עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמשתיקה תוכנות שרצות ברקע, למשל אם יש לי ווינאמפ ברקע אז להשתיק אותו אבל לא דרך WIN ולא דרכו, דרך תוכנת צד שלישי. [אני מודע לאפשרות להשתיק דרך WIN, היא לא עוזרת במקרה שלי]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by Eyal2010,

שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by shay310,

המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by Radeon38,

כמשתמש ותיק של AVG (מגרסה 7) מצאתי נציגות של החברה בארץ.אני כבר כמה זמן מעוניין בגרסה המתקדמת יותר ומחירה עומד על 220 שקלים.האם שווה לבצע את הרכישה.אני חייב לציין שאני לא רוכש תוכנות אלה (נו טוב חוקי הפורום...) אבל את הגרסה הזו אני מאד רוצה לקנות עם רישיון.חשוב לציין שההיכרות שלי עם AVG נובעת מהגרסה החופשית המצויינת שלהם ועל כן אני מוכן לשלם על רישיון חוקי למהדרין (בהנחה שהכסף מגיע לחברה על מוצר מצויין) אשמח לקבל ביקורות ממי שמחזיק את הגרסה המתקדמת. תודה ויום טוב.

5. Started by blancman,

יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by kisin,

אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER גירסא 7.01 מע' הפעלה WIN 98 אני מנסה שלא יופיע בתפריט של WMP הקבצים האחרונים שנוגנו\הוצגו מישהו יודע אם ואיך ניתן לפתור את העניין?? אם לא דרך ה OPTION של התוכנה עצמה אז אולי ע"י תוכנה שמוחקת עקיבות , ומוחקת גם עקיבות אילו... תודה, אריק.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by TimoTy,

עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by ER_BOGO,

היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Galos,

שלום , נתקלתי במקרה שמקשה עלי לעבוד ואני לא מצליח לסדר אותו. כאשר אני רוצה להזיז VERTEX-ים מסוימים זה מסמן את הגוף בגרדינט מצהוב עד שחור שלמעשה מציין מה ההשפעה של כל ורטקס על הסביבה שלו. השאלה היא פשוטה : איך אני מבטל את עניין ההשפעה על שאר הגוף כך שרק הורטקסים המסוימים יזוז ולא תהיה השפעה על האחרים? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .

15. חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by N N C,

שלום יש לי בעיה קטנה עם תצוגת הפונטים במוזילה לעומת התצוגה באינטרנט אקספלורר, למשל בפורום הזה, אותיות ר נראות כמו האותיות ד אלא אם כן אני מגדיל את הפונט, אבל אז הפורום נראה לא אסטתי במיוחד, האם יש דרך לתקן את זה ? תודה.

18. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. הייתי רוצה הפנייה לעדכון כרטיס ASUS GTS8800 640 MB? אני לא יודע אם עדיף מהאתר של NVIDIA או מהאתר של ASUS (או שזה אותו דבר)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by wooper,

היי אני משתמש ב truecrypt להצפין תיקייה בכך שבשביל לראות את תכולת התיקייה נדרש סיסמא מה שאני מחפש פתרון זה שהתיקייה גלויה לעין ואפשר למחוק אותה בקליק פשוט בעכבר התיקייה מכילה בעיקר קבצי וורד איך אני מסתיר את התיקייה או מגן עליה ממחיקה? אל תציעו את האפשרות ההסתרה של ווינדוס כי היא פשוט לא יעילה לטעמי תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by ITSIK86,

יש לחבר שלי בעיה יש לו חוטם גדול, אבל זה לא רלוונטי כרגע... כל פעם שחבר שלי מוריד איזה טורנט זה מוריד לו הרבה יותר מידע ממה שהוא צריך.. למשל אם הקובץ שוקל ג'יגה זה מוריד לו 3 ג'יגה שמתוכם 2 ג'יגה זה מה שנקרא rubbish data .. שהוא משתמש בתכנת ABC זה רושם לו piece xx failed to hash check , re-dowloading it " וככה זה נתקע על 5 % בזמן שכבר ירדו איזה 600 MB ... הדבר הזה גם פוגע ברטיו וגם במשך זמן ההורדה ככה שאם הוא מוריד קובץ שאמור להסתיים תוך שעה ורבע זה מסתיים אחרי 4-5 שעות .. נ"ב יש לציין שכשאני מוריד את אותם קבצים שהוא מוריד זה עובד לי מצויין.. אם מישהו יודע איך לסדר את זה אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.