ממנו. דבר אחד מוזר שלא הבנתי - למה הוא נותן לי לגרור תמונות? הוא נותן לי לגרור כל תמונה שיש על הדף, ומציג לי אותה בזמן הגרירה.. נכון שזה היה קיים תמיד במובן מסויים (תמיד היה אפשר למשל לגרור תמונה לתיבת טקסט, ולקבל בתור טקסט את הכתובת שלה או את הלינק שיש עליה), אבל עכשיו עם התוספת הגרפית הזאת של הגרירה זה נראה.. הזוי. כאילו אני נמצא בתוך עורך HTML ולא בתוך דפדפן סופי שאמור להיות "read only". זה גם קצת מעצבן כי אם אני לוחץ על כפתור מסויים (נניח התמונה של "עמוד ראשי" פה בפורומים) הוא מסמן לי אותה במסגרת כתומה..

• 252 תגובות
    • 28.7k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

יש לי חשבון ב gmail תקין ועובד יופי טופי . אני מנסה להגדיר חשבון בMozilla Thunderbird והוא מזהה את החשבון והכל טוב פרט לבעיה אחת קטנה , הוא כותב שהסיסמה שלי אינה תואמת לזו שיש בחשבון של הgmail מה שלא יכול להיות . אני נכנסתי בעזרת הסיסמה לחשבון הג'ימאייל ולחשבון בגוגל בלי שום בעיה. מה קורה פה ??

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by balon007,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להגביר את הווליום במחשב מעבר למקסימום שאפשר עם ההגדרות הרגילות. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by iyehuda,

hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. למה הקבצים נשארו בתיקית ה temp איפה שהאימול מותקן ... אבל הם לא בתוכנה עצמה . מה לעשות !..

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לשאול משהו מסויים. קיצר נגיד אני יוצר איזושהיא תמונה בגודל 3CM על 4CM, ואני רוצה נגיד לשכפל אותה, זאת אומרת שאני פותח עבודה חדשה נגיד 30CM על 30CM ואני רוצה שכל ה30 על 30 יהיו מלאים ב3CM על 4CM. מן שכפול כזה, נגיד 30 תמונות של ה3CMX4CM ב30X30 איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by shaithebest,

הי שבת שלום לכולם אם כתבתי מאמר בוורד 2007 ואני רוצה לקחת את הקוד הHTML שלו יחד עם כל העיצובים שעשיתי לטקסט ולהדביק זאת ישירות באתר שלי. זה אפשרי?? וורד נותן לי לראות את הטקסט רק עםפ תגיות ה HTML??? כי חיפשתי את הפונקציה הזו ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by x-dude,

אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. דבר שיאפשר צריבה של הקובץ וידאו בתור טראק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה שאני מנסה לשפוך image לץוך כונן ide עולה ההודעה הבאה שזה מגיע ל99 אחוז: insert recovery disk .. ומשום מה שניסיתי עם כונן sata לא ביקש שום דבר מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by OR007,

שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. סתם כך ללא סימן מקדים. כהרגלי, עזבתי את המחשב דולק והלכתי לישון, כשחזרתי למחשב מצאתי הודעת שגיאה (שככל הנראה לא קשורה, בימים האחרונים היא מופיעה עקב התעסקותי בתקשורת, הודעה הקשורה לבעית תקשורת והיא מופיעה לאחר ניתוק ההתקשרות מהאינטרנט, הודעה על כך אפרסם בפורום המתאים) הקשורה לבעית תקשורת בעקבותיה אני מאתחל את המחשב (עד לפתרון הבעיה) כדי לחדש את ההתקשרות לאינטרנט (לא ניתן לבצע את הפקודה של החייגן 'התנתק') בטעות ומבלי משים (עוד לא הספקתי להתעורר מהשינה לגמרי) לחצתי על הריסט במקום לעשות איתחול מסודר. כשהמחשב עלה והפעלתי את פיירפוקס גיליתי לתדהמתי ולאכזבתי הרבה שכל הקישורים ששמרתי במשך הזמן נעלמו כלא היו, כשאני פותח את ה'סימניות' התפריט נפתח כמו לאחר התקנה ראשונה של הפיירפוקס…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. שלום, בנסיוני לשדרג את בבילון 7 ל-8 קיבלתי הודעה על כך שהרישיון פג. כעת לא מתאפשר לי גם להשתמש בתוכנת הניסיון החינמית שמאתר היצרנית, בעוד במחשבי האחר, שעבר לא מזמן פירמוט ההתקנה עברה בהצלחה. השאלה היא מה עליי לעשות כדי שכל השיירים ההיסטורים שהותירו התקנותיי הקודמות של התוכנה ימחקו לחלוטין? ניסיתי להשתמש ב YOUR INSTALLER 2008 וב- Advanced_Uninstaller6 אך ללא הועיל והתוכנה ממשיכה "לזכור" את ההתקנות הקודמות. יש למישהו רעיון? תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by Mizardon,

100 אחוז בפוטו חוץ מהתמונה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב מכיבוי אחרי בערך דקה מופיע לי המסך הזה(צירפתי תמונה)ואי אפשר לצאת ממנו מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יוצא מזה או משהו. בבקשה תסבירו לי טוב כי אני לא מבין במחשבים. תודה מקרב לב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  23. להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  24. חבר שלי היה נוכח בהופעה חייה של הלהקה האהובה עליי בחו"ל ואני מעוניין לחלץ את ה-audio לפורמט mp3 על מנת לשמוע אותו בנגן ה-mp3 שלי . מה הדרך הפשוטה, הקלה ורצוי החינמית לעשות זאת ? אנא תנו שמות של תוכנות שידוע לכם שהן מאפשרות לבצע זאת.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. כל כמה זמן יוצאות תוכנות חדשות ורציתי לדעת נכון להיום איזה תוכנה טובה יש בעיקר להמרה רצופה של סדרות דרך BATCH (ז"א הרבה פרקים של כל עונה). מה שחשוב (וזה בעצם מה שאני מחפש) הוא שהסדרות מגיעות עם תירגום ניפרד אז אני מחפש גם תוכנה שתטמיע את הכתוביות בעברית ובצורה נכונה ולא הפוכה או משהו כזה. עד עכשיו לא מצאתי משהו פשוט מהיר ונוח שעושה את זה, בכלל לא מצאתי משהו נורמאלי שגם מכניס תירגום. אשמח למידע ממי שמשתמש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.