עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by madnaor,

אז ככה: יש לי מחשב ישן מ2004 עם לוח אם של ASUS מדגם A4S8000. יש לי הארד דיסק יחיד עם חיבור SATA. כאשר המחשב עולה מופיע מסך של SILICON RAID עם הפירוט של ההארד דיסק. כאשר באתי להתקין WINDOWS, ההתקנה לא מצאה הארד דיסק מותקן למרות שהוא מחובר למחשב, הבנתי שזה כנראה בגלל שהRAID מוגדר. ניסיתי מליון ואחת אפשרויות כדי לנסות לבטל את הRAID אך ללא הועיל. ניסיתי להכנס לביוס אך שם אין כל אזכור למילה RAID, ניסיתי גם להכנס לממשק הSILICON RAID במסך הפתיחה אז שם אין אפשרות להכנס לאופציות משום שהוא טוען שאין מספיק מקום כדי לתפעל RAID. ניסיתי גם את האפשרות להתקין דרייבר של RAID שהורדתי מהאתר של ASUS והוספתי להתקנת הWINDOWS בעזרת NLITE. כל אלה ללא הצלחה... אני חסר אונים בבקשה עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avive,

אהלן, בזמן האחרון הנגן קורס בתדירויות ממש גבוהות,גם לאחר עדכון גרסה. זו בעייה מוכרת ויש לה פיתרון? או לחילופין יש המלצה על נגן איכותי ברמתו שיודע לחפש לבד כתוביות באינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בסטיקי לא שמתם את התוכנה של DFI לבדיקת טמפרטורה. יש לי לוח אם dfi lanparty nf4 ut-d ולא מצאתי את התוכנה באתר שלהם, אודה לכם אם תמצאו אותה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. נכון שהספארי הכי מהיר אך הוא לא נוח כל כך. אני מוצא את הCHROME בתור נוח ומהיר.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by moshen1169,

שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?

11. התקנתי את התוכנה - והתבאסתי. קודם כל, הfirewall הוא לא משהו חדש או שונה, זו פשוט גרסה 3.7 של zonealarm בצבעים אחרים ועם שם אחר. (אני חושב שזו גרסאת הpro דרך אגב, מה שאומר שהם לא עבדו עלינו כשהם אמרו שאנחנו מקבלים בחינם firewall ששווה כסף). חבל שלא כתבו את זה איפשהו... היו חוסכים לי זמן ועצבים, אישית אני לא ממש אוהב את ZA... גירסה 2 היתה טובה, אבל גרסה 3 מתנהגת ממש משונה, רק צרות עשתה לי - במיוחד עם השילוב של חיבור לכבלים ורשת פנימית בבית. לגבי האנטיוירוס, לא הגעתי בכלל אל לעבוד איתו (הייתי עצבני על הfirewall) אבל כבר בהתקנה הוא עשה לי בעיות - ניסה לגשת לאינטרנט (בלי לשאול אותי קודם, לא סובל שתוכנות עושות את זה) לא הצליח להוריד את מה שהוא ניסה להוריד, וזה גרם לauto pro…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by bliblablu,

היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lllb,

הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by Nurit2005,

בסוף שבוע האחרון החלטתי קצת לשחק עם תמונות מסרטים שחור לבן לצבעוני הנה שתי עבודות שבצעתי לאחרונה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי תוכנה מבוססת אקסל שמצריכה התקנת DAO , יש לי וינדוס 7 X64 וכנראה שה DAO הוא רק ל X32 ... איך אפשר לסדר את העניין הזה ?? תודה

18. שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברה, יש לי את Add-on שנקרא: auto Reset Browser. שמה עושה Reset לדפדפן כל X זמן אם לא השתמשתם בו. בעבר אחרי ה Restart ה"שועל" היה פותח מחדש את כל ה Tabs שהיו פתוחים לפני ה restart אבל היום הוא רק פותח את ה Home page. שתי הערות: אני משתמש ב Tab Mix Plus ה Home page שלי הוא שני Tabs

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by LoopXXX,

1-ראשית הבעיה בTM היא שהוא פשוט ניהיה כאילו מין גירסת קומפקט ואני לא מוצא דרך להחזיר לו את הלשוניות כמו תהליכים למשל. http://imageshack.us/f/703/39637411.png 2- אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים בכרום. העניין הוא כזה כשאני מקליק על טאב שבא אחרי הטאב הנוכחי הוא מחליף מקומות עם הטאב הקודם במיקומים שלו. כלומר עם אני עכשיו עם הטאב הלפני האחרון ומקליק על האחרון אז האחרון מדלג להיות הלפני האחרון. לעומת זאת עם אני זז לכיוון הפוך מהקצה להתחלה לרוב זה לא עושה כלום חוץ מפעם ב... שהוא מדלג פשוט כמה טאבים אחורה. מיקרה ראשון תמיד דילוג אחד אחורה. http://imageshack.us/f/811/tab1sr.jpg מיקרה שני אחת ל-5 פעמים בערך דילוג כמה מקומות אחורה כעוברים לטאב קודם כלשהו http://imageshack.us/f/6/tab2…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. החבילה כוללת: Office Home and Student 2007, Windows Live OneCare, Office Live Workspaces, Windows Live Mail, Live Messenger and Live Photo. כל זה ב69.90$ לשנה (לומרות שחלק מפה זה חינמי) זה די משתלם, אפילו אם הולכים להתמש רק באופיס שבגרסא המלאה עולה 149$. כך נגיד שאם תקנה לשנתיים אופיס 2007 זה יעלה לך פחות מהגרסא המלאה, וזה עוד גמיש הרבה יותר שנגיד תוכל לשדרג ישר לגרסא הבאה של אופיס למשל לעומת זאת מי שקנה אופיס 2007 מלאה יצטרך לשלם על שדרוג. זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי. http://www.pcworld.com/businesscenter/article/147836/microsoft_to_sell_office_value_pack_for_70_per_year.html

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה טובה ולא כבדה מידי שאפשר ליראות איתה תמונות? חוץ מACDSee? תוכנה שתראה לי כמה פיקסלים יש לתמונה, שיהיה אפשר לעבור תמונה בלחצית כפתור ועוד כל מיני דברים קטנים... אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור, תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. שלום לכולם, שמתי לב לפני כמה ימים שהאנטי וירוס שיש לי (AVG) לא פעיל. ניסיתי להיכנס לאתר כדי להוריד אותו מחדש אבל לא הצלחתי בכלל לקבל את האתר. קיבלתי הודעת שגיאה כללית "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט". כמה נתונים: 1. לא יודע כמה זמן האנטיוירוס היה לא פעיל. 2. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וראיתי שהתאריך הכי ישן שיש לי זה לפני 10 ימים. שיחזרתי והפעולה הושלמה אבל זה לא פתר את הבעיה. 3. אני מצליח להיכנס לשאר אתרים. אבל לא מצליח להיכנס לאתרים אחרים של אנטיוירוסים (avg, avast nod32, norton) ומיקרוסופט. 4. אני גולש דרך sandboxie. למי שלא מכיר זה דפדפן שלא שומר כלום על המחשב. אני כ"כ סומך עליו, שזו הסיבה שאני עדיין מתקשה להאמין שחטפתי וירוס. אבל תמיד יש הפתעות ב…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by holy_moses85,

אני משתמש במקודד הAC3 של Lionetwork כדי לצפות בסרטים. הבעייה היא שהמקודד שלהם נורא חלש... ניסיתי לשנות את ההגדרות של המקודד לווליום הכי גבוה אבל זה לא שינה שום דבר. הגברתי גם את הווליום בכל שאר הדברים שאני יכול במחשב וזה גם לא עזר הווליום עדיין חלש... וזה ממש מרגיז כי כשאני רואה את הסרט אז אני צריך להגביר את הווליום של מערכת הסראונד שלי ל90% כמעט מהעוצמה ואז גם יש מן רעש של סססססס כמה מהרמקולים... זה אותו דבר גם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז המערכת סראונד בסלון עושה את הרעש הזה גם וזה פשוט בלתי נסבל לראות סרטים ככה... אם למישהו יש מקודד איכותי ובעוצמה גבוה של AC3 אני אשמח אם הוא ייתן לי לינק או לחילופין אם מישהו יודע לפתור את הבעייה... יש לי ווידוווז xp pro אם זה משנה מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.