עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by athi,

יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  2. מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. NORTON פתאום הקפיץ לי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\sysmon.exe הוא trojan file. ממה שמצאתי בגוגל, הקובץ הזה מוחלף בסוס טרויאני ע"י וירוסים מסויימים (backdoor.schoolbus.b w32.leave.worm ועוד כמה), אבל האנטיוירוס מעוכן ופעיל ולא מוצא שום דבר, הפיירוול מעודכן ופעיל ... מה אני עושה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by roni111,

אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by 3d7,

שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Dr.Cossack,

Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by xgamer,

אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by deelad,

יש לי בעיה איתו כל פעם שהEMULE עובד. איך אני יכול להסיר אותו לגמרי?

12. Started by ishai82,

הי חבר'ה, קבלתי קובץ עם סיומת pp. ואני לא מצליח לפתוח אותו משהו מכיר את סוג הקובץ הזה ואם כן יסביר לי איך לפתוח אותו.. תודה מראש, ישי

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by דניאל52,

עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  16. היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם איך אפשר שברגע שאני אפתח את תוכנת OUTLOOK 2000 ישר תתבצע פקודת "שלח/קבל", כמן ב-OUTLOOK EXPRESS (סימנתי ב-וי את הסעיף "שלח מיד לאחר התחברות" אבל זה לא פותר את הבעיה שלי - אני מעוניין שהתוכנה תתחיל לקבל דואר ברגע הפתיחה שלה ושלא יהיה צורך ללחוץ על "שלח/קבל" תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by One Man Army,

היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by eranderi,

אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by idofr,

אוקי עברתי על המדריכים ורשום שם ככה On the Geometry rollout, click Attach מישו יכול בבקשה להגיד לי איפה זה? לא מצאתי לא משנה כמה חיפשתי

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by amir.o,

שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.